Apartmani i privatni smještaj Hvar - Ivan Dolac

Ivan Dolac je maleno turističko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na južnoj strani otoka Hvara, 10 km od Jelse, 20 km od Starog Grada i 38 km od grada Hvara. Strme padine južne strane otoka Hvara idealne su za uzgoj vinove loze, stoga se na ovome području dobiva grožđe od kojeg se prave vina najviše kvalitete. Osim vinove loze, na obroncima raste samoniklo mediteransko ljekovito bilje, te borova šuma. Čitava...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Hvar - Ivan Dolac

Sortiraj prema:

Last minute ponuda smještaja

Apartmani Villa Biancini

Hvar - Ivan Dolac

Od mora 250 m
Kapacitet 19 osoba

od 35 €

Apartmani Plaža

Hvar - Ivan Dolac

Od mora 70 m
Kapacitet 16 osoba

od 30 €

Apartmani Dobrila

Hvar - Ivan Dolac

Od mora 100 m
Kapacitet 18 osoba

od 35 €

Apartmani Perica

Hvar - Ivan Dolac

Od mora 200 m
Kapacitet 14 osoba

od 35 €

Apartmani Villa Biancini ( Hvar - Ivan Dolac)

VILLA BIANCINI! Tri etaže, pet apartmana, natkriveni parking i u potkrovlju je recepcija i terasa sa grillom na kojoj se pripremaju večere. Nalazi se 200 m od mora. Ima vanjski komin koji je na raspolaganju svim mojim gostima. TKO SMO MI? Mi smo stara otočka familija, koja se stoljećima bavi vinogradarstvom i maslinarstvom . U zadnjih tridesetak godina uspješno se bavimo i turizmom. Sve ostalo o nama, doznat će te ako dođete do nas! GOSTOPRIMSTVO JE NA PRVOM MJESTU!! ŠTO NUDIMO? Nudimo a ne naplaćujemo: Čisto more, sunce, tišinu, najljepši odmor, najljepše plaže degustaciju mediteranskog voća (grožđe, smokve, ), vina, prošeka, više vrsta rakija i pomoć u pripremanju dalmatinskih delicija. Nudimo i naplaćujemo: udobne i prozračne apartmane. .

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Villa Biancini

Od mora 250 m
Kapacitet 19 osoba

Cijena od 35 €

Apartmani Plaža ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmani plaža nalaze se u blizini 5 i više plaža, koje se nalaze u mjestu i okolo mjesta Ivan Dolac, nudimo novouređene apartmane vrlo povoljno

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Plaža

Od mora 70 m
Kapacitet 16 osoba

Cijena od 30 €

Apartmani Dobrila ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmani Dobrila smješteni su 100 m od mora u naselju Ivan Dolac, na južnoj strani otoka Hvara. Apartmani Dobrila sastoje se od šest apartmana i tri sobe. Predviđeni su za obiteljski odmor udaljen od gradske vreve i gužve. Kako bi se uvjerili u čari mirnog odmora i naše gostoprimstvo poručujemo Vam da dođete i budete naši gosti. S poštovanjem obitelj Maskalan Vranković.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Dobrila

Od mora 100 m
Kapacitet 18 osoba

Cijena od 35 €

Apartmani Perica ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmani Perica su smjesteni na juznim padinama otoka Hvara u malom mirnom turistickom mjestu Ivan Dolac. U objektu Apartmani Perica su cetiri apartmana razlicite velicine. Imamo app 4+2, 2+3 2+2 i 2+1 u ponudi. Svi nasi apartmani imaju prekrasan pogled na otvoreno more. Apartmani Perica u Ivan Dolcu na otoku Hvaru pravo su mjesto za vaš odmor. Uživajte u moru, suncu i dobro opremljenim apartmanima, te provedite nezaboravan odmor na Hvaru, jednom od najljepših otoka na svijetu. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Perica

Od mora 200 m
Kapacitet 14 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac  - Grb Ivan Dolac je maleno turističko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na južnoj strani otoka Hvara, 10 km od Jelse, 20 km od Starog Grada i 38 km od grada Hvara. Strme padine južne strane otoka Hvara idealne su za uzgoj vinove loze, stoga se na ovome području dobiva grožđe od kojeg se prave vina najviše kvalitete. Osim vinove loze, na obroncima raste samoniklo mediteransko ljekovito bilje, te borova šuma. Čitava obala mjesta je ispresjecana brojnim manjim šljunčanim plažama, a mjesto pruža miran i ugodan obiteljski ambijent daleko od gužvi popularnog grada Jelse ili Hvara. More je iznimno bistro i čisto, a klima ugodna mediteranska, sa najvećim brojem sunčanih sati u čitavoj Hrvatskoj. U mjestu postoji mala samoposluga, te nekoliko restorana sa svježom ribom i vrhunskim dalmatinskim i hvarskim specijalitetima i vinima. Sa prekrasnih plaža pruža se nezaboravan pogled na otvoreno more, te otoke Vis i Korčulu. Posjetite otok Hvar i Ivan Dolac, ovo malo i mirno mjesto sa obiljem sunca, te uživajte u netaknutoj mediteranskoj prirodi i bitrom Jadranskom moru. Privatni smještaj u Ivan Dolcu. Apartmani, sobe i kuće za odmor jeftinije i do 40%, bez skupih agencijskih provizija. Dobrodošli u Ivan Dolac!

Hvar - Ivan Dolac Vremenska prognoza