Apartmani i privatni smještaj Hvar - Vrboska

Vrboska je najmanji gradić sunčanog otoka Hvara u općini Jelsa u Dalmaciji, Hrvatskoj. Smjestila se u dubokoj uskoj uvali na sjevernoj obali otoka Hvara okruženoj borovom šumom, vinogradima i maslinicima. U njoj živi svega 526 stanovnika. Osnovana je u 15. stoljeću kao ribarska luka, a razvojem ribarstva i trgovine, paralelno raste i blagostanje ovog malog mjesta. Početkom 20. stoljeća, Vrboska je imala tvornicu sardina, brodogradilište...

Sortiraj prema:

Apartmani Amula

Hvar - Vrboska

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

od 65 €

Apartmani Vrboska

Hvar - Vrboska

Od mora 20 m
Kapacitet 3 osoba

na upit

Apartmani Villa Pinus

Hvar - Vrboska

Od mora 150 m
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartmani Amula ( Hvar - Vrboska)

Apartman Amula se nalazi u Vrboskoj, najpitoresknijem mjestu otoka Hvara. Smješten je na atraktivnoj poziciji iz koje se pruža pogled na cijelu uvalu Vrboske te jedinstvenu arhitekturu stare jezgre. Apartman je jedina smještajna jedinica u kući što već samo po sebi garantira potpuni odmor i mir. Kompletno opremljen i prostran (70 kvadratnih metara+ veliki balkon) s klimom, centralnim grijanjem, kablovskom TV, Wi-Fi, DVD, ... zadovoljava visoke standarde današnjice. Uz parkirališno mjesto na raspolaganju stoji i ostava za  bicikle, daske za jedrenje ili veće stvari. Do samog centa mjesta, dućana, restorana, bankomata i ostalih potrebitih uslužnih servisa dijeli vas par minuta laganog hoda, a najbliža plaža udaljena je 800 metara. Po Vašim željama organiziramo izlete, pripremamo tradicionalna jela, vožnju brodom i još mnogo toga. Za vrijeme boravka u apartmanu Amula stojimo Vam raspolaganju 24 sata dnevno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Amula

Od mora 10 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena od 65 €

Apartmani Vrboska ( Hvar - Vrboska)

Apartman je smješten u predivnoj uvali na otoku Hvaru, u malome gradiću Vrboska. Vrboska je duga uvala koju povezuje nekolicina kamenih mostića te je dobila i naziv Mala Venecija. Njezine ljepote dolaze iz prirode, sunca, mora, kulture, brodova, vina, maslinovog ulja i ribe. Poznata je po Ribarskom Muzeju i Tvrđavi u čast Sv. Marije. Apartman je smješten 20 metara od mora, toliko i od same Rive koja predstavlja centar mjesta i turističkih aktivnosti. Dio samog apartmana je terasa sa mjestom za uživanje i stolićem, kuhinja i dnevni boravak potpuno opremljeni, soba sa bračnim krevetom i ormarima, kupatilo sa tuš kabinom. Dođite i uživajte sa nama!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Vrboska

Od mora 20 m
Kapacitet 3 osoba

Cijena na upit

Apartmani Villa Pinus ( Hvar - Vrboska)

Villa Pinus nalazi se u malom ribarskom mjestu Vrboska na otoku Hvaru. Ovo čarobno malo mjesto okruženo je prekrasnim vinogradima, maslinicima i poljima lavande. Nudimo moderne, novouređene apartmane i studio apartmane za iznajmljivanje, sve s klima uređajem, za dvije, tri ili četiri osobe. Svaka ima malu kuhinju, balkon, kupaonicu i besplatni WiFi. Vrboska na otoku Hvaru obiluje stjenovitim i pješčanim plažama na kojima možete pronaći mir, privatnost i krajnji mir. Vrboska je poznata po renesansnoj dalmatinskoj arhitekturi, četirima povijesnim crkvama i lokalnom zboru. Razne trgovine i restorani koji poslužuju ukusnu dalmatinsku kuhinju nalaze se samo 150-300 metara od vile Pinus. U blizini se nalazi i dobro opremljen mali park za djecu, kao i biciklističke i pješačke staze duž obale.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Pinus

Od mora 150 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Hvar - Vrboska

Hvar - Vrboska  - Grb Vrboska je najmanji gradić sunčanog otoka Hvara u općini Jelsa u Dalmaciji, Hrvatskoj. Smjestila se u dubokoj uskoj uvali na sjevernoj obali otoka Hvara okruženoj borovom šumom, vinogradima i maslinicima. U njoj živi svega 526 stanovnika. Osnovana je u 15. stoljeću kao ribarska luka, a razvojem ribarstva i trgovine, paralelno raste i blagostanje ovog malog mjesta. Početkom 20. stoljeća, Vrboska je imala tvornicu sardina, brodogradilište drvenih brodova, hotel, ribarsku strukovnu udrugu i redovitu brodsku vezu sa Splitom i susjednim otokom Bračom. Danas je Vrboska poznato turističko odredište s popularnom marinom za jahtaše i jedriličare koja je otvorena cijelu godinu, a ponudu je obogatio i sve kvalitetniji privatni smještaj u obiteljskim kućama staroga grada građenih u renesansnom, gotičkom i baroknom stilu. Najistaknutiji objekt otočke arhitektonske baštine je crkva (tvrđava) Svete Marije, izgrađena kao utočište za njegove stanovnike, tijekom turskih opasnosti u 16. stoljeću. Često ga se naziva i Mala Venecija zbog svojih brojnih malih mostova. Zdrava hrana iz okolnih polja i svježe ulovljena riba sa domaćim maslinovim uljem i mediteranskim začinima, te čaša jednoga od poznatih hvarskih vina predstavljaju jedinstveno gurmansko iskustvo. Uz odlično gurmansko iskustvo, u Vrboskoj možete uživati u lijepim šljunčanim i pješčanim plažama, čistom zraku, kristalnom plavom moru i nedirnutoj prirodi. U neposrednoj blizini se nalazi maleni otok Zečevo, raj za nudiste. U samoj blizini plaža nalaze se apartmani, obiteljski pansioni, restorani, kampovi s prodavaonicama, caffe barovi... Apartmani i privatni smještaj Vrboska otok hvar. Pronađite privatni smještaj po najnižoj cijeni i opustite se u ovom malom mediteranskom raju! Dobrodošli u Vrbosku na otoku Hvaru!

Hvar - Vrboska Vremenska prognoza