Your browser does not support JavaScript! Klub iznajmljivača privatnog smještaja apartmaninfo.hr

Klub iznajmljivača apartmaninfo.hr

Vodič za iznajmljivače privatnog smještaja uključuje savjete i ideje za unaprjeđenje poslovanje, te bolju popunjenost i veću profitabilnost, propise i zakone, preporuke i popuste, te aktualna događanja bitna za privatni turistički sektor.

SolutionBox – Kreativna inovacija za uspješniji turizam

SolutionBox – Kreativna inovacija za uspješniji turizam

18.11.2016. / u Preporuke i popusti / od ApartmanInfo

SolutionBox je rješenje za pravog domaćina. Web aplikacija koja obogaćuje turističku ponudu u gradovima, hotelima, hostelima i privatnim smještajima. Na dlanu turista/gostiju automatski prikazuje informacije o mjestu u kojem se nalaze te ih upućuje na zanimljiva i poželjna mjesta, automatiziranom navigacijom. Pružiti svom gostu nešto više – kao što je upoznavanje sa lokalnim sadržajima, gdje dobro ručati ili večerati, koje plaže su odlične za njih, kome se obratiti u slučaju kvara automobila, kakvo će vrijeme sutra biti, koja mjesta obavezno moraju posjetiti te...

Pročitajte više

MyRent - Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače

MyRent - Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače

10.09.2016. / u Preporuke i popusti / od ApartmanInfo

MyRent je Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače i sve one koji se bave najmom smještaja (apartmani, sobe, vile, kuće…) MyRent omogućuje iznajmljivačima obavljanje djelatnosti na jednostavan i efikasan način. Nudi jednostavan prikaz rezervacija kroz razne kalendar ili tablične preglede. Sva evidencija dolazaka je na jednom mjestu sa svim relevantnim podacima o gostima. MyRent je rješenje namijenjeno svim iznajmljivačima s ciljem značajnog...

Pročitajte više

Pretraži blogKlub iznajmljivača - newsletter!

Želite li dobivati korisne savjete, ideje i preporuke za unaprjeđenje poslovanja kao privatnog iznajmljivača, pretplatite se na naš newsletter!Vaša privatnost nam je važna, stoga Vas molimo da pročitete Pravila o privatnosti, s kojima se slažete prilikom dodavanja na našu newsletter listu.
Oglašavanje apartmana i privatnog smještaja u Hrvatskoj
Izrada potpuno responzivnih web stranica za iznajmljivače
Savjetovanje i druge usluge za privatne iznajmljivače
MAAS SAVE pouzdan partner vlasnicima apartmana, poduzećima i obrtnicima u ostvarivanju ušteda bez financijskog ulaganja.
Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače

Oglasni prostor