Apartmani i privatni smještaj Jasenovac

Jasenovac je malo i mirno mjesto i sjedište općine u Sisačko-moslavačkoj županiji u Hrvatskoj. Smjestilo se na krajnjem jugoistočnom dijelu Sisačko-moslavačke županije u prostranoj Panonskoj nizini okružen rijekama Trebežom, Savom i Unom. Od Siska je udaljen gotovo 70 kilometara i u njemu živi oko 800 stanovnika. Zahvaljujući prirodnim bogatstvima, plodnoj zemlji i gustim hrastovim i jasenovim šumama stanovnici Jasenovca se uglavnom...

Sortiraj prema:

Sobe Kod ribiča

Jasenovac

Od mora > 50 km
Kapacitet 30 osoba

na upit

Sobe Kod ribiča ( Jasenovac)

U Jasenovcu, svega 7 km od Novske (izlaz-autocesta A3) smjestio se restoran Kod ribiča. U samom ulazu Lonjskog polja, okružen obiljem kulturnih i prirodnih znamenitosti, jednostavno je nepromašiva točka posjetiteljima i turistima. Žudite li za posavskikm specijalitetima, tražite li neko dobro vino, treba li Vam prostor za proslavu ili jednostavno želite provesti ugodno vrijeme s Vašim prijateljima i obitelji, pronašli ste pravo mjesto. Restoran posjeduje vlastito parkiralište za cca 30 automobila. U unutrašnjosti restorana kapaciteta 60 sjedećih mjesta (i odvojenom salom od 20) pogodan je za svadbene večere, razne druge proslave ili pak za razne poslovne sastanke u odijeljenoj manjoj prostoriji. U odvojenoj prostoriji od 20 sjedećih mjesta uživajte uz kamin i krušnu peć. U ponudi imamo 12 soba za spavanje. Svaka soba je opremljena Satelitskom TV (LCD), sanitarnim čvorom, noćnim ormarićima i spremištem za odjeću i obuću. Kapacitet soba je cca. 30 osoba.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Kod ribiča

Od mora > 50 km
Kapacitet 30 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Jasenovac

Jasenovac  - Grb Jasenovac je malo i mirno mjesto i sjedište općine u Sisačko-moslavačkoj županiji u Hrvatskoj. Smjestilo se na krajnjem jugoistočnom dijelu Sisačko-moslavačke županije u prostranoj Panonskoj nizini okružen rijekama Trebežom, Savom i Unom. Od Siska je udaljen gotovo 70 kilometara i u njemu živi oko 800 stanovnika. Zahvaljujući prirodnim bogatstvima, plodnoj zemlji i gustim hrastovim i jasenovim šumama stanovnici Jasenovca se uglavnom bave poljodjelstvom, stočarstvom i šumarstvom. Turizam se polako razvija, jer gotovo cijelo područje općine nalazi se u Parku prirode Lonjsko polje koje je najveće zaštićeno močvarno područje u cijelom dunavskom porječju. Ovdje možete vidjeti mnoštvo divljih i domaćih životinja, ugrožene vrste ptica, ali i tradicionalnu drvenu arhitekturu starih kuća. Ovo područje je pravi gurmanski raj ako volite specijalitete spravljene od slatkovodne ribe. Unatoč prirodnim ljepotama, Jasenovac je vjerojatno najpoznatiji po spomen-području Jasenovac, koji je jedan od najvećih spomenika holokausta i genocida iz 2. svjetskog rata u Hrvatskoj. Posjetite Jasenovac, odajte počast žrtvama fašizma i uživajte u bogatom biljnom i životinjskom svijetu koji ga okružuje. Smještaj u Jasenovcu i okolici. Apartmani sobe i ostali privatni smještaj u Jasenovcu. Dobrodošli u Jasenovac!

Jasenovac Vremenska prognoza
Jasenovac - pretražite smještaj u blizini