Apartmani i privatni smještaj Požega

Požega je grad i sjedište Požeško-slavonske županije u Hrvatskoj. Kako ju od milja zovu biser Zlatne doline, smještena je u srcu prostrane Požeške kotline koju okružuju vijenac starog gorja: Psunj, Papuk, Krndija, Dilj i Požeška gora. U gradu živi nešto više od 26 tisuća stanovnika, a glavne djelatnosti su prehrambena i tekstilna industrija, obrada drva i proizvodnja namještaja, te vinarstvo i voćarstvo. Zahvaljujući prirodnim i...

Sortiraj prema:

Apartman GoodLife

Požega

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

od 100 €

Apartman GoodLife ( Požega)

Apartman GoodLife nalazi se u blizini glavnog gradskog trga i šetališne zone te na pješačkoj udaljenosti od autobusnog i željezničkog kolodvora, trgovina, barova, restorana, turističkih i prirodnih znamenitosti, tržnice, katedrale, raznih sportskih objekata te šetališta Stari Grad i parka Zvečevo. Apartman GoodLife sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaonice, opremljene kuhinje, dvije kupaonice, prostranog dvorišta s roštiljem i prostorom za sjedenje te vrta. Apartman uključuje besplatni privatni parking, centralno grijanje, klima uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, besplatni Wi-Fi, pribor za glačanje i kozmetički pribor. U okolici Apartmana GoodLife nalazi se Park prirode Papuk, Izletište Jankovac, Aquapark Shhhuma, Adrenalinski park Duboka, Kutjevački podrum, Interpretacijski centar Terra Panonica, Muzej Bećarca, Stari grad Kaptol te brojne planinarske staze.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman GoodLife

Od mora > 50 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 100 €

Turistički vodič Požega

Požega  - Grb Požega je grad i sjedište Požeško-slavonske županije u Hrvatskoj. Kako ju od milja zovu biser Zlatne doline, smještena je u srcu prostrane Požeške kotline koju okružuju vijenac starog gorja: Psunj, Papuk, Krndija, Dilj i Požeška gora. U gradu živi nešto više od 26 tisuća stanovnika, a glavne djelatnosti su prehrambena i tekstilna industrija, obrada drva i proizvodnja namještaja, te vinarstvo i voćarstvo. Zahvaljujući prirodnim i kulturnim znamenitostima koje ju okružuju, sve je veći interes i turista za ovaj kraj, a povoljan smještaj se može pronaći u apartmanima i sobama unutar privatnih obiteljskih kuća. Prvi puta se spominje u 13. stoljeću, kada požeška tvrđa postaje kraljevski posjed. Svoj nagli gospodarski i kulturni procvat doživljava u 18. stoljeću. Tada se osnivanju škole, ljekarne, pošta, a mnogi obrtnici osnivanju cehove i postaju nositelji razvoja grada. Od povijesnih znamenitosti svakako preporučamo posjetiti Trg Svetog Trojstva koji zauzima središnje mjesto u povijesnoj jezgri grada, te Gradski muzej u kojem možete razgledati razne predmete i eksponate iz bogate povijesti ovog kraja. Za ljubitelje prirode i mira neizostavno odredište je Park pod gradom i šetalište Stari grad, a za one koji vole aktivni odmor postoje mnoge planinarske staze i izletišta na okolnim gorama. Kontaktirajte vlasnike apartmana i posjetite ovaj prekrasni slavonski grad okružen zelenilom i prirodom što ga čini čistim i zdravim odredištem za život i odmor. Smještaj u Požegi. Apartmani, sobe i ostali privatni smještaj Požega. Dobrodošli u Požegu!

Požega Vremenska prognoza
Požega - pretražite smještaj u blizini