Apartmani i privatni smještaj Lovinac

Lovinac je maleno mjesto i središte općine u Ličko-senjskoj županiji. Smjestio se na jugoistoku Like i najvećeg hrvatskog kraškog polja, Ličkog polja. Općini Lovinac pripada 10 naselja (Gornja Ploča, Kik, Ličko Cerje, Lovinac, Raduč, Ričice, Smokrić, Sveti Rok, Štikada, Vranik) u kojemu ukupno živi nešto više od 1000 stanovnika. Stanovništvo se tradicionalno bavi poljoprivredom (uzgoj ličkog krumpira) i stočarstvom. U zadnje vrijeme...

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Velebit lodge

Lovinac

Od mora 35 km
Kapacitet 8 osoba

od 180 €

Kuća za odmor Lucija

Lovinac

Od mora 30 km
Kapacitet 6 osoba

od 50 €

Kuća za odmor House Momentum

Lovinac

Od mora 40 km
Kapacitet 6 osoba

na upit

Kuća za odmor Velebit lodge ( Lovinac)

Kuća za odmor u Lici, Sv. Rok Vam nudi smjestaj za 8 odraslih osoba u 3 spavaće sobe i dodatno kauč na razvlačenje za dvije osobe. Velika spavaća soba ima terasu sa ležaljkama i kupaonu direkno iz sobe. Na katu se nalaze još dvije spavace sobe (jedna od njih sa balkonom) i dodatna kupaona. Treća kupaona se nalazi u prizemlju. Veliki otvoreni prostor sa kompletno opremljenom kuhinjom, blagovaonica i dnevni boravak vodi preko natkrivene terase direktno u vrt. Dodatna terasa sa jacuzziem i ležaljkama/suncobranom. Jacuzzi se placa 50 EUR dodatno ukoliko ga zelite koristiti. Kuća se grije zimi na centralno grijanje - za posebni ugođaj Vam stoji na raspolaganje također pečica na drva. Ljeti možete koristit klima uređaj. Na raspolaganju su Vam TV sa mnogobrojnim programima, brzi WI-FI, perilica suđa i rublja, toster, kuhalo za vodu, pečnica te garaža i vanjski parking za aute. Izletište i sanjkalište Cvituša se nalaze udaljeno ca. 7 km, Nacionalni Park Plitvička jezera 70 km, jezero Sv. Rok 4 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Velebit lodge

Od mora 35 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 180 €

Kuća za odmor Lucija ( Lovinac)

Kuća za odmor Lucija se nalazi u mirnom mjestu Lovinac u Lici. Kuća se sastoji od 2 spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka i kupaonice sa tušem. Cijena za duži boravak (7 dana i više) 10 eura po osobi Udaljeni smo od sanjkalište Cvituša 1 kilometar, od Plitvičkih jezera 45 minuta, od Zadra 45 minuta, od autoceste izlaz Sveti Rok 10 minuta automobilom do mora smo udaljeni svega 35 minuta . Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Lucija

Od mora 30 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 50 €

Kuća za odmor House Momentum ( Lovinac)

House Momentum - luksuzna kuća za odmor najviše kategorije sa velikom okućnicom koja pruža privatnost. Kuća se nalazi u prirodnom okruženju na 600 metara nadmorske visine, opremljena je sa saunom, extra velikim krevetima, vasnjkim roštiljem i ognjištem te sa sezonski otvorenim vanjskim bazenom (Svibanj-Rujan).

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor House Momentum

Od mora 40 km
Kapacitet 6 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Lovinac

Lovinac  - Grb Lovinac je maleno mjesto i središte općine u Ličko-senjskoj županiji. Smjestio se na jugoistoku Like i najvećeg hrvatskog kraškog polja, Ličkog polja. Općini Lovinac pripada 10 naselja (Gornja Ploča, Kik, Ličko Cerje, Lovinac, Raduč, Ričice, Smokrić, Sveti Rok, Štikada, Vranik) u kojemu ukupno živi nešto više od 1000 stanovnika. Stanovništvo se tradicionalno bavi poljoprivredom (uzgoj ličkog krumpira) i stočarstvom. U zadnje vrijeme se razvija turizam zahvaljujući prirodnim ljepotama, nedirnutim krajolikom, zdravoj hrani i brojnim vrstama ljekovitog i aromatičnog bilja. Najveća prirodna atrakcija je park prirode Velebit i planina Velebit koja se uzdiže iznad Like u duljini od 145 km. Odmah iznad Lovinca se uzdižu i najviši velebitski vrhunci Sveto brdo (1753 m n. v.) i Babin vrh (1744 m n. v.). Čitavo područje je idealno za sve ljubitelje prirode, čistog zraka i aktivnog odmora. Cijelo područje povezano je četirima biciklističkim stazama, a do velebitskih vrhunaca vode brojne planinarske staze. Od drugih zanimljivosti na ovom području možemo izdvojiti prirodna (krška) i umjetna jezera Štikada i Sveti Rok, zatim japodske gradine: Cvituša i Rukavinska gradina, Tursku kulu u Vraniku, Zdunić kulu u Smokriću iz 1744., te mlin Travić u Lovincu iz 19. st. Vrlo zanimljiva manifestacija - Dan ličkog krumpira, održava se tradicionalno krajem rujna u Lovincu. Uz krumpir tradicionalni proizvofd ovog podneblja je i lički sir kojeg možete kupiti na brojnim OPG-ovima. Zbog blizine autoceste Zagreb-Split, cijelo područje je vrlo pristupačno, a do mora i prvih plaža ima svega 40tak kilometara i 20tak minuta lagane vožnje autom. Smještaj možete pronaći isključivo u privatnim apartmanima, sobama i kućama za odmor gdje će vas ugostiti ljubazni domaćini. Posjetite Lovinac, Liku te otkrijte tajne ovog još neotkrivenog kutka Hrvatske i doživite iskonsku ljepotu života u prirodi pod Velebitom, tako blizu mora.

Lovinac Vremenska prognoza
Lovinac - pretražite smještaj u blizini