Apartmani i privatni smještaj Slunj - Rastoke

Slunj je mali gradić u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Smješten je u brdovitom dijelu središnje Hrvatske na obalama rijeka Slunjčice i Korane i kroz njega prolazi glavna magistralna cesta koja vodi prema Plitvičkim jezerima i srednjem i južnom Jadranu. Prvi puta spominje se u 15. stoljeću kada je sagrađen stari grad i utvrda na kamenoj uzvisini iznad rijeke Slunjčice. Stari grad je tada bio središte hrvatskog feudalnog vlastelinstva...

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Slunj - Rastoke

Sortiraj prema:

Sobe Pansion Park

Slunj - Rastoke

Od mora > 50 km
Kapacitet 43 osoba

od 48 €

Apartman Cindrić

Slunj - Rastoke

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 100 €

Apartman Ava

Slunj - Rastoke

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

od 70 €

Apartmani Drenovac

Slunj - Rastoke

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

od 35 €

Apartmani Plitvicka 42

Slunj - Rastoke

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

od 50 €

Sobe Pansion Park ( Slunj - Rastoke)

Pansion Park raspolaže sa 18 soba, te se nalazi u samom centru Slunja, na 300 metara od rastoka i 30 km od Plitvičkih jezera. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, klimu, grijanje, telefon i TV, te besplatni Wi-Fi. U cijenu je uključen doručak.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Pansion Park

Od mora > 50 km
Kapacitet 43 osoba

Cijena od 48 €

Apartman Cindrić ( Slunj - Rastoke)

Obitelj Cindrić nudi smještaj tijekom turističke sezone u stanu (***) u kući. Kuća se nalazi u mirnom dijelu grada Slunja, na brežuljku s panoramskim pogledom na grad. Od vodenica sela Rastoka i tvrđave Zrinskih i Frankopana je samo 5 minuta hoda kroz slikovit krajolik.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Cindrić

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 100 €

Apartman Ava ( Slunj - Rastoke)

Apartman Ava nalazi se na mirnom mjestu,na udaljenosti 800 m od centra grada Slunja. Dostupan je prekrasni vrt,roštilj te okućnica. Besplatno korištenje garaže, kuhinjskih aparata, posteljine i ručnika. Kućni ljubimci su dobro došli! Udaljenost do Rastoka je 1000 m, a do Plitvičkih jezera 30 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Ava

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 70 €

Apartmani Drenovac ( Slunj - Rastoke)

Studio apartman Drenovac nalazi se u stambenoj zgradi na prvom katu u samom centru grada Slunja. U krugu od 50 metara nalazi se park, pošta, pekarnica, banka, kiosk, Dom zdravlja, trgovine, autobusna stanica, restoran, ljekarna te crkva. Udaljenost do atraktivnog naselja Rastoke svega je 400 metara, Rastoke: jedinstvena igra Majke prirode, prekrasna mreža slapova, putova i mlinova, mjesto istinskog užitka, , isto toliko ima i do gradskog kupališta na rijeci Korani, dok se Plitvička jezera nalaze na udaljenosti od 30 km. Javno parkiralište ispred zgrade je besplatno. Studio apartman u potpunosti je opremljen: TV s ravnim ekranom, mašina za pranje rublja, posteljina, ručnici, kuhinjski pribor i osnovne higijenske potrepštine (sušilo za kosu) uključeni su u cijenu. U cijenu je također uključeno i piće dobrodošlice. Sastoji se od: kuhinje - blagavaone - dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika, kupaonice i dva balkona. Površina apartmana je 45 m2. U apartmanu je dozvoljeno pušenje. Plaćanje se obavlja u gotovini pri ulasku u apartman u cjelokupnom iznosu. Ulazak i izlazak iz apartmana po dogovoru. Dobrodošli i ugodan boravak!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Drenovac

Od mora > 50 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 35 €

Apartmani Plitvicka 42 ( Slunj - Rastoke)

Apartman Plitvička 42 nalazi se u Slunju, na cesti D1 od zagreba prema moru, 30 km od Plitvičkih jezera. Apartman je novo uređen, sa jednom sobom u kojoj se nalaze 3 kreveta (+ dodatni ležaj), kuhinjom i kupaonicom. u krugu 300 metara nalaze se trgovine, restorani, pošta, policija, ambulanta. Apartman ima terasu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Plitvicka 42

Od mora > 50 km
Kapacitet 3 osoba

Cijena od 50 €

Turistički vodič Slunj - Rastoke

Slunj - Rastoke  - Grb Slunj je mali gradić u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Smješten je u brdovitom dijelu središnje Hrvatske na obalama rijeka Slunjčice i Korane i kroz njega prolazi glavna magistralna cesta koja vodi prema Plitvičkim jezerima i srednjem i južnom Jadranu. Prvi puta spominje se u 15. stoljeću kada je sagrađen stari grad i utvrda na kamenoj uzvisini iznad rijeke Slunjčice. Stari grad je tada bio središte hrvatskog feudalnog vlastelinstva knezova Frankopana. U gradu danas živi oko 2000 stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom, obrtništvom te ekološki čistom industrijom, a zbog svojih prirodnih ljepota ubrzano se razvija i turizam. Smještajni kapaciteti su uglavnom privatnog karaktera unutar apartmana, soba i kuća za odmor koje nude ljubazni i gostoljubivi domaćini. Vjerojatno najveća atrakcija Slunja je slikoviti donji dio grada, Rastoke gdje rijeka Slunjčica gradi mnogobrojne slapove, na kojima se nalaze dobro očuvane stare mlinice iz 18. stoljeća koje još i danas rade i melju žitarice u brašno. Tu se na malom području smjestila čak 22 mlina, koje možete posjetiti, a neki od njih su pretvoreni u ugostiteljske objekte koje nude vrhunsku domaću hranu i vino. Zbog skladnosti povijesne, etnografske i graditeljske kulturne baštine Rastoke su 1969. godine upisane kao spomenik kulture i nalaze se pod zaštitom. U okolici Slunja možete posjetiti još izvor smaragdno zelene rijeke Slunjčice, impresivni podzemni svijet Baraćevih špilja, te staru rimsku tvrđavu Cetin. Pozivamo vas da provedete vikend ili da prilikom prolaska zastanete u Rastokama i Slunju i uživate u predivnoj romantičnoj atmosferi brojnih slapova i mlinica. Smještaj u Slunju i Rastokama. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Slunj - Rastoke. Dobrodošli u Slunj!

Slunj - Rastoke Vremenska prognoza