Apartmani i privatni smještaj Vis - Vis

Vis je grad i sjedište općine na otoku Visu na Jadranu u južnoj Hrvatskoj. U njemu živi gotovo 2000 stanovnika i administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji. Smjestio se u relativno velikoj i zaštićenoj uvali Svetog Jurja, na sjeveroistočnoj strani otoka koja gleda prema otoku Hvaru i dalmatinskom kopnu. Klima otoka Visa je vrlo povoljna sa dugim toplim do vrućim ljetima i vrlo blagim zimama i spada među najtoplije dijelove u...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Vis - Vis

Sortiraj prema:

Apartmani Utrobičić

Vis - Vis

Od mora 40 m
Kapacitet 9 osoba

od 70 €

8 recenzija - 5/5

Apartmani Lac - House Rak - Vis

Vis - Vis

Od mora 80 m
Kapacitet 16 osoba

od 70 €

5 recenzija - 5/5

Apartmani Lac - House Riba - Vis

Vis - Vis

Od mora 100 m
Kapacitet 16 osoba

od 85 €

4 recenzija - 5/5

Apartmani Lac - House More - Vis

Vis - Vis

Od mora 100 m
Kapacitet 16 osoba

od 85 €

Kuća za odmor Rest House Stiniva

Vis - Vis

Od mora 1 km
Kapacitet 7 osoba

od 235 €

Apartmani Carmen

Vis - Vis

Od mora 30 m
Kapacitet 14 osoba

od 45 €

Apartmani Vila Ruža

Vis - Vis

Od mora 10 m
Kapacitet 12 osoba

od 100 €

Apartmani Dis

Vis - Vis

Od mora 50 m
Kapacitet 13 osoba

od 38 €

1 recenzija - 5/5

Apartman Bilinović

Vis - Vis

Od mora 200 m
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartmani Kuljiš

Vis - Vis

Od mora 150 m
Kapacitet 8 osoba

od 60 €

Apartman Romandic

Vis - Vis

Od mora 20 m
Kapacitet 2 osoba

od 55 €

Apartmani Diadora

Vis - Vis

Od mora 250 m
Kapacitet 7 osoba

na upit

Apartmani Karuza

Vis - Vis

Od mora 10 m
Kapacitet 17 osoba

od 40 €

Apartmani Maslina

Vis - Vis

Od mora 200 m
Kapacitet 7 osoba

na upit

Apartman Roki

Vis - Vis

Od mora 40 m
Kapacitet 3 osoba

od 50 €

Apartman Pisac

Vis - Vis

Od mora 50 m
Kapacitet 12 osoba

od 40 €

Apartman Studio M&N Baržić

Vis - Vis

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

od 50 €

Apartmani Ana & Mia

Vis - Vis

Od mora 400 m
Kapacitet 4 osoba

od 65 €

Apartman Selak

Vis - Vis

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

od 110 €

Apartmani Mirja

Vis - Vis

Od mora 50 m
Kapacitet 6 osoba

od 49 €

Apartmani Elena

Vis - Vis

Od mora 600 m
Kapacitet 1 osoba

od 60 €

Apartmani Utrobičić ( Vis - Vis)

Dobro došli na naš lijepi otok sa predivnom prirodom i kristalno čistim morem. Apartmani se nalaze na južnoj strani otoka Visa, uvala Milna, 9km od centra grada Visa. Mjesto je idealno za odmor, daleko od gradske gužve i buke. Apartmani su čisti, lijepo uređeni sa svim potrebnim sadržajima, zasebni ulazi, parking... More i prva manja plaža su udaljeni svega 40 m od kuće. U blizini su i prekrasne plaže Milna, Stončica, Srebrena....

