Apartmani i privatni smještaj Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja je maleno slikovito mjesto na južnoj obali otoka Hvara, 12 km istočno od grada Hvara. Smješteno je pod najvišim vrhom otoka Hvara - Sveti Nikola (626 metara nadmorske visine). U mjestu živi oko 150 stalnih stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom (maslinarstvo i vinogradarstvo), ribarstvom i turizmom. Tu se proizvodi jedno od najboljih hrvatskih crnih vina - Plavac mali. Obala oko Svete Nedjelje je vrlo razvedena i ima nekoliko...

Sortiraj prema:

Last minute ponuda smještaja

Apartmani Villa la Lavanda

Hvar - Sveta Nedjelja

Od mora 80 m
Kapacitet 9 osoba

od 35 €

Apartman Villa Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Od mora 30 m
Kapacitet 15 osoba

od 39 €

Apartman Vila Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Od mora 20 m
Kapacitet 15 osoba

od 59 €

Apartmani Villa la Lavanda ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Dobrodošli u Villa la Lavanda! Ugodna, tipično hrvatska Villa la Lavanda okružena je terasim vrtovima s lavandom, ružmarinom, maslinama, smokvama i limunom. Nalazi se u prekrasnom okruženju mirnog romantičnog mjesta Sveta Nedjelja na južnoj strani sunčanog otoka Hvara, u susjedstvu borove šume s pogledom na otoke i otvoreno more! Blizu je mora u podnožju najviše planine otoka Svetog Nikole (626m), obložen slikovitim vinogradima s poznatim i doista izvrsnim crnim vinom. Svi apartmani imaju velike terase, zasebne ulaze, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo sa WC-om. Svaki apartman ima odvojeno natkriveno parkirno mjesto. Na raspolaganju je veliki kamin za sve. Naravno da ga možete koristiti. Međutim, ako vam se svidi, rado ćemo vas pozvati i na zajednički roštilj i ponuditi ukusno lokalno crno vino! Ovdje je lijepo mjesto za obitelji koji cijene mir, ljepotu lokalne prirode, kristalno čisto more i gastronomske specijalitete. I prekrasne plaže. Smješteni su direktno u mjestu (Skala) iu susjedstvu (Luciste, Dubovica, Jagodna). U Svetoj Nedjelji možete se diviti ljepotama prirode, uz ugodan odmor uz more: borove šume, "isklesane" stijene koje padaju direktno u more, vinograde i maslinike, povijesno vinsko selo ili kamene špilje s nekadašnjim samostanom. Za turiste u planinama neposredno iznad nas nalazi se Via Ferrata, markirane planinarske staze i niz biciklističkih staza. Zanimljiva je i baza za penjanje na plaži neposredno iznad vode. Na romantičnom putovanju „Hvarskom rivijerom“ dotaknite se ljepote povijesnih gradova na otoku: Hvara, Starog Grada, Jelse ili Vrboske.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa la Lavanda

Od mora 80 m
Kapacitet 9 osoba

Cijena od 35 €

Apartman Villa Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Vila gravitira izravno prema moru (cca 25 m), zemljište je oko 1.000 m2, na blagoj padini od 25 °. Do samog objekta dolazi se asfaltiranom cestom. Vila se nalazi u prekrasnoj borovoj šumi. U dnu parcele je garaža za 6 automobila. Objekt je priključen na gradski vodovod, trofaznu struju, telefon, GSM signal i bežični pristup internetu. Ispod vile nalazi se staza za spuštanje brodova u more. Ispod same vile je mala popločana plaža! Ako imate svoj čamac, marina i sljedeća plaža udaljeni su 100 metara od vile. Nešto dalje cca 400 metara i prekrasna, egzotična pjeskovito šljunčana plaža, do koje se dolazi romantičnom stazom. Ako vam ste ljubitelj slobodnog penjanja, avantura, tu je i egzotičnija plaža smještena u slikovitoj i pustom laguni, oko 700 metara. Pravi raj plaža Lučišće udaljena je 2500 metara, te raj za naturiste Piščena oko 3000 m. Na rubu borove šume nalazi se rekreacijski bazen površine ca 24 m² s morskom vodom. Svaka soba u vili nudi pogled na more, a tu je i zajednički dnevni boravak od 40 m2 s izlazom na polukružnu terasu i vrt s pogledom prema moru. U vrtu su na raspolaganju čak dva grila, a na raspolaganju su i ležeće sunčaljke i viseće mreže. Sve sobe imaju svoje loggie ili terase ili balkone s pogledom na more. Svaka soba ima vlastiti hladnjak, sat TV, DVD i vlastito mjesto za automobil u zidanoj garaži.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Villa Irming

