Apartmani i privatni smještaj Pićan

Pićan je maleno naselje i općina u Istarskoj županiji. Smješten je u centralnom dijelu Istre u blizini grada Labina okružen pitomim i zelenim poljima, šumama, livadama i vinogradima. Na području Općine Pićan se nalazi 10 manjih naselja. Na području općine Pićan živi oko 2000 stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom i turizmom. Na području Pićana ima mnoštvo vidikovaca s prekrasnim pogledom na brdovit i idiličan krajolik središnje...

Sortiraj prema:

Od mora > 10000 m
Kapacitet 4 osoba

od 70 €

Kuća za odmor Villa MEDIGI (Pićan)

Ova ugodno namještena kuća odiše autentičnim izvornim stilom. Svi važniji tradicionalni elementi vjerodostojno su sačuvani. Rustikalni interijeri opremljeni su sa puno ljubavi prema detaljima, te kao takvi pružaju nezaboravne trenutke odmora.U prizemlju se nalazi dnevni dio sa kuhinjom i kupaonicom,dok se na prvom katu nalazi spavaća soba sa izlazom na prekrasnu natkrivenu terasu. Kuća ima 4 zvijezdice,namještena je sa svim uređajima i vlada mir i spokojstvo.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Villa MEDIGI

Od mora 10000 m
Kapacitet 4 osoba

od 70 €

Turistički vodič - Pićan

Pićan  - Grb Pićan je maleno naselje i općina u Istarskoj županiji. Smješten je u centralnom dijelu Istre u blizini grada Labina okružen pitomim i zelenim poljima, šumama, livadama i vinogradima. Na području Općine Pićan se nalazi 10 manjih naselja. Na području općine Pićan živi oko 2000 stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom i turizmom. Na području Pićana ima mnoštvo vidikovaca s prekrasnim pogledom na brdovit i idiličan krajolik središnje Istre. Pićan je svake godine domaćin Legendfest-a, festivala narodnih priča, običaja, legendi i bajki Istre. Festival traje tri dana i obiluje raznim koncertima, kazališnim predstavama na otvorenom, performansama, te izložbama slika. Pićan je poznat po impozantnom zvoniku u središtu mjesta koji je sagrađen 1872. godine od bijelog vapnenca. Visok je 48 metara i među najvišima je u Istri, ali i najljepšima. Cijela okolica je pogodna za ugodan i miran obiteljski odmor nedaleko od mora. Smještaj se može pronaći u brojnim apartmanima obiteljskih kuća ili u uređenim kućama za odmor sa bazenima. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja, uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama i provedite idiličan godišnji odmor u srcu Istre. Dobrodošli u Pićan!

Pićan Vremenska prognoza