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Utrobičić

Od mora 40 m
Kapacitet 9 osoba

Cijena od 70 €

Recenzija: 8 - Ocjena 5/5
Apartmani Lac - House Rak - Vis ( Vis - Vis)

Kuća Rak nalazi se 80 metara od mora i ima 4 apartmana svaki sa zasebnim ulazom i osiguranim parkirnim mjestom. Ispred kuće nalazi se zajednički vrt s roštiljem i velikim stolom za blagovanje te vanjskim grijanim tušem. Svi apartmani su klimatizirani, imaju terasu i vlastitu perilicu rublja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Lac - House Rak - Vis

Od mora 80 m
Kapacitet 16 osoba

Cijena od 70 €

Recenzija: 5 - Ocjena 5/5
Apartmani Lac - House Riba - Vis ( Vis - Vis)

Kuća Riba se nalazi 100 metara od mora i ima 4 apartmana svaki sa svojim ulazom i osiguranim parkirnim mjestom. Apartmani na prvom katu imaju balkon s pogledom na more, a apartmani u prizemlju imaju prostrano privatno dvorište. Svi apartmani su klimatizirani, imaju perilicu veša i perilicu suđa, te zajednički prostor za roštilj.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Lac - House Riba - Vis

Od mora 100 m
Kapacitet 16 osoba

Cijena od 85 €

Recenzija: 4 - Ocjena 5/5
Apartmani Lac - House More - Vis ( Vis - Vis)

Kuća More nalazi se 120 metara od mora i ima 4 apartmana svaki s vlastitim ulazom i parkirnim mjestom. Apartmani na prvom katu imaju terasu i balkon s pogledom na more, dok apartmani u prizemlju imaju vlastito dvorište. Svi apartmani su klimatizirani, imaju perilicu veša i veliki odvojeni zajednički roštilj.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Lac - House More - Vis

Od mora 100 m
Kapacitet 16 osoba

Cijena od 85 €

Kuća za odmor Rest House Stiniva ( Vis - Vis)

Ova prekrasna kuća za odmor, nalazi se na južnoj strani otoka Visa, u mjestu Marinje Zemlje, 8 km od grada Visa i 12 km od grada Komiže, baš iznad Stinive, jedne od najljepših plaža svijeta, dijeli 15 minuta hoda. U okolici su i plaže Mala Travna, Smričevica, Srebrena. Parking je privatan i besplatan, kao i wi-fi. Kuća ima vanjski grijani bazen te prostran dvor s izdvojenim mjestom za sunčanje.U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa svim sadržajima, dnevni dio, kupatilo i soba, a na katu(potkrovlju) smještene su 3 sobe s kupatilom.Odlična lokacija za Vaš siguran odmor u miru i tišini. Uživajte u odmoru i vanjskom grijanom bazenu, prostranom dvoru sa izdvojenim mjestom za sunčanje. Kuća je u nizu od tri, sa posebnim ulazom i ograđenom terasom.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Rest House Stiniva

Od mora 1 km
Kapacitet 7 osoba

Cijena od 235 €

Apartmani Carmen ( Vis - Vis)

Apartmani Carmen su udaljeni 30 m od mora i lučice u mjestu Rukavac na otoku Visu (9 km od grada Visa), a sastoje se od 3 smještajne jedinice različite veličine – za 2 do 6 osoba (pojedinačno). Apartmani su potpuno opremljeni, svaki sa zasebnim balkonima i terasama s pogledom na more, zasebnim ulazima, vrtom i osiguranim parkingom. Ukoliko želite svoj odmor provesti na Visu i uživati u svom odmoru, daleko od gradske gužve, apartmani Carmen su pravo mjesto za Vas. Bilo bi nam drago da izaberete upravo naše apartmane kako biste proveli svoj odmor na zeleno - modrom Visu daleko od užurbane svakodnevnice. Dobro nam došli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Carmen

Od mora 30 m
Kapacitet 14 osoba

Cijena od 45 €

Apartmani Vila Ruža ( Vis - Vis)

