Apartmani i privatni smještaj Solin

Solin je gradić koji se nalazi sjeverno od Splita okružen planinama Kozjak (779 m) na sjeveru i Mosor (1339 m) na istoku. Solin se razvio na mjestu antičkog grada Salone koji je bio glavni grad nekadašnje rimske provincije Dalmacije i rodno mjesto cara Dioklecijana. Nakon dolaska Avara i Hrvata u 7. stoljeću grad je uništen, a njegovi stanovnici su izbjegli u naselje oko Dioklecijanove palače, Spalatum (Split), pretvarajući ga u utvrđeni...

Sortiraj prema:

Apartman Pefi

Solin

Od mora 1 km
Kapacitet 2 osoba

od 35 €

Apartman Pefi ( Solin)

Klimatizirani apartman Pefi smješten je u mjestu Solin te nudi besplatni WiFi. Objekt je udaljen 5 km od Splita. U sklopu objekta moguće je koristiti besplatno privatno parkiralište. Sve smještajne jedinice sadrže prostor za sjedenje. Pojedine jedinice imaju i terasu i/ili balkon. Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom. Također uključuje hladnjak, ploču za kuhanje i električno kuhalo. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom. U apartmanima se nalazi posteljina. Apartman Pefi nalazi se na 40 km od Hvara i 19 km od Trogira. Zračna luka Split udaljena je 15 km od objekta.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Pefi

Od mora 1 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič Solin

Solin  - Grb Solin je gradić koji se nalazi sjeverno od Splita okružen planinama Kozjak (779 m) na sjeveru i Mosor (1339 m) na istoku. Solin se razvio na mjestu antičkog grada Salone koji je bio glavni grad nekadašnje rimske provincije Dalmacije i rodno mjesto cara Dioklecijana. Nakon dolaska Avara i Hrvata u 7. stoljeću grad je uništen, a njegovi stanovnici su izbjegli u naselje oko Dioklecijanove palače, Spalatum (Split), pretvarajući ga u utvrđeni grad. U intenzivnom procesu industrijalizacije Splita u 20. stoljeću, Solin postaje predgrađe Splita. Danas Solin ima status nezavisnog grada, te je dio splitske konurbacije dobro povezan s ostalim gradovima. Osim industrije kao glavne gospodarske grane, turistički potencijal se razvija u zadnje vrijeme i temelji se na brojnim arheološkim nalazištima iz rimskog razdoblja. Također je prepoznatljiv po mnogim urbanim parkovima uz bistru rijeku Jadro. Apartmani i privatni smještaj Solin! Dobrodošli u Solin!

Solin Vremenska prognoza