Apartmani i privatni smještaj Cres - Beli

Beli je maleno turističko mjesto u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se na sjeveroistočnoj strani otoka Cresa, na brežuljku svega 200 metara od mora. Mjesto je akropolskog tipa, smješteno na vrhu 130 metara visokog brežuljka. U njemu živi samo 50 stalnih stanovnika, a administrativno pripada gradu Cresu. Od kulturno-povijesnih znamenitosti vrijedi izdvojiti župnu crkvu u romaničkom stilu u kojoj se nalazi nekoliko vrijednih...

Sortiraj prema:

Apartmani Kalikut

Cres - Beli

Od mora 800 m
Kapacitet 2 osoba

na upit

Apartmani Kalikut ( Cres - Beli)

Naselje se nalazi na brežuljku nedaleko od mora. Mjesto je na nadmorskoj visini od oko 100 metara, a zračnom linijom je udaljeno od mora tek 200 metara. Ima razne znamenitosti među kojima i most izgrađen u doba cara Tiberija, u potpunostisti je sačuvan i predstavlja rijedak primjer rimske arhitekture. Poznat je i po obitavalištu bjeloglavih supova, čistom moru i plažama. Apartmani se nalaze u privatnoj kući s prekrasnom terasom s pogledom na more. U našem objektu nudimo privatni smještaj apatman (2+2) i apartman (2+1), kategorizirani s dvije zvijezdice koji će vam omogučiti konfort i udoban odmor. Apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupaonu, a iz spavačih soba prekrasan pogled na more.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Kalikut

Od mora 800 m
Kapacitet 2 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Cres - Beli

Cres - Beli  - Grb Beli je maleno turističko mjesto u Primorsko-goranskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se na sjeveroistočnoj strani otoka Cresa, na brežuljku svega 200 metara od mora. Mjesto je akropolskog tipa, smješteno na vrhu 130 metara visokog brežuljka. U njemu živi samo 50 stalnih stanovnika, a administrativno pripada gradu Cresu. Od kulturno-povijesnih znamenitosti vrijedi izdvojiti župnu crkvu u romaničkom stilu u kojoj se nalazi nekoliko vrijednih glagoljskih natpisa, crkvu Sv. Marije s muzejskom zbirkom, gotičku crkvicu Sv. Antona, prethistorijske staje pred ulazom u grad i rimski most preko kanjona, te kamena glava kralja Abela. Beli je savršeno mjesto za mirni obiteljski i kamping turizam s lijepom šljunkovitom plažom i dobro zaštićenom lučicom. Svi ljubitelji prirode i aktivnog odmora će uživati u dugačkim šetnjama po predivnim šumovitim predjelima Tramuntane. Tu se nalazi Eko centar Beli u sklopu kojeg je otvoreno nekoliko stalnih izložbenih postava. To su biološka raznolikost cresko - lošinjskog otočja, priče o bjeloglavim supovima, te povijest i ekološka baština šume Tramuntane. Pozivamo vas da posjetite otok Cres i romantično malo srednjovjekovno mjesto Beli, te provedete odmor uz potpuni mir, tišinu, te okruženi netaknutom prirodom i čistim morem. Pretražite jeftini privatni smještaj u Belom. Apartmani, sobe i kuće za odmor jeftinije i do 40%, bez visokih agencijskih provizija. Dobrodošli u Beli!

Cres - Beli Vremenska prognoza