Kuća se nalazi na JI strani otoka Visa na parceli veličine 1200 m2. U kući se nalaze tri apartmana (vel. 50 m2 svaki) s posebnim ulazima i terasama. Ispred kuće nalazi se prekrasna prirodna plaža koja je udaljena od kuće 15 m s ležaljkama i suncobranima. Kuća je okupana suncem i u okruženju ljekovitog bilja. Uz samu kuću je parking i grill koji slobodno koriste gosti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Vila Ruža

Od mora 10 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 100 €

Apartmani Dis ( Vis - Vis)

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo privatni smještaj u našoj obiteljskim kući, koja se nalazi u samom centru grada Visa. U novoizgrađenoj kući na raspolaganju Vam je apartman br. 3 i 4, te sobe br. 1 i br. 2. Sve smještajne jedinice u ovoj kući imaju vlastiti ulaz, privatnu kupaonicu, klimatizirane su, te su moderno i komforno opremljene (wi-fi, tv...). Apartmani se nalaze u samom centru grada Visa, u neposrednoj blizini trajektne luke, te je stoga naš smještaj pogodan za goste koji u Vis dolaze bez vozila. Najbliža gradska plaža udaljena je 200-tinjak metara, a svi gradski sadržaji, kao na primjer trgovine, banka, pošta, ambulanta, restoran i ostalo, su vam na dohvat ruke, što će vaš boravak na otoku Visu učiniti još ugodnijim i opuštenijim. Sve informacije možete naći na našoj web adresi www.accommodation-dis.com

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Dis

Od mora 50 m
Kapacitet 13 osoba

Cijena od 38 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartman Bilinović ( Vis - Vis)

Lijepo uredjen, komforan trosobni apartman s pogledom na more i velikom terasom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Bilinović

Od mora 200 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Apartmani Kuljiš ( Vis - Vis)

Apartmani Kuljiš nude vam četiri studio apartmana. Smješteni su u mirnom predjelu grada Visa, koji se naziva Kut. Kamene kuće i uske kalete čine mirnu i opuštajuću atmosferu malog mjesta. Sva četiri apartmana imaju pogled na višku valu. Dva manja apartmana (30 m2) nalaze se na drugom katu i imaju odvojene balkone. Dva veća apartmana (35 m2) se nalaze na prvom katu i imaju odvojene terase. Terase i balkoni su od sunca zaštićeni lozom. Svi apartmani imaju vlastitu mini kuhinju i prostranu kupaonicu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Kuljiš

Od mora 150 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 60 €

Apartman Romandic ( Vis - Vis)

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam privatni smještaj obitelji Romandić na otoku Visu. Apartman Romandić nalazi se u renoviranoj kamenoj kući koja je smještena u dijelu grada Visa koji se zove Kut. Taj će vas dio grada, poznat po restoranima i kafićima, očarati uskim, slikovitim uličicama i tipičnim dalmatinskim kamenim kućama. Kuća za odmor obitelji Romandić nalazi se u neposrednoj blizini rive, a i trgovačke radnje su vam na dohvat ruke. Par minuta od kuće nalazi se gradsko parkiralište gdje, ako dolazite automobilom, možete parkirati svoje vozilo. Najbliža plaža udaljena je tek desetak minuta pješice a ugodnom šetnjom uz more za petnestak minuta stižete u centar grada Visa gdje su vam na raspolaganju svi gradski sadržaji. Apartman obitelji Romandić predviđen je za dvij osobe, a sastoji se od spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, kupatila. Apartman je prostran i komforan, opremljen klima uređajem i svim ostalim potrebnim elementima. Dobar položaj kuće i komforan smještaj jamstvo su vašeg udobnog  i  opuštajućeg odmora na otoku Visu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Romandic

Od mora 20 m
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 55 €

Apartmani Diadora ( Vis - Vis)

