Apartmani i privatni smještaj Hvar - Sućuraj

Sućuraj je slikovito malo mjesto na samom istočnom rtu otoka Hvara u Hrvatskoj, udaljen 77 km od grada Hvara. Ima oko 400 stanovnika, a stanovništvo se bavi turizmom i ribarstvom kao primarnim gospodarskim djelatnostima. Sućuraj je središte općine i administrativno službeni centar istočnog dijela otoka Hvara. Klima u Sućuraju je vrlo povoljna za cjelogodišnji turizam i karakterizira ju duga, topla i suha ljeta, te blage i kratke zime, što...

Sortiraj prema:

Apartmani Vini i Ivana

Hvar - Sućuraj

Od mora 50 m
Kapacitet 12 osoba

od 40 €

Robinzonski turizam Viskovic

Hvar - Sućuraj

Od mora 10 m
Kapacitet 13 osoba

od 120 €

Robinzonski turizam Sandra

Hvar - Sućuraj

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

od 75 €

Apartmani Pansion Ivan

Hvar - Sućuraj

Od mora 150 m
Kapacitet 50 osoba

na upit

Apartmani Ida

Hvar - Sućuraj

Od mora 150 m
Kapacitet 25 osoba

na upit

Apartmani Vuljan-Raueiser

Hvar - Sućuraj

Od mora 150 m
Kapacitet 8 osoba

od 45 €

Apartmani Jure

Hvar - Sućuraj

Od mora 20 m
Kapacitet 8 osoba

na upit

Apartmani Vini i Ivana ( Hvar - Sućuraj)

U mirnom dijelu Sućurja, bez automobilskog prometa, samo 50 metara od centra mjesta smjestila se kamena trokatnica sa svega tri apartmana u ponudi što vam garantira mir i odmor. Svi apartmani su klimatizirani, prostrani, potpuno opremljeni, svaki ima najmanje dva balkona, svaki ima svoj parking a u prednjem dvorištu imamo malo igralište za djecu. Sve ostale informacije doznajte na našoj web adresi http://www.sucuraj.com/ap/vini-i-ivana/.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Vini i Ivana

Od mora 50 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena od 40 €

Robinzonski turizam Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Apartmani Visković nalaze se u mirnoj uvali Pobij, 8 km od mjesta Gdinj. Robinzonski turizam idealan je za ljude koji žele pobjeći od užurbane svakodnevice i provesti odmor uz more sjedinjeni s prirodom. Pristup kući omogućen je cestom. Parking uz kuću. Robinzonski turizam podrazumjeva: solarni paneli omogućavaju rasvjetu u kući (adapter za mobitel), voda je iz cisterne, GSM signal dostupan, hladnjak i štednjak na plin, Zadnja 3 kilometra ceste do kuće je makadam. Uvala je posebno mirna i tiha u mjesecima lipnju i rujnu. Mjesec rujan je poznat po stalnim bonacama, velikom broju sunčanih dana i još uvijek toplom moru. Za velike grupe gostiju koje iznajmljuju naša oba apartmana zajedno nudimo extra popust posebno za rezervaciju od 15 dana. Apartman Visković 1 sastoji se od dvije etaže: 3 sobe (2+2+4) i 2 Wc-a s tuševima na gornjoj etaži i balkon s pogledom na more, a na donjoj etaži nalazi se kuhinja, sprema i terasa s garniturom za sjedenje i dvije ležaljke. Etaže su odvojene vanjskim stepeništem. Terasa i stepenice su prolazne zbog izuzetne blizine mora. Apartman Visković 2 nalazi se na dvije etaže: na gornjoj etaži su 2 sobe (4+1) i Wc s tušem, a na donjoj etaži su kuhinja, terasa s garniturom za sjedenje, sprema. Etaže su odvojene vanjskim stepenicama. Terasa i stepenice su prolazne zbog izuzetne blizine mora.

