Apartmani i privatni smještaj Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja je maleno slikovito mjesto na južnoj obali otoka Hvara, 12 km istočno od grada Hvara. Smješteno je pod najvišim vrhom otoka Hvara - Sveti Nikola (626 metara nadmorske visine). U mjestu živi oko 150 stalnih stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom (maslinarstvo i vinogradarstvo), ribarstvom i turizmom. Tu se proizvodi jedno od najboljih hrvatskih crnih vina - Plavac mali. Obala oko Svete Nedjelje je vrlo razvedena i ima nekoliko...

Sortiraj prema:

Apartmani Villa la Lavanda

Hvar - Sveta Nedjelja

Od mora 80 m
Kapacitet 13 osoba

od 35 €

Apartman Vila Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Od mora 20 m
Kapacitet 15 osoba

od 59 €

Apartmani Villa la Lavanda ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Dobrodošli u Villa la Lavanda! Ugodna, tipično hrvatska Villa la Lavanda okružena je terasim vrtovima s lavandom, ružmarinom, maslinama, smokvama i limunom. Nalazi se u prekrasnom okruženju mirnog romantičnog mjesta Sveta Nedjelja na južnoj strani sunčanog otoka Hvara, u susjedstvu borove šume s pogledom na otoke i otvoreno more! Blizu je mora u podnožju najviše planine otoka Svetog Nikole (626m), obložen slikovitim vinogradima s poznatim i doista izvrsnim crnim vinom. Svi apartmani imaju velike terase, zasebne ulaze, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo sa WC-om. Svaki apartman ima odvojeno natkriveno parkirno mjesto. Na raspolaganju je veliki kamin za sve. Naravno da ga možete koristiti. Međutim, ako vam se svidi, rado ćemo vas pozvati i na zajednički roštilj i ponuditi ukusno lokalno crno vino! Ovdje je lijepo mjesto za obitelji koji cijene mir, ljepotu lokalne prirode, kristalno čisto more i gastronomske specijalitete. I prekrasne plaže. Smješteni su direktno u mjestu (Skala) iu susjedstvu (Luciste, Dubovica, Jagodna). U Svetoj Nedjelji možete se diviti ljepotama prirode, uz ugodan odmor uz more: borove šume, "isklesane" stijene koje padaju direktno u more, vinograde i maslinike, povijesno vinsko selo ili kamene špilje s nekadašnjim samostanom. Za turiste u planinama neposredno iznad nas nalazi se Via Ferrata, markirane planinarske staze i niz biciklističkih staza. Zanimljiva je i baza za penjanje na plaži neposredno iznad vode. Na romantičnom putovanju „Hvarskom rivijerom“ dotaknite se ljepote povijesnih gradova na otoku: Hvara, Starog Grada, Jelse ili Vrboske.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa la Lavanda

Od mora 80 m
Kapacitet 13 osoba

Cijena od 35 €

Apartman Vila Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Naša vila se nalazi u prvom redu do mora (cca 25 m, a do nje se stiže asfaltnom cestom. Vila je slobodnostojeća u borovoj šumi na parceli veličine cca 800 m². Smještena je na laganoj kosini cca 25°. U podnožju je garaža za šest automobila. Objekt je priključen na gradski vodovod, trofaznu struju i u dometu je GSM-a, Besplatni brzi bežični internet . Među borovima su kaskadni platoi za odbojku, ping-pong, badminton, pikado i druge aktivnosti. U vrtu je i plinski grill za slobodnu uporabu, te brojne sunčaljke i ljuljačke, kao i skautske/mornarske mreža Na raspolaganju su: šah, karte, domino... Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, te svoju loggiu, terasu ili balkon. Sve sobe su s pogledom prema moru. U svakoj sobi se nalazi po jedan hladnjak, satelitski LED TV + DVD player. Svaka smještajna jedinica ima osigurano jedno mjesto (parking) u garaži.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Vila Irming

Od mora 20 m
Kapacitet 15 osoba

Cijena od 59 €

Turistički vodič Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Grb Sveta Nedjelja je maleno slikovito mjesto na južnoj obali otoka Hvara, 12 km istočno od grada Hvara. Smješteno je pod najvišim vrhom otoka Hvara - Sveti Nikola (626 metara nadmorske visine). U mjestu živi oko 150 stalnih stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom (maslinarstvo i vinogradarstvo), ribarstvom i turizmom. Tu se proizvodi jedno od najboljih hrvatskih crnih vina - Plavac mali. Obala oko Svete Nedjelje je vrlo razvedena i ima nekoliko skrivenih uvala s prekrasnim šljunčanim plažama, gdje možete uživati u netaknutoj prirodi i kristalno čistom moru. Taxi-brodovi svakodnevno vode do obližnjeg otoka Šćedra, koji je oaza mira i tišine, a na kojem se nalazi i nudistička plaža. Također se možete okušati u ribolovu, jedrenju na dasci i planinarenju do špilje iznad mjesta i najvišeg vrha otoka, s kojeg se pruža nezaboravan pogled na otoke Vis, Brač, Korčulu i poluotok Pelješac. U neposrednoj blizini nalaze se brojne visoke i strme stijene, idealno za sve ljubitelje adrenalina i slobodnog penjanja. Za one željne dobrog noćnog provoda neizostavna destinacija poznata u cijelom svijetu je obližnji grad Hvar. Sveta Nedjelja je idealno mjesto za miran obiteljski odmor, a povoljan privatni smještaj možete pronaći u kvalitetnim apartmanima i sobama stoga kontaktirajte direktno vlasnike apartmana i uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Iako je mjesto vrlo malo, tu se nalazi i mala prodavaonica te nekoliko vrhunskih restorana gdje možete kušati sve dalmatinske specijalitete i naravno svježu ribu. Dobrodošli na otok Hvar i u Svetu Nedjelju!

Hvar - Sveta Nedjelja Vremenska prognoza