Your browser does not support JavaScript! Apartmani i jeftini privatni smještaj Slavonski Brod

Apartmani i privatni smještaj Slavonski Brod

Slavonski Brod - Grb

Slavonski Brod je grad i središte Brodsko-posavske županije u Hrvatskoj. Po veličini i značaju drugi je grad u Slavoniji odmah iza Osijeka. Smjestio se na sjevernoj obali rijeke Save, na granici s Bosnom i Hercegovinom i u njemu živi nešto više od 60000 stanovnika. Vrlo je važno prometno čvorište i tu prolaze važni međunarodni cestovni, željeznički i riječni pravci koji povezuju zapadnu i jugoistočnu Europu. Naselja na ovom dijelu Hrvatske uz rijeku Savu postojala su još u prapovijesno doba, a prije 2000 godina na mjestu današnjeg Slavonskog Broda nalazilo se staro rimsko naselje Marsonia. Danas je Slavonski Brod moderan grad pun živosti, a u posljednje vrijeme naglasak se stavlja na razvoj turizma i uslužnih djelatnosti. Smještaj u gradu se nudi u hotelima, ali i u obiteljskim kućama u privatnim apartmanima i sobama koji su cjenovno puno prihvatljiviji. Proglašen je najljepšim gradom u Hrvatskoj, po izboru Hrvatske turističke zajednice za 2009. godinu. Tu se nalazi spomenik nulte kategorije - Brodska tvrđava iz 18. stoljeća, koja je najveći i najvažniji fortifikacijski spomenik kontinentalne Hrvatske. Preporučamo posjetu kući Ivane Brlić-Mažuranić, svjetski proslavljene spisateljice za djecu po kojoj je nazvan i glavni gradski trg, jedan od najveći i najljepših u Hrvatskoj. Nakon dugih šetnji uz obalu Save, glad možete utažiti u brojnim restoranima koji nude autohtone ukusne slavonske specijalitete i kvalitetna vina. Pozivamo Vas da posjetite ovaj stari slavonski grad, rezervirate svoj idealni apartman ili sobu i otkrijete sve skrivene čari Slavonije i kontinentalne Hrvatske. Smještaj u Slavonskom Brodu. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Slavonski Brod. Dobrodošli u Slavonski Brod!

Apartmani i jeftini smještaj Slavonski Brod
Direktni kontakt s vlasnicima smještaja Slavonski Brod
Privatni smještaj Slavonski Brod

Slavonski Brod - Pretraga privatnog smještaja na karti

Video prezentacija Slavonski Brod

smještajnih objekata


od

Sortiraj prema:

Sobe Kolonija
Slavonski Brod


Od mora > 10000 m
Kapacitet 6 osoba na upit

Sobe Levicki
Slavonski Brod


Od mora > 10000 m
Kapacitet 17 osoba na upit

Sobe Magnus
Slavonski Brod


Od mora > 10000 m
Kapacitet 19 osoba na upit


kategorizacija objekta

Od mora 10000 m
Kapacitet 6 osoba

na upit


Pošalji upit

Sobe Kolonija Slavonski Brod

1. Povoljno iznajmljujem dvosobni apartman na duže vrijeme. Pogodan za građevinske firme i ostale grupe koje dolaze u Sl. Brod. 2. Iznajmljujem 2 trokrevetne sobe na duže vrijeme sa vlastitom kuhinjom, kupatilom, terasom, pristup internetu, sobe su potpuno namještene. Prednost imaju terenski radnici ili samci. Telefon: +385 35 491 238. Mobitel: +385 92 292 0952. Opremljenost: TV, krevet. radni stol, stol, adsl. Dostupnost: upotreba kuhinje, upotreba kupaonice


kategorizacija objekta

Od mora 10000 m
Kapacitet 17 osoba

na upit


Pošalji upit

Sobe Levicki Slavonski Brod

Sobe Levicki smještene su u pješačkoj zoni samog središta Slavonskog Broda, na diskretnoj lokaciji udaljenoj svega nekoliko metara od naljepšeg trga u Hrvatskoj. Sobe Levicki svojom kvalitetom interijera i usluga pružaju najbolju utjehu za iscrpljenost. U pet komfornih soba iz naše ponude nudimo kvalitetu vrhunskog odmora i jamčimo potpuno zadovoljstvo. Sve sobe su novoopremljene sa zasebnom kupaonicom. U sobama se nalazi TV, klima uređaj, mini-bar, telefon, besplatan internet, sušilo za kosu... Dođite i uvjerite se.


kategorizacija objekta

Od mora 10000 m
Kapacitet 19 osoba

na upit


Pošalji upit

Sobe Magnus Slavonski Brod

Magnus Prenoćište-sobe za noćenje, nalazimo se u neposrednoj blizini opće bolnice i tržnice. Imamo 8 soba, od toga 3 sobe su sa bračnim krevetom, 2 sobe su trokrevetne, 2 jednokrevetne i 1 jednokrevetna. Također nudimo mogućnost noćenja sa doručkom. U našem objektu imamo i salu za 50 osoba za organizaciju domjenaka, prezentacija kao i sastanaka.