Kategorizacija Kategorizacija - Robinzonski turizam Viskovic

Od mora 10 m
Kapacitet 13 osoba

Cijena od 120 €

Robinzonski turizam Sandra ( Hvar - Sućuraj)

Kuća Sandra smještena je u mirnoj uvali Pelinovik, u selu Bogomolje. Bogomolje je malo selo koje je smješteno uz cestu, te se sastoji od nekoliko zaseoka. Smješteno je 15km zapadno od Sućurja. Cesta koja prolazi kroz Jerkov dvor u selo Bogomolje, vodi do uvale Pelinovik koja se nalazi na južnoj strani otoka. Uvala Pelinovik od sela Bogomolja je udaljena oko 3km. U selu se nalazi prodavaonica i poštanski ured. U obližnjim uvalama nalaze se restorani. Sve uvale su povezane cestom(makadam). Kuća u uvali smještena je na samoj plaži, te je pogodna za sve ljubitelje prirode i one koji žele miran i opušten odmor. Kućica ima veliku terasu sa pogledom na more. Ima dvije etaže i ima oko 70m2. Na prvoj etaži nalazi se opremljena kuhinja, dnevni boravak i terasa koja ima izlaz na plažu. Hladnjak je na struju, dok je štednjak plinski. Na gornjoj etaži nalaze se sobe i kupaona s tušem. Ima ukupno 3 dvokrevetne spavaće sobe. Dvije sobe imaju izlaz na balkon. Uvala nema struju i vodu, pa se koristimo alternativnim izvorima energije. Struja je na solarne panele 220 V (štedljivo korištenje), voda je kišnica iz gusterne (potrebno štedljivo korištenje). Roštilj se nalazi iza kućice. Parkirno mjesto u dvorištu. Prilazna cesta je djelom asfaltirana, a djelom makadamska. Kućni ljubimci dobrodošli.

Kategorizacija Kategorizacija - Robinzonski turizam Sandra

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 75 €

Apartmani Pansion Ivan ( Hvar - Sućuraj)

Imamo 8 studio apartmana za 2 osobe, 4 studio apartmana za 3 osobe, 4 apartmana za 5 osoba. Studio apartmani imaju +1 pomoćni ležaj. Svi imaju kuhinju, kupaonu, klimu, tv, balkone i mogućnost internetske veze. Sućuraj je interesantan jer ima puno biciklističkih staza i velik dio Sućurja je okružen morem tako da ima puno plaža i uvala za kupanje. U sve uvale se može doći biciklama i autima. Od kopna smo udaljeni samo 30 min vožnje trajektom tako da je puno jeftinije putovanje. Naša kuća je od prve plaže udaljena oko 150 m. U samom mjestu imamo puno turističkih brodova koji organiziraju izlete sa piknikom po okolnim otocima i makarskoj rivijeri, a blizu je Dubrovnik i Međugorje što je gostima interesantno kao i izlet u grad Hvar. Primamo i velike grupe.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Pansion Ivan

Od mora 150 m
Kapacitet 50 osoba

Cijena na upit

Apartmani Ida ( Hvar - Sućuraj)

Apartmani IDA smješteni su u mirnom dijelu mjesta Sućuraj. Imamo 4 studio apartmana za 2 osobe, 3 studio apartmana za 3 osobe, 1 veliki apartmana za 4-6 osoba. Studio apartmani imaju +1 pomoćni ležaj. Svi imaju kuhinju, kupaonu, klimu, tv, balkone i mogućnost internetske veze. Sućuraj je interesantan jer ima puno biciklističkih staza. Sućurja je na rtu otoka, okružen morem tako da ima puno plaža i uvala za kupanje. U sve uvale se može doći biciklama i automobilima. Od kopna smo udaljeni samo 30 min vožnje trajektom tako da je puno jeftinije putovanje. Apartmani su od prve plaže udaljena oko 150 m, kao i do centra mjesta. Plaža je kombinacija šljunka i pjeska idealna za djecu. U samom mjestu imamo puno turističkih brodova koji organiziraju izlete sa piknikom po okolnim otocima i Makarskoj rivijeri, a blizu je Dubrovnik i Međugorje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Ida