Dragi gosti! Zadovoljstvo nam je predstaviti vam apartmane Diadora, smještene u samom centru otoka i grada Visa, od centra dovoljno udaljene da možete čuti samo cvrkut cvrčaka, a opet dovoljno blizu svih turističkih sadržaja (restorani, trgovine, pošta, banka, ambulanta) koji su im nadohvat ruke, svega 200 metara od trajektne luke. Stara kamena kuća, iznutra je kompletno obnovljena. Za vaš odmor nudimo vam 2 apartmana. Apartmani su novoopremljeni, imaju klimu, TV, satelitsku TV, također ručnike za tuširanje, tekući sapun, toaletni papir, sušilo za kosu. Sastoje se od kuhinje s blagavaonicom i ležajem na razvlačenje, spavaćom sobom, kupaonicom i balkonom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Diadora

Od mora 250 m
Kapacitet 7 osoba

Cijena na upit

Apartmani Karuza ( Vis - Vis)

Apartmani Karuza se nalaze u lijepoj kamenoj kući u mjestu Rukavac. Kuća je smještena na samom moru, na malom poluotoku tako da se more nalazi i ispred i iza kuće i to na par koraka udaljenosti. Objekt ima svoj privatni parking i kamin koji je na raspolaganju gostima. Ima četiri apartmana, dva studio apartmana i dva velika dvosobna odnosno trosobna. Blizu apartmana se nalaze dva restorana, market je 2 km udaljenosti, a Vis i Komiža 10 km. Sasvim blizu se nalazi otočić Ravnik na kojem je poznata zelena špilja te otok Budihovac i puno lijepih netaknutih plaža gdje možete naći svoj mir u hladu borova. Domaćini imaju svoje vinograde i maslinike tako da možete probati vino, rakiju, maslinovo ulje, slane inćune, ukiseljene kapare i još puno domaćih i izvornih proizvoda.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Karuza

Od mora 10 m
Kapacitet 17 osoba

Cijena od 40 €

Apartmani Maslina ( Vis - Vis)

Novosagrađeni Apartmani Mare smiješteni su u uvali Rukavac, 10 km vožnje od Komiže ili grada Visa u sklopu obiteljske kuće na 1. katu. Veličine 60 m2, opremljen je modernom kuhinjom s blagovaonicom, dnevnim boravkom koji je ujedno i spavaća soba za 2 osobe, te sanitarnim čvorom koji sadrži wc, tuš i perlicu rublja. Apartmani sadrži i vanjsku natkrivenu terasu (20 m2). Auto parkiralište je osigurano u sklopu apartmana.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Maslina

Od mora 200 m
Kapacitet 7 osoba

Cijena na upit

Apartman Roki ( Vis - Vis)

Apartman Roki smješten je svega stotinjak metara od trajektne luke i samog centra, te 5 minuta šetnje od najbližih plaža. Klimatiziran, sa terasom i balkonom s pogledom na more. Organiziramo sve vrste izleta (autom, brodom...) na najatraktivnije lokacije otoka Visa. Nudimo mogućnost iznajmljivanja automobila, skutera, bicikli, brodova, kajaka. 

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Roki

Od mora 40 m
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 50 €

Apartman Pisac ( Vis - Vis)

Apartmani PISAC smješteni su u obiteljskoj kući na otoku Visu. Kuća se nalazi u dijelu grada Vis koji se zove Kut poznatom po svojim restoranima i konobama. Taj dio grada će vas očarati slikovitim uličicama, kamenim kućama i prekrasnom rivom s koje se pruža pogled na ostatak grada Visa. Ovo mjesto odabrati će oni koji žele uživati u miru i tišini daleko od buke i gužve a ipak blizu gradskih sadržaja. Do najbliže plaže ima tek desetak minuta pješice što će pridonjeti udobnosti vašeg ljetovanja. Obitelj Pisac raspolaže s tri komforna i prostrana apartmana. Prva dva apartmana, iste veličine i kapaciteta, smještena su na katu obiteljske kuće, dok se treći nalazi u novoizgrađenoj zasebnoj kući. Apartmani se sastoje od kuhinje, dnevnog boravka s ležajem na razvlačenje, spavaće sobe i kupatila. Prva dva apartmana imaju balkone s pogledom na Kut, dok treći ima terasu s garniturom za sjedenje. Svi apartmani imaju zasebni ulaz.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Pisac

