Apartmani i privatni smještaj Rakovica

Rakovica je malo naselje i središte općine u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se u središnjem dijelu Hrvatske, na Kordunu između Karlovca i Plitvičkih jezera. Rakovica je istaknuto mjesto u hrvatskoj povijesti gdje se 1871. godine digao ustanak na čelu sa Eugenom Kvaternikom koji je na kraju bio neuspješan pokušaj uspostave slobodne hrvatske države. U čitavoj općini Rakovica živi oko 3000 stanovnika koji se bave uglavnom poljodjelstvom...

Sortiraj prema:

Apartmani Melissa

Rakovica

Od mora > 50 km
Kapacitet 10 osoba

na upit

Apartman Lana

Rakovica

Od mora > 50 km
Kapacitet 2 osoba

na upit

Apartmani Melissa ( Rakovica)

Dobrodošli u apartman Melissa koji se nalazi u blizini NP. Pitvička jezera, vaš odmor možete kvalitetno ispuniti razgledavanjem a Plitvičkih jezera ili jednostavno uživati u mirnim večerima, kroz naselje neprolaze velike prometnice stoga je idealno za obitelji sa djecom jer apartman se nalazi u zelenilu i netaknutoj prirodi, isto i za mlade jer u blizini su turistički sadržaji kao npr. vodene aktivnosti, skijanje, biciklizam, fotografiranje, pješačenje a glavna atrakcija su Plitvička jezera.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Melissa

Od mora > 50 km
Kapacitet 10 osoba

Cijena na upit

Apartman Lana ( Rakovica)

Apartman Lana nalazi se u mirnom mjestu Lipovača. Udaljen 15 km od Plitvickih jezera i 4 km od Baracevih spilja. Apartman nudi 2+2 lezaja i djeciji krevetic na zahtjev. Vani imamo ljuljacke i klupe pa je pogodno za obitelj sa djecom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Lana

Od mora > 50 km
Kapacitet 2 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Rakovica

Rakovica  - Grb Rakovica je malo naselje i središte općine u Karlovačkoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se u središnjem dijelu Hrvatske, na Kordunu između Karlovca i Plitvičkih jezera. Rakovica je istaknuto mjesto u hrvatskoj povijesti gdje se 1871. godine digao ustanak na čelu sa Eugenom Kvaternikom koji je na kraju bio neuspješan pokušaj uspostave slobodne hrvatske države. U čitavoj općini Rakovica živi oko 3000 stanovnika koji se bave uglavnom poljodjelstvom i turizmom. Zbog neposredne blizine Plitvičkih jezera jedan od glavnih izvora prihoda lokalnim mještanima je turizam i raznolika ponuda privatnog smještaja i lokalnih autohtonih proizvoda poput sira i meda. Ako želite istražiti Plitvice i netaknutu prirodu ovoga kraja svakako preporučamo prespavati u privatnom smještaju gdje će ljubazni domaćini učiniti vaš boravak vrlo ugodnim. Jedna od prirodnih znamenitosti koje svakako treba vidjeti su biser podzemlja Baraćeve špilje. U blizini se nalazi i obrambena utvrda Drežnik Grad koja je nekada bila sjedište Drežničke županije u 11. stoljeću. Od ostale turističke ponude ovoga kraja izdvajamo vrlo atraktivne i dobro uređene biciklističke staze, te mnogobrojne restorane uz samu magistralnu cestu koji na svojim jelovnicima nude ukusne domaće specijalitete. Posjetite i ostanite nekoliko dana u ovom kraju koji obiluje predivnim pejzažima i netaknutom prirodom. Smještaj u Rakovici i okolici. Apartmani, sobe i ostali turistički kapaciteti Rakovica i Plitvička jezera. Dobrodošli u Rakovicu!

Rakovica Vremenska prognoza