Od mora 150 m
Kapacitet 25 osoba

Cijena na upit

Apartmani Vuljan-Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Obiteljska kuća sadrži 4 novoizgrađena apartmana. Apartmani se nalaze 50 m od centra a 200 m od mora. Svi apartmani su za 2+1 osobe. Posjeduju klimu, TV-satelit, bežičan internet, sušilo za kosu... Vlasnici apartmana posjeduju dalmatinski restoran GUSARSKA LUKA u kojem možete uživati u dalmatinskoj domaćoj hrani i specijalitetima sa žara posebno u ribi i hobotnici. Dođite i uvjerite se i nećete pogriješiti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Vuljan-Raueiser

Od mora 150 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 45 €

Apartmani Jure ( Hvar - Sućuraj)

U mirnom dijelu mjesta Sućuraj, 30 m od mora, nalaze se apartmani Kod Jure. Do centra mjesta je samo 200 m, a jednako toliko je i do glavne mjesne plaže Česminica. Za vidjeti poziciju apartmana kliknite na panoramsku sliku Sućurja (dolje lijevo). Nudimo Vam dva apartmana koji se nalaze na drugom katu obiteljske kuće. Svi apartmani imaju balkone s prekrasnim pogledom na more. Apartmani su klimatizirani. Apartmani su opremljeni TV-prijemnikom. U dvorištu u prizemlju nalazi se roštilj. Domaćini organiziraju izlet brodom u susjedne uvale. Vaš automobil možete parkirati tako da ga vidite s terase apartmana.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Jure

Od mora 20 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Hvar - Sućuraj

Hvar - Sućuraj  - Grb Sućuraj je slikovito malo mjesto na samom istočnom rtu otoka Hvara u Hrvatskoj, udaljen 77 km od grada Hvara. Ima oko 400 stanovnika, a stanovništvo se bavi turizmom i ribarstvom kao primarnim gospodarskim djelatnostima. Sućuraj je središte općine i administrativno službeni centar istočnog dijela otoka Hvara. Klima u Sućuraju je vrlo povoljna za cjelogodišnji turizam i karakterizira ju duga, topla i suha ljeta, te blage i kratke zime, što ga čini jednim od najsunčanijih i najtoplijih mjesta na otoku, s više od 2700 sunčanih sati godišnje. Sućuraj je odlično prometno povezan sa kopnom i to trajektnom linijom iz Drvenika na Makarskoj rivijeri, a samo putovanje je vrlo kratko i traje oko 25 minuta. Ljeti vozi do 15 trajektnih linije dnevno, dok zimi do 5 trajektnih linija dnevno. Turistička i ugostiteljska djelatnost u Sućurju počinju se razvijati sredinom 60-ih godina 20 stoljeća, kao i u mnogim drugim otočkim i primorskim mjestima. U blizini centra grada nalaze se dvije plaže, Česminica i Bilina, dok je uvala Perna udaljena 1,5 km od mjesta i uvala Mlaska udaljena 3 km od samog mjesta. Ove dvije uvale su jedinstvene na Jadranu jer obje imaju prekrasnu pješčanu plažu sa sitnim prirodnim pijeskom kakvog nema nigdje u bližoj i daljoj okolici i vrlo su pogodne za obitelji sa malom djecom. U Sućuraju imate raznovrsne mogućnosti rekreacije i aktivnog odmora: dnevni i noćni ribolov, biciklizam, jedrenje, ronjenje, te mogućnost izleta do drugih dijelova i skrivenih uvala na otoku Hvaru ili izlet do poluotoka Pelješca ili otoka Korčule. Navečer se možete opustiti uz kulturno ljeto bogatog sadržaja iz kojeg se kao poseban doživljaj ističe pučka fešta Ribarska noć. U Sućuraju, turisti mogu boraviti u privatnim apartmanima, pansionima, kućama, sobama, hotelu ili auto-kampu. Predlažemo boravak u apartmanima unutar privatnog obiteljskog smještaja zbog jeftinije cijene i ljubaznosti domaćina. Dobrodošli u Sućuraj na otoku Hvaru!

Hvar - Sućuraj Vremenska prognoza