Od mora 30 m
Kapacitet 15 osoba

Cijena od 39 €

Apartman Vila Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Naša vila se nalazi u prvom redu do mora (cca 25 m, a do nje se stiže asfaltnom cestom. Vila je slobodnostojeća u borovoj šumi na parceli veličine cca 800 m². Smještena je na laganoj kosini cca 25°. U podnožju je garaža za šest automobila. Objekt je priključen na gradski vodovod, trofaznu struju i u dometu je GSM-a, Besplatni brzi bežični internet . Među borovima su kaskadni platoi za odbojku, ping-pong, badminton, pikado i druge aktivnosti. U vrtu je i plinski grill za slobodnu uporabu, te brojne sunčaljke i ljuljačke, kao i skautske/mornarske mreža Na raspolaganju su: šah, karte, domino... Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, te svoju loggiu, terasu ili balkon. Sve sobe su s pogledom prema moru. U svakoj sobi se nalazi po jedan hladnjak, satelitski LED TV + DVD player. Svaka smještajna jedinica ima osigurano jedno mjesto (parking) u garaži.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Vila Irming

Od mora 20 m
Kapacitet 15 osoba

Cijena od 59 €

Turistički vodič Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Grb Sveta Nedjelja je maleno slikovito mjesto na južnoj obali otoka Hvara, 12 km istočno od grada Hvara. Smješteno je pod najvišim vrhom otoka Hvara - Sveti Nikola (626 metara nadmorske visine). U mjestu živi oko 150 stalnih stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom (maslinarstvo i vinogradarstvo), ribarstvom i turizmom. Tu se proizvodi jedno od najboljih hrvatskih crnih vina - Plavac mali. Obala oko Svete Nedjelje je vrlo razvedena i ima nekoliko skrivenih uvala s prekrasnim šljunčanim plažama, gdje možete uživati u netaknutoj prirodi i kristalno čistom moru. Taxi-brodovi svakodnevno vode do obližnjeg otoka Šćedra, koji je oaza mira i tišine, a na kojem se nalazi i nudistička plaža. Također se možete okušati u ribolovu, jedrenju na dasci i planinarenju do špilje iznad mjesta i najvišeg vrha otoka, s kojeg se pruža nezaboravan pogled na otoke Vis, Brač, Korčulu i poluotok Pelješac. U neposrednoj blizini nalaze se brojne visoke i strme stijene, idealno za sve ljubitelje adrenalina i slobodnog penjanja. Za one željne dobrog noćnog provoda neizostavna destinacija poznata u cijelom svijetu je obližnji grad Hvar. Sveta Nedjelja je idealno mjesto za miran obiteljski odmor, a povoljan privatni smještaj možete pronaći u kvalitetnim apartmanima i sobama stoga kontaktirajte direktno vlasnike apartmana i uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Iako je mjesto vrlo malo, tu se nalazi i mala prodavaonica te nekoliko vrhunskih restorana gdje možete kušati sve dalmatinske specijalitete i naravno svježu ribu. Dobrodošli na otok Hvar i u Svetu Nedjelju!

Hvar - Sveta Nedjelja Vremenska prognoza