Apartmani i privatni smještaj Krk - Stara Baška

Stara Baška je maleno turističko mjesto na jugozapadnoj strani otoka Krka. Nalazi se u sastavu općine Punat i u njemu živi stotinjak stalnih stanovnika. Stara Baška se proteže duž dva kilometra i obiluje prekrasnim plažama i kristalno čistim morem. Stara Baška je nastala u 14. stoljeću kada su izbjeglice pred turskim prodorima ovdje osnovali svoje pastirsko selo. Osim ovčarstva stanovnici Stare Baške su se bavili i ribarstvom. Međutim...

Sortiraj prema:

Apartmani Kamenik
Krk - Stara Baška

Od mora 100 m
Kapacitet 4 osoba

od 55 €

Od mora 150 m
Kapacitet 12 osoba

od 75 €

Apartmani Haus Lenko
Krk - Stara Baška

Od mora 80 m
Kapacitet 22 osoba

od 50 €

Apartmani Jadrita
Krk - Stara Baška

Od mora 50 m
Kapacitet 7 osoba

na upit

Od mora 150 m
Kapacitet 6 osoba

od 60 €

Apartmani Kamenik (Krk - Stara Baška)

Potpuno novi Apartman I kat objekta 38 m2 jedna spavača soba ležaj 160x200, dnevni boravak sa mini kuhinjom i krevetom na razvlačenje 160 x 200 za dvije osobe, sanirarni čvor. Opremljen klimatizacijom, internet i wi-fi, TV, vanjski prostor - terasa u dvoru kompletrno u kamenu, puno zelenila. Pogled na more iz svih prostora, udaljenost do plaža 250 m

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Kamenik

Od mora 100 m
Kapacitet 4 osoba

od 55 €

Apartmani Galun, Rosso & Albatros (Krk - Stara Baška)

Naša kuća sastoji se od tri apartmana Albatros (prizemlje), Rosso (prvi kat) i Glaun (drugi kat). Selo Stara Baška dugačko je 2 kilometra, a naša kuća se nalazi 500 metara od ulaza u gornjem dijelu sela. Apartmani su za 4 osobe uz opciju pomoćnog ležaja na zahtjev gosta. Opremljeni su svime što bi vam moglo zatrebati (free WiFi, SatTv, parking, posteljina, ručnici i ostalo). Do najbliže plaže je 150 metara.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Galun, Rosso & Albatros

Od mora 150 m
Kapacitet 12 osoba

od 75 €

Apartmani Haus Lenko (Krk - Stara Baška)

Haus Lenko se nalazi u mjestu Stara Baška, na južnom dijelu otoka Krka. Mjesto je ispunjeno plažama i plažicama, kako pješčanih tako i kamenih. Stara Baška se nalazi 8 km od općine Punat, 16 km od grada Krka, 45 km od Krčkog mosta, te 70 km od grada Rijeke. Kuća je udaljena od prve plaže samo tri minute šetnje, a u blizini se nalaze restorani i kafići. Trgovina se nalazi u centru koji je udaljen 3 minute autom i u kampu koji se nalazi 2 km od kuće. Haus Lenko se sastoji od 8 apartmana s parkingom. Svaki apartman ima balkon s pogledom na more (osim Apartmana 6), ugrađeni klima uređaj i besplatan Wi-Fi. Dva su apartmana veličine za 4 do 5 osoba i drugih šest za 2 do 3 osobe.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Haus Lenko

Od mora 80 m
Kapacitet 22 osoba

od 50 €

Apartmani Jadrita (Krk - Stara Baška)

Nudimo Vam smještaj u apartmanima za 3 ili 4 osobe u prekrasnoj Staroj Baškoj na otoku Krku. Stara Baška poznata je po lijepim plažama koje se nalaze u neposrednoj blizini mjesta ili do kojih se može doći samo brodicama. Za one koji dolaze plovilom bit će zanimljive uvale između Punta i Stare Baške, u kojima će pronaći prekrasne skrovite šljunčane plaže i kristalno čisto more. Tu vlada mir i tišina – netaknuta priroda. Ne propustite kupanje u rano jutro kad kristalno čisto more obasjaju prve zrake sunca. Neponovljiv doživljaj! Upravo Stara Baška, udaljena svega 9 km od Punta, poznata je po svojim plažama koje posjećuju mnogobrojni turisti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Jadrita

Od mora 50 m
Kapacitet 7 osoba

na upit

Apartmani Sunshine Residence (Krk - Stara Baška)

Odmor znači, uzmite si vremena i ostavite sve iza sebe nekoliko dana. Sve je to moguće u našim apartmanima gdje ćete pronaći svoju osobnu oazu udobnosti. Možete birati između nekoliko apartmana koji mogu primiti 2-6 osoba i impresionirat će vas privatnim balkonom ili terasom. Stara Baška je veličanstveno malo selo s najljepšim plažama otoka Krka. To nije tipična odmarališna destinacija, već mjesto na kojem još uvijek imate pravo lokalno iskustvo. Selo je idealno za ljubitelje prirode i mira, planinare, obitelji i avanturiste. Poznat je po brojnim malim uvalama, kristalno čistom moru, krajoliku, miru i jedinstvenosti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Sunshine Residence

Od mora 150 m
Kapacitet 6 osoba

od 60 €

Turistički vodič - Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška  - Grb Stara Baška je maleno turističko mjesto na jugozapadnoj strani otoka Krka. Nalazi se u sastavu općine Punat i u njemu živi stotinjak stalnih stanovnika. Stara Baška se proteže duž dva kilometra i obiluje prekrasnim plažama i kristalno čistim morem. Stara Baška je nastala u 14. stoljeću kada su izbjeglice pred turskim prodorima ovdje osnovali svoje pastirsko selo. Osim ovčarstva stanovnici Stare Baške su se bavili i ribarstvom. Međutim danas zbog jednistvenih prirodnih ljepota, brojnih plaža i neponovljivog ambijenta, glavnu gospodarsku granu čine turizam i ugostiteljstvo. Gotovo svaka obiteljska kuća nudi smještaj u apartmanima ili sobama, stoga se smještaj osim u obližnjem kampu može pronaći isključivo u privatnim obiteljskim kućama. Mjesto je vrlo mirno i idilično i savršeno je za ugodan obiteljski odmor i za sve one koji se žele odmoriti od gradske vreve i buke. Otok Krk nudi pregršt zanimljivosti, prirodnih i kulturnih atrakcija i manifestacija, stoga Stara Baška može biti idealno mjesto za otkrivanje čitavog otoka Krka, ali i obližnjeg otoka Cresa i Raba koji su vrlo dobro povezani s Krkom. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja u Staroj Baški, rezervirajte idealni apartman i provedite nezaboravan odmor u ovom idiličnom malom primorskom mjestu. Dobrodošli u Staru Bašku!

Krk - Stara Baška Vremenska prognoza