Od mora 50 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 40 €

Apartman Studio M&N Baržić ( Vis - Vis)

Iznajmljujemo studio apartman za četri osobe u centru Visa. Na uslugu vam je kuhinja (staklo keramička ploča, pečnica, hladnjak...) dva ležaja 160x200 (bračni krevet, kauč na razvlačenje), klima, televizija...Studio se nalazi uz more, nekoliko stepenica i več se možete kupati. Na večer si možete kroz prozor studia pogledati film u ljetnom kinu. Sve ostale stvari su u blizini (bar, sladoled, trgovina,...) Dobrodošli.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Studio M&N Baržić

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 50 €

Apartmani Ana & Mia ( Vis - Vis)

Studio apartmani Ana & Mia se nalaze u centru grada Visa, odmah preko puta parka i na početku glavne ulice. Dostupnost svih sadržaja te blizina trajekta je najveća prednost naših smještajnih jedinica. U jeku sezone moguća je povećana buka s obzirom da se smještaj nalazi u strogom centru, no naši dosadašnji gosti procjenjuju smještaj ugodnim i dobro zvučno izoliranim. Šetnjom do glavne gradske plaže moguće je doći za 10-tak minuta. Parking se može naći u blizini apartmana. U našoj ponudi su 2 studio apartmana, a svaki je prilagođen za smještaj 2 osobe. Naši gosti najčešće provode aktivan odmor te se često konzultiraju vezano za obilaske na otoku što im je omogućeno s obzirom na blizinu i dostupnost svih ponuđenih sadržaja (turističke agencije, bankomat, pošta, besplatan WiFi). Na recepciji, prije ulaska u apartmane se nalazi se cjenik usluga, kućni red te se poduzimaju sve mjere zaštite protiv COVID-a. U studio apartmanima se nudi smještaj s prostorom za sjedenje i besplatan WiFi. Svaki studio apartman sadrži klima-uređaj, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti mikrovalnu pećnicu, hladnjak, ploču za kuhanje, toster i kuhalo za vodu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Ana & Mia

Od mora 400 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 65 €

Apartman Selak ( Vis - Vis)

Apartman za 4 osobe: dvije spavaće sobe, kuhinja, veliki dnevni boravak, kupaonica s toaletom, terasa (60 m2, okrenuta prema jugu). Apartman ima prekrasan pogled na more.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Selak

Od mora 10 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 110 €

Apartmani Mirja ( Vis - Vis)

Smještaj je lociran uz more; sastoji se od dva apartmana(A4 47m2 i A2+1 45m2 unutarnjeg prostora) u Rukavac, nasuprotnih/odvojenih privatnih ulaza, te od još jedne odvojene samostojeće kuće A4+1, 5m od mora(veličine 50m2 unutarnjeg prostora) u Milna. Svaki Apartman ima ograđenu i natkrivenu terasu(svaka ima 18m2 sa po dvije ležaljke) s pogledom na more, te privatne vrtove(2x45m2 s roštiljem) uz svaki apartman. Odvojena kuća A4+1, je izvanrednog položaja - samo 5m od mora(kupanje, plivanje, skakanje u more,... je moguće odmah ispod terase); terasa sa dvije ležaljke, veličine 60m2 te vrtom od 140m2 sve naokolo kuće; dio terase s betonskim stolom i roštiljem je natkriven, i tu, u sjeni, uz prekrasan pogled na plavetnilo, možete boraviti cijeli dan! Sve smještajne jedinice su opremljene s: klimatski uređaj, neograničeni Wi-Fi internet, LCD tv, te s po dvije ležaljke na svakoj terasi. Smještaji se nalaze na južnoj strani otoka Vis, gdje je more najtoplije. Vis je otok s najviše sunčanih dana na Jadranu. U blizini smještaja su i poznate plaže/zaljev: Srebrena, Dimond Beach/Tepluš(toplo more), Zaglav, Zelena špilja, te duga stjenovita obala na otvoreno more(nudizam/Bili bok, privatnost), Privatni parking je osiguran.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Mirja

