Apartmani i privatni smještaj Krk - Soline

Soline su maleno turističko mjesto koje se smjestilo na južnoj obali prostrane uvale Soline, na istočnoj strani otoka Krka. Administrativno pripada općini Dobrinj podno čijeg srednjovjekovnog kaštela se nalazi ova prekrasna uvala na otoku Krku. Soline su ime dobilo po solanama u kojima se proizvodila morska sol i to još u rimsko doba, pa sve do srednjeg vijeka. Danas su Soline poznate kao turističko odredište ponajviše zahvaljujući pijesku...

Sortiraj prema:

Apartman Sikic

Krk - Soline

Od mora 250 m
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartman Martina

Krk - Soline

Od mora 200 m
Kapacitet 10 osoba

od 210 €

Apartmani Stašić Katarina

Krk - Soline

Od mora 300 m
Kapacitet 15 osoba

od 44 €

Apartman Sikic ( Krk - Soline)

Iznajmljujemo novo uređen Deluxe Apartman 4A, 4+1 osoba + dječiji krevetič. Na mirnome mjestu sa prekrasnim panoramskim pogledom. Apartman pogodan za obitelji sa djecom. Poznato ljekovito blato udaljeno je 900 m a najbliza pješčana plaža samo 350 m od apartmana.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Sikic

Od mora 250 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Apartman Martina ( Krk - Soline)

Apartman Martina nalazi se u mjestu Soline na Otoku Krku te je udaljen samo 200 m od plaže. Apartman je opremljen po najvišim standardima. Apartman se nalazi na drugom katu kuće i raspolaže sa pet spavaćih soba. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu sa tušem i izlaz na balkon. U sklopu objekta nalazi se još i posebna kupaonica sa kadom, stoga gosti na raspolaganju imaju šest kupaonica. S balkona se pruža prekrasan pogled na cijelu uvalu Soline.U blizini se nalazi i poznata plaža sa ljekovitim blatom Meline te špilja Biserujka. NAPOMENA: 4 osobe - 2 spavaće sobe, 6 osoba - 3 spavaće sobe, 8 osoba - 4 spavaće sobe, 10 osoba - 5 spavaćih soba

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Martina

Od mora 200 m
Kapacitet 10 osoba

Cijena od 210 €

Apartmani Stašić Katarina ( Krk - Soline)

Apartmanska zgrada na 3 etaže. Na svakoj etaži se nalazi 1 dvosobni apartman od 55m2 za 4+1 osoba. Svaki apartman ima dnevni boravak i kuhinju, kupaonicu sa tušem, WC, sušilom za kosu, kutijom za prvu pomoć te velikim natkrivenim balkonom, u prizemlju i dodatnom terasom. Sa prve i druge etaže iz apartmana se pruža prekrasan pogled na more i uvalu. Apartman no.2 ima i perilicu za rublje. Kuhinje u apartmanima opremljene su kuhalom za vodu, 2 ploče za kuhanje na struju, hladnjak sa ledenicom, mikrovalnom pećnicom te posuđem i priborom za jedenje i pripremanje hrane. U dvorištu se nalazi zajednički roštilj i parking za goste apartmana. Pomoć domaćina na poziv za sve situacije i usluge. Domaćin ne živi u zgradi ali je dostupan 24 sata dnevno. Do plaže se može pješice za nekoliko minuta. Glavna plaža je betonska sa šljunkom i pijeskom u moru. Uz nju se nalazi mala lučica za barke, od koje se nastavlja šljunčana plaža sa šumicom i travnjakom u hladovini te pijeskom u moru. Plaža se proteže i spaja prema poznatoj plaži Meline sa ljekovitim blatom, dugačkom povijesnom rivom oko koje se nalazi vrlo plitko i toplo more zbog kojeg sezona kupanja traje od svibnja do listopada. Cijelo područje Solina je mirno, tiho i pitomo, bez velikih turističkih gužvi. Prirodna mikrolokacija bez jakih vjetrova i sa minimalnim padalinama. Tu su i šetnice u šumi sa arheološkim znamenitostima te špilja Biserujka.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Stašić Katarina

Od mora 300 m
Kapacitet 15 osoba

Cijena od 44 €

Turistički vodič Krk - Soline

Krk - Soline  - Grb Soline su maleno turističko mjesto koje se smjestilo na južnoj obali prostrane uvale Soline, na istočnoj strani otoka Krka. Administrativno pripada općini Dobrinj podno čijeg srednjovjekovnog kaštela se nalazi ova prekrasna uvala na otoku Krku. Soline su ime dobilo po solanama u kojima se proizvodila morska sol i to još u rimsko doba, pa sve do srednjeg vijeka. Danas su Soline poznate kao turističko odredište ponajviše zahvaljujući pijesku i ljekovitom blatu. Na dnu uvale se nalazi pješčana plaža Meline gdje se kupači prekrivaju ljekovitim blatom i naravno sunčaju. Blato je pogodno za liječenje bolesti kostiju i zglobova te kožnih bolesti. Plaža je vrlo plitka i prostrana te odlična za obitelji sa malom djecom. Također je pogodna i za različite sportske aktivnosti od picigina do odbojke na pijesku. Zbog plitkosti i zatvorenosti uvale, temperatura mora unutar uvale Soline je viša nego izvan nje, a zbog čega se sezona kupanja traje od sredine proljeća pa sve do kasne jeseni. Uvala Soline pruža siguran zaklon od svih vjetrova i smatra se najsigurnijom na cijeloj istočnoj obali otoka Krka što ju čini vrlo pogodnom i sigurnom za sidrenje. Na obalama ovog prostranog zaljeva nalaze se 3 mjesta: Klimno i Soline na južnoj obali te Čižići na zapadnoj. Osim vezova za brodice tu se nalaze trgovina, kafići, restorani, bankomati. U blizini zaljeva Soline nalazi se malena api prekrasna špilja Biserujka, duga svega 110 metara. Danas je jedna od najposjećenijih špilja u Hrvatskoj zahvaljujući bogatstvu stalagmita i stalaktita i vrijedi ju posjetiti. Smještaj u uvali Soline možete pronaći u brojnim apartmanima, sobama i kućama za odmor i to u Solinama, Ćižićima i Klimnu, ali i drugim okolnim manjim mjestima s kojih se pruža prekrasan pogled na čitavi zaljev te Crikvenicu koja se nalazi preko puta Vinodolskog kanala. Posjetite ovu zanimljivu i jedinstvenu destinaciju na otoku Krku i provedite ugodan i opuštajući odmor s obitelji! Dobrodošli u Soline na otoku Krku!

Krk - Soline Vremenska prognoza