Apartmani i privatni smještaj Solin

Solin je gradić koji se nalazi sjeverno od Splita okružen planinama Kozjak (779 m) na sjeveru i Mosor (1339 m) na istoku. Solin se razvio na mjestu antičkog grada Salone koji je bio glavni grad nekadašnje rimske provincije Dalmacije i rodno mjesto cara Dioklecijana. Nakon dolaska Avara i Hrvata u 7. stoljeću grad je uništen, a njegovi stanovnici su izbjegli u naselje oko Dioklecijanove palače, Spalatum (Split), pretvarajući ga u utvrđeni...

Sortiraj prema:

Apartman Pefi

Solin

Od mora 1 km
Kapacitet 2 osoba

od 35 €

Kuća za odmor House Salona

Solin

Od mora 4 km
Kapacitet 6 osoba

od 290 €

Apartman Meri

Solin

Od mora 3.5 km
Kapacitet 4 osoba

od 50 €

Apartman Pefi ( Solin)

Klimatizirani apartman Pefi smješten je u mjestu Solin te nudi besplatni WiFi. Objekt je udaljen 5 km od Splita. U sklopu objekta moguće je koristiti besplatno privatno parkiralište. Sve smještajne jedinice sadrže prostor za sjedenje. Pojedine jedinice imaju i terasu i/ili balkon. Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom. Također uključuje hladnjak, ploču za kuhanje i električno kuhalo. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom. U apartmanima se nalazi posteljina. Apartman Pefi nalazi se na 40 km od Hvara i 19 km od Trogira. Zračna luka Split udaljena je 15 km od objekta.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Pefi

Od mora 1 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena od 35 €

Kuća za odmor House Salona ( Solin)

Ova lijepa kuća za odmor sa prostranom okućnicom smjestila se u gradiću Solinu nadomak Splita. U prizemlju je kuhinja sa dnevnim boravkom dok se spavaće sobe sa kupaonicom nalaze na prvom katu povezane unutarnjim stepenicama. Iza kuće je na raspolaganju prostrani bazen sa masažnim mlaznicama koji će upotpuniti doživljaj ugodnog i opuštajućeg odmora. Solin važno je kulturno središte, smješten na ušću rijeke Jadro, u kojem možete posjetiti arheološko nalazište. Svakako posjetite grad Split s mnogobrojnim povijesnim, kulturnim i zabavnim sadržajima, čiji zaštitnik grada Sv. Dujam je pokopan upravo na groblju u Solinu. Domaćin živi na imanju u odvojenom objektu sa zasebnim pristupom.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor House Salona

Od mora 4 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 290 €

Apartman Meri ( Solin)

Apartman se nalazi na prvom katu obiteljske kuće u Solinu, u blizini Arheološkog parka Salona. Sastoji se od 2 sobe, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka i terase. U prvoj sobi se nalazi jedan veliki bračni krevet namijenjen za 2 osobe. U drugoj sobi se nalazi krevet na kat namijenjen za 2 osobe. Ispred apartmana nalazi se vrt te dvorište sa velikim parkingom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman  Meri

Od mora 3.5 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Solin

Solin  - Grb Solin je gradić koji se nalazi sjeverno od Splita okružen planinama Kozjak (779 m) na sjeveru i Mosor (1339 m) na istoku. Solin se razvio na mjestu antičkog grada Salone koji je bio glavni grad nekadašnje rimske provincije Dalmacije i rodno mjesto cara Dioklecijana. Nakon dolaska Avara i Hrvata u 7. stoljeću grad je uništen, a njegovi stanovnici su izbjegli u naselje oko Dioklecijanove palače, Spalatum (Split), pretvarajući ga u utvrđeni grad. U intenzivnom procesu industrijalizacije Splita u 20. stoljeću, Solin postaje predgrađe Splita. Danas Solin ima status nezavisnog grada, te je dio splitske konurbacije dobro povezan s ostalim gradovima. Osim industrije kao glavne gospodarske grane, turistički potencijal se razvija u zadnje vrijeme i temelji se na brojnim arheološkim nalazištima iz rimskog razdoblja. Također je prepoznatljiv po mnogim urbanim parkovima uz bistru rijeku Jadro. Apartmani i privatni smještaj Solin! Dobrodošli u Solin!

Solin Vremenska prognoza