Od mora 50 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 49 €

Apartmani Elena ( Vis - Vis)

Podstražje je mjesto smještaja. Nalazi se na južnoj obali otoka, Udaljeno 10 km od grada Visa, lako dostupno asfaltiranom cestom. Podstražje je malo ribarsko mjesto okruženo zelenilom i njegovanim vrtovima. S terasa ćete imati prekrasan pogled i zelene brežuljke koji okružuju ovo prekrasno mjesto. Okružuju ga prekrasne uvale, pješčane i šljunčane plaže te kristalno čisto more. U blizini se nalazi Srebrena (Srebrna plaža), jedna od najljepših plaža na Jadranu. U uvali Rukavac nalaze se dva lijepa zelena otoka, a na jednom od njih (Ravnik) nalazi se poznata Zelena špilja. Turisti mogu ići na organizirane izlete taxi-brodicama ili posjetiti razna zanimljiva mjesta na obali ili u unutrašnjosti. Naći će brojne restorane poznate po svojim dalmatinskim specijalitetima, posebno ukusnom roštilju od svježe ribe.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Elena

Od mora 600 m
Kapacitet 1 osoba

Cijena od 60 €

Turistički vodič Vis - Vis

Vis - Vis  - Grb Vis je grad i sjedište općine na otoku Visu na Jadranu u južnoj Hrvatskoj. U njemu živi gotovo 2000 stanovnika i administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji. Smjestio se u relativno velikoj i zaštićenoj uvali Svetog Jurja, na sjeveroistočnoj strani otoka koja gleda prema otoku Hvaru i dalmatinskom kopnu. Klima otoka Visa je vrlo povoljna sa dugim toplim do vrućim ljetima i vrlo blagim zimama i spada među najtoplije dijelove u cijeloj Republici Hrvatskoj. Takva povoljna klima pospješuje bujan rast tropskog i mediteranskog raslinja, uključujući palme, rogač, masline, grožđe i limune. Zbog svoje vrlo očuvane prirode, cijeli otok Vis je označen kao jedan od deset najveći ekološki očuvanih otoka Sredozemlja od strane Svjetske organizacije za zaštitu okoliša. Do sredine dvadesetog stoljeća glavni izvori prihoda stanovnicima grada Visa bili su vinogradi, odnosno proizvodnja vina. Zadnjih godina turizam i turističke usluge smještaja u privatnim obiteljskim kućama preuzimaju glavnu ulogu u prihodima lokalnog stanovništva. U gradu se gosti mogu baviti različitim sportskim aktivnostima ili opustiti na jednoj od mnogih šljunčanih plaža. Prirovo je najpopularnija plaža u gradu Visu, a proteže se uz šetnicu na sjevernoj obali malog poluotoka koji se također zove Prirovo. Posebno je značajan sportsko-rekreacijski centar s četiri teniska terena, košarkaskim i malonogometnim igralištem. Djeluje i jedriličarski, kriket i paragliding klub. Izvan grada moguće je roniti u pratnji profesionalnih ronilaca u dva ronilačka centra, planinariti ili voziti bicikl. Također preporučamo posjetu kvalitetnim lokalnim restoranima gdje možete kušati gastro specijalitete: višku pogaču, hlib ili srdele s ražnja. Posjetite grad Vis i iskusite iskonsku ljepotu jednog od najautentičnijih i najočuvanijih jadranskih otoka. Apartmani i privatni smještaj grad Vis - otok Vis. Velika ponuda povoljnih apartmana i soba u privatnom obiteljskom smještaju. Dobrodošli u grad Vis na otoku Visu!

Vis - Vis Vremenska prognoza