Apartmani i privatni smještaj Rakovica

Rakovica je malo naselje i središte općine u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se u središnjem dijelu Hrvatske, na Kordunu između Karlovca i Plitvičkih jezera. Rakovica je istaknuto mjesto u hrvatskoj povijesti gdje se 1871. godine digao ustanak na čelu sa Eugenom Kvaternikom koji je na kraju bio neuspješan pokušaj uspostave slobodne hrvatske države. U čitavoj općini Rakovica živi oko 3000 stanovnika koji se bave uglavnom poljodjelstvom...

Sortiraj prema:

Apartman Melissa

Rakovica

Od mora 10 km
Kapacitet 10 osoba

od 15 €

Soba House Giga

Rakovica

Od mora > 50 km
Kapacitet 12 osoba

od 70 €

Apartman Lana

Rakovica

Od mora 10 km
Kapacitet 2 osoba

na upit

Kamp Turist Grabovac

Rakovica

Od mora 150 m
Kapacitet 99 osoba

na upit

Apartman Melissa ( Rakovica)

Dobrodošli u apartman Melissa koji se nalazi u blizini NP. Pitvička jezera, vaš odmor možete kvalitetno ispuniti razgledavanjem a Plitvičkih jezera ili jednostavno uživati u mirnim večerima, kroz naselje neprolaze velike prometnice stoga je idealno za obitelji sa djecom jer apartman se nalazi u zelenilu i netaknutoj prirodi, isto i za mlade jer u blizini su turistički sadržaji kao npr. vodene aktivnosti, skijanje, biciklizam, fotografiranje, pješačenje a glavna atrakcija su Plitvička jezera.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Melissa

Od mora 10 km
Kapacitet 10 osoba

Cijena od 15 €

Soba House Giga ( Rakovica)

Dobro došli u općinu Rakovica, poznatu kao Plitvičku dolinu, glavno odredište turističke destinacije bogate predivnim pejzažima, šumama, potholing strukturama, dizajniran kao glavni, izravnog ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera. Nalazi se na pola puta između Zagreba i Jadrana, idealno mjesto za odmor, mjesto za provesti godišnji odmor i uzeti pauzu. Kuća Giga se nalazi u Rakovici, oko 200 m od glavne ceste Zagreb-Zadar (D1), 8 km prije ulaza br 1 u Nacionalni park Plitvička jezera. Mirna lokacija i velika privatna parcela daje vam za uživanje u miru.

Kategorizacija Kategorizacija - Soba House Giga

Od mora > 50 km
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 70 €

Apartman Lana ( Rakovica)

Apartman Lana nalazi se u mirnom mjestu Lipovača. Udaljen 15 km od Plitvickih jezera i 4 km od Baracevih spilja. Apartman nudi 2+2 lezaja i djeciji krevetic na zahtjev. Vani imamo ljuljacke i klupe pa je pogodno za obitelj sa djecom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Lana

Od mora 10 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena na upit

Kamp Turist Grabovac ( Rakovica)

Resort Turist Grabovac nalazi se na tihoj i mirnoj lokaciji na 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, a okružen je visokim borovima i blagim brežuljcima. Kompleks obuhvaća sljedeće smještajne jedinice: dvokrevetne sobe u paviljonu Jelena, dvokrevetne sobe u drvenim kućicama, mobilne kućice i tipi šatore u indijanskom selu. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sve sobe sadrže grijanje i TV sa satelitskim programima. Obuhvaćaju uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sadrže modernu vlastitu kupaonicu. Svim je gostima na raspolaganju vanjski bazen, sportska zona sa vanjskim fitnesom, odbojkaškim igralištem, dječjim igralištem i dr. Restoran u sklopu resorta poslužuje jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice ličke specijalitete. U obrocima gosti mogu uživati u blagovaonici ili na prostranoj terasi. Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje. Na recepciji su na raspolaganju najam bicikala i organizacije izleta. Objekt uključuje mjenjačnicu, bankomat i trgovinu. Benzinska postaja i automehaničarska radionica nalaze se u blizini.

Kategorizacija Kategorizacija - Kamp Turist Grabovac

Od mora 150 m
Kapacitet 99 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Rakovica

Rakovica  - Grb Rakovica je malo naselje i središte općine u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se u središnjem dijelu Hrvatske, na Kordunu između Karlovca i Plitvičkih jezera. Rakovica je istaknuto mjesto u hrvatskoj povijesti gdje se 1871. godine digao ustanak na čelu sa Eugenom Kvaternikom koji je na kraju bio neuspješan pokušaj uspostave slobodne hrvatske države. U čitavoj općini Rakovica živi oko 3000 stanovnika koji se bave uglavnom poljodjelstvom i turizmom. Zbog neposredne blizine Plitvičkih jezera jedan od glavnih izvora prihoda lokalnim mještanima je turizam i raznolika ponuda privatnog smještaja i lokalnih autohtonih proizvoda poput sira i meda. Ako želite istražiti Plitvice i netaknutu prirodu ovoga kraja svakako preporučamo prespavati u privatnom smještaju gdje će ljubazni domaćini učiniti vaš boravak vrlo ugodnim. Jedna od prirodnih znamenitosti koje svakako treba vidjeti su biser podzemlja Baraćeve špilje. U blizini se nalazi i obrambena utvrda Drežnik Grad koja je nekada bila sjedište Drežničke županije u 11. stoljeću. Od ostale turističke ponude ovoga kraja izdvajamo vrlo atraktivne i dobro uređene biciklističke staze, te mnogobrojne restorane uz samu magistralnu cestu koji na svojim jelovnicima nude ukusne domaće specijalitete. Posjetite i ostanite nekoliko dana u ovom kraju koji obiluje predivnim pejzažima i netaknutom prirodom. Smještaj u Rakovici i okolici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Rakovica i Plitvička jezera. Dobrodošli u Rakovicu!

Rakovica Vremenska prognoza