Apartmani i privatni smještaj Sveti Juraj

Sveti Juraj je maleno primorsko naselje smješteno u podnožju velebita 10 kilometara južno od grada Senja. U pretpovijesno doba ovdje se nalazilo naselje Lopsica, a na starom groblju još uvijek se mogu vidjeti ostaci srednjovjekovne crkvice Sv. Filipa i Jakova. Danas ovdje živi oko 700 stanovnika koji se uglavnom bave ribolovom i turizmom. Administrativno pripada gradu Senju. U samom centru nalazi se prekrasna plaža i kupalište, a oni koji žele...

Sortiraj prema:

1 recenzija - 5/5

Apartmani Borić

Sveti Juraj

Od mora 150 m
Kapacitet 6 osoba

od 30 €

Recenzija: 1 - Ocjena 5/5
Apartmani Borić ( Sveti Juraj)

Apartmani Borić su smješteni na lokaciji svega dvjestotinjak metara udaljenoj od centra Svetog Jurja s prekrasnim pogledom na more, plažu i otoke. U ponudi imamo dvije dobro opremljene smještajne jedinice: studio apartman za dvije osobe površine 48 m2 i apartman za četiri osobe površine 56 m2. Obje smještajne jedinice imaju natkrivene balkone, terasu i osigurana parkirna mjesta.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Borić

Od mora 150 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 30 €

Turistički vodič Sveti Juraj

Sveti Juraj  - Grb Sveti Juraj je maleno primorsko naselje smješteno u podnožju velebita 10 kilometara južno od grada Senja. U pretpovijesno doba ovdje se nalazilo naselje Lopsica, a na starom groblju još uvijek se mogu vidjeti ostaci srednjovjekovne crkvice Sv. Filipa i Jakova. Danas ovdje živi oko 700 stanovnika koji se uglavnom bave ribolovom i turizmom. Administrativno pripada gradu Senju. U samom centru nalazi se prekrasna plaža i kupalište, a oni koji žele malo više intime, svoj mir mogu pronaći u brojnim manjim skrivenim uvalama. Mjesto je vrlo mirno i tiho bez velikih ljetnih gužvi stoga je idealno za sve one koji žele pobjeći od gradske buke i vreve. Osim kao turističko mjesto, Sveti Juraj je poznat i po proizvodnji cvjetnog meda. U blizini se nalazi Nacionalni park Sjeverni Velebit koji će oduševiti sve zaljubljenike u prirodu i planinarenje. Smještaj se nudi isključivo u privatnim apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja i provedite miran obiteljski odmor u ovom malenom idiličnom mjestu podno velebita. Dobrodošli u Sveti Juraj!

Sveti Juraj Vremenska prognoza