Apartmani i privatni smještaj Podaca

Podaca su malo turističko i priobalno mjesto u Makarskom primorju. Smjestilo se 35 kilometara južno od grada Makarske, te 2 kilometra istočno od Zaostroga. Administrativno pripada općini Gradac. Sastoji se od tri zaselka: Kapeć, Viskovića vala i Ravanjea u kojima ukupno živi oko 650 stalnih stanovnika. Naselje se prvi put spominje u 15. stoljeću, a kasnije je na uzvišenju iznad mjesta sagrađena kula za obranu od Turaka, s koje se pruža...

Sortiraj prema:

Od mora 100 m
Kapacitet 5 osoba

od 25 €

Od mora 150 m
Kapacitet 3 osoba

od 30 €

Apartmani Aurelia - Podaca (Podaca)

Aurelia apartmani nalaze se u malom turističkom mjestu Podaca, udaljenom 35 km od Makarske. Dva Studio apartmana smještena su u obiteljskoj kući sa velikom okućnicom okruženom zelenilom i vlastitim parkingom. Apartmani su novouređeni i klimatizirani, te udaljeni 3 minute hoda od šljunčane plaže Vala. Apartmani Aurelia idealno su odredište za one željne mirnog obiteljskog odmora i opuštanja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Aurelia - Podaca

Od mora 100 m
Kapacitet 5 osoba

od 25 €

Apartmani Slavko (Podaca)

Kuća za odmor, sa jednosobnim apartmanom u prizemlju. Kuća je ograđena, u zelenilu, sa vrtom, te je idealan izbor za obitelji sa djecom. Za one koji traže boravak u zelenilu, intimu boravka, ovo je prava ponuda. Apartman je u centru mjesta, a opet izoliran od pogleda okolice. Opremljen je svim uređajima potrebnim za boravak, a predivne plaže i duge šetnice uz more ostat će Vam u dugom sjećanju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Slavko

Od mora 150 m
Kapacitet 3 osoba

od 30 €

Turistički vodič - Podaca

Podaca  - Grb Podaca su malo turističko i priobalno mjesto u Makarskom primorju. Smjestilo se 35 kilometara južno od grada Makarske, te 2 kilometra istočno od Zaostroga. Administrativno pripada općini Gradac. Sastoji se od tri zaselka: Kapeć, Viskovića vala i Ravanjea u kojima ukupno živi oko 650 stalnih stanovnika. Naselje se prvi put spominje u 15. stoljeću, a kasnije je na uzvišenju iznad mjesta sagrađena kula za obranu od Turaka, s koje se pruža predivan panoramski pogled na čitavu okolicu. Stanovnici Podace se uglavnom bave turizmom, ali i ribarstvom, poljoprivredom i maslinarstvom. Većina turističkih usluga otpada na privatni smještaj, gdje ljubazni domaćini nude udobne kuće, vile, sobe i apartmane, te nekoliko ugostiteljkih objekata. Podaca je vrlo mirno mjesto pogodno za obiteljski turizam, a tome svakako pridonosi ugodna mediteranska klima ovog područja i prekrasne šljunčane plaže. U blizini se nalazi prekrasna planina i park prirode Biokovo, koja će oduševiti sve zaljubljenike u sport i aktivni odmor. Posjetite Podacu, ovo maleno i mirno priobalno mjesto nadaleko poznate Makarske rivijere, te se odmorite uz šum valova, čisto more i predivne plaže. Pretražite privatni smještaj u Podaci. Apartmani, sobe i kuće za odmor u Podaci jeftiniji i do 40% bez visokih agencijskih provizija. Dobrodošli u Podacu!

Podaca Vremenska prognoza