Apartmani i privatni smještaj Vinkovci

Vinkovci su grad smješten na krajnjem istoku Hrvatske u Vukovarsko-Srijemskoj županiji. Smjestio se u prostranoj Bosutskoj nizini, na rijeci Bosut 20 kilometara zapadno od grada Vukovara. Važno je to prometno čvorište jer tu prolazi autocesta i željeznička pruga koja spaja Zapadnu i Jugoistočnu Europu. U Vinkovcima živi oko 30000 stanovnika. Vinkovci su jedan od najdulje neprekidno naseljenih gradova u ovom dijelu Europe, a potvrđuju...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Turul

Vinkovci

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 70 €

Kuća za odmor Ruža

Vinkovci

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

od 120 €

Apartman Jana

Vinkovci

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 75 €

Kuća za odmor Turul ( Vinkovci)

Dobro došli! :) Kuća za odmor za 4 osobe u malom selu Korog, udaljenom dvadesetak kilometara od Vukovara, Osijeka, Vinkovaca... 2 spavaće sobe (2+2 kreveta), dnevna soba s kuhinjom (dva trosjeda na razvlačenje), kupaona (tuš, WC), terasa, roštilj, kotlić... šljivovica.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Turul

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 70 €

Kuća za odmor Ruža ( Vinkovci)

Kuća za odmor Ruža Vinkovci je nova, kvalitetno građena prizemnica, površine 140 m2. Udaljena od centra 900 metara. Kuća ima veliki dnevni boravak od 40 m, tri spavaće sobe, dvije kupaone, kuhinju, terasu i veliku zelenu površinu-okućnicu. Opremljena je centralnim grijanjem i klimom.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Ruža

Od mora > 50 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 120 €

Apartman Jana ( Vinkovci)

Apartman JANA nudi smještaj u najstarijem naselju u Europi! Namijenjen je za 2+2 osobe u neposrednoj blizini centra grada. Apartman se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje/blagovaonice, dva balkona i kupatila s "walk-in" tuš kabinom. Odmorite se na king size krevetu (>180x200), opustite se uz Netflix ili jedan od mnogobrojnih satelitskih programa a nudimo i dodatne ležajeve na razvlačenje za do dvije osobe u dnevnom boravku. Potpuno opremljena kuhinja koja uz pećnicu, mikrovalnu i sav potreban pribor za kuhanje nudi i coffe spot - mali kutak gdje si možete napravili pravi espresso ili Vašu omiljenu kavu koju ako ste pušač možete popiti na jednom od dva balkona koja nude pogled na grad! Apartman je potpuno opremljen sa svim potrebnim dodacima koji bi Vam mogli zatrebati! Zaboravili ste glačalo za rublje, sušilo za kosu, peglu za ravnanje kose prije izlaska, četkicu za zube ili brijači aparat - ne brinite sve to i još puno više smo za Vas pripremili! Kako bi zaista osjetili to naše veliko srce slavonsko za Vas ćemo pripremiti i male znakove pažnje uz koje ćete iz Vinkovaca ponijeti i želju da nam se ponovno vratite!!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Jana

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 75 €

Turistički vodič Vinkovci

Vinkovci  - Grb Vinkovci su grad smješten na krajnjem istoku Hrvatske u Vukovarsko-Srijemskoj županiji. Smjestio se u prostranoj Bosutskoj nizini, na rijeci Bosut 20 kilometara zapadno od grada Vukovara. Važno je to prometno čvorište jer tu prolazi autocesta i željeznička pruga koja spaja Zapadnu i Jugoistočnu Europu. U Vinkovcima živi oko 30000 stanovnika. Vinkovci su jedan od najdulje neprekidno naseljenih gradova u ovom dijelu Europe, a potvrđuju to i brojna arheološka istraživanja na području Vinkovaca koja su pokazala postojanje kulture iz doba neolitika od prije 7000 godina. Uz iznimno bogatu povijesnu i kulturnu baštinu, koje ovo područje čine zanimljivim, Vinkovci s okolicom imaju također razvijenu raznovrsnu i sveobuhvatnu ugostiteljsko - turističku ponudu. Osobito se ističe seoski turizam u okolnim selima; Otok, Ivankovo, Rokovci, Andrijaševci, Lipovac i mnogim drugima smještenim u prekrasnom i idiličnom ambijentu obrađene ravnice i stoljetnih hrastovih šuma. Osim čiste prirode i odmora u tišini, šetnji, lovu, ribolovu gosti i turisti se mogu uključiti u seoske poslove sa svojim domaćinom i uživati u poznatim slavonskim specijalitetima kao što su slavonski kulen, čvarci.... Većina sela sačuvala je svoj izvorni izgled, narodne običaje, narodne nošnje i vesele šokačke pjesme. Uz seoski turizam, značajan je i lovni i ribolovni turizam, zbog bogatstva divljači u okolnim šumama Spačve i slatkovodne ribe u brojnim rijekama i jezerima. Svakako najveća i najpoznatija folklorna, kulturna, gospodarska i turistička manifestacija u Vinkovcima su Vinkovačke jeseni koje se održavaju već više od tri i pol desetljeća svakog rujna. Na manifestaciji sudjeluju foklorne skupine iz svih dijelova Hrvatske, ali i brojni gosti iz susjednih zemalja Europe pa čak i Amerike. Smještaj u Vinkovcima, osim u hotelu u centru grada možete pronaći i u brojnim apartmanima i sobama u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Osobito atraktivna su seoska gospodarstva gdje možete vidjeti i doživjeti kako se nekad živjelo u ovom dijelu Hrvatske. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja u vinkovcima te uđtedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Vinkovce!

Vinkovci Vremenska prognoza