Apartmani i privatni smještaj Krk - Čižići

Čižići su maleno mjesto na otoku Krku u Primorsko-goranskoj županiji. Smjestilo se unutar duboke prirodne uvale Soline na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka. Administrativno pripada općini Dobrinj i u njemu živi tek oko stotinjak stanovnika. Uvala Soline je vrlo specifična jer je vrlo plitka i te je izmjena i fluktuacija mora vrlo slaba. Zbog toga je more unutar uvale znatno toplije od mora izvan uvale pa time i pogodno za kupanje u jesenskim...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Krk - Čižići

Sortiraj prema:

Apartmani Ivan

Krk - Čižići

Od mora 200 m
Kapacitet 10 osoba

od 62 €

Apartman Omanović

Krk - Čižići

Od mora 500 m
Kapacitet 12 osoba

na upit

Apartmani Ivan ( Krk - Čižići)

Čižići su dio uvale Klimno,i ljekovitog blata Meline.A apartmani Ivan su 200 m udaljeni od plaže .Apartmani su na dvije etaže ,u donjem djelu se nalaze dva studio apartmana,sa velikom zajedničkom terasom sa pogledom na more.U svakom studiu se nalazi po čajna kuhinja za pripremu objeda ,toalet i tuš kabina su odvojen.i U studiuje veliki bračne krevete sa kvalitetnim madracom.Gore na katu se nalazi jedan mali studio za dvoje sa prekrasnim pogledom i zasebnom terasom.Veliki bračni krevet ,mini kuhinja toalet i tuš kabina.I veliki apartman sa kuhinjom dnevnim boravkom i po dvije spavače sobe ,dva toaleta i jednom tuš kabinom .Veliki apareman ima gore na vrhu veliku terasu sa pogledom na more.Svaki apartman ima klimu ,waj-fi,tv-satelit i svoj parking.Apartmani su u mirnom djelu ,a ako želite do grad Rijeka to je 50 km udaljena od nas Nadam se da čete se ugodno odmoriti u našim apartmanima.Vaš Ivan Fanuko.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Ivan

Od mora 200 m
Kapacitet 10 osoba

Cijena od 62 €

Apartman Omanović ( Krk - Čižići)

Apartmani Omanović nalaze se u mjestu Čižići, Otok Krk. Udaljeni 500 m od morske obale. Smješteni su u mirnom okolišu podalje od prometnice i u blizini prostrane plaže. Svojim gostima, posebice onima s malodobnom djecom, osigurava sadržajan i bezbrižan odmor. Apartmani Omanović raspolažu apartmanima tipa jednosobnim i dvosobnim jedinicama. Apartmani se sastoje od lijepih i prostranih kupaonica s dnevnim svjetlom, funkcinalnih kuhinja, ukusno namještenih soba te balkona i terasa s pogledom na more. Gostima je na usluzi parkiralište, satelitska televizija, besplatan Wi-Fi, mjesto za igranje djecu i ostali sadržaji za ugodan odmor.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Omanović

Od mora 500 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Krk - Čižići

Krk - Čižići  - Grb Čižići su maleno mjesto na otoku Krku u Primorsko-goranskoj županiji. Smjestilo se unutar duboke prirodne uvale Soline na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka. Administrativno pripada općini Dobrinj i u njemu živi tek oko stotinjak stanovnika. Uvala Soline je vrlo specifična jer je vrlo plitka i te je izmjena i fluktuacija mora vrlo slaba. Zbog toga je more unutar uvale znatno toplije od mora izvan uvale pa time i pogodno za kupanje u jesenskim i proljetnim mjesecima. Na dnu uvale Soline se nalazi poznata pješčana plaža Meline, koja je poznata po ljekovitom blatu koje pomaže u liječenju kostobolje i kožnih bolesti. Plaža je ujedno idealna za sportske aktivnosti od picigina do odbojke na pijesku. Stari dio mjesta se izvorno nalazio stotinjak metara od obale na malenoj uzvisini, međutim unatrag nekoliko desetljeća mjesto se proširilo skroz do mora zahvaljujući turističkom razvoju. Tijekom srednjeg vijeka cijeli prostor uvale Soline (Čižići, Soline i Klimno) su bili naseljeni zahvaljujući solanama koje je držala plemićka obitelj Frankopani. Stanovnici Čižića su se sve do pojave turizma uglavnom bavili stočarstvom, međutim u zadnje vrijeme pretežno se bave turizmom te iznajmljuju sobe, apartmane i kuće za odmor. Mjesto Čižići, kao i cijela uvala Soline su idealni za sve one koji vole provesti odmor u miru i tišine te bez previše buke i velikih gužvi u poznatijim turističkim destinacijama. Također je i pogodno za obitelji s djecom zbog pješčanih plaža, plitkog i toplog mora uvale Soline. U blizini se nalazi i poznata turistička atrakcija - prekrasna špilja Biserujka koja je duga stotinjak metara koja obiluje špiljskim ukrasima (stalagmitima i stalaktitima) te je uređena je za posjet turista. Cijelim otokom Krkom prolaze brojne biciklističke i pješačke staze za sve one koji vole aktivni odmor i opuštanja u šetnji prirodom. Smještaj u Čižićima možete pronaći u brojnim apartmanima, sobama i kućama za odmor u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Želimo vam ugodan boravak u ovoj maloj i mirnoj oazi na otoku Krku!

Krk - Čižići Vremenska prognoza