Apartmani i privatni smještaj Lastovo

Lastovo je jedan od najskrivenijih i najzanimljivijih otoka i arhipelaga na Jadranu, a smjestio se na samom jugu Hrvatske u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Arhipelag Lastovo se sastoji od 46 otoka koji broji 792 stanovnika, te ima ukupnu površinu od oko 53 četvorna kilometra. Najveći otok arhipelaga, kao i najveće mjesto se zovu Lastovo. Obala Lastova je uglavnom strma a sam otok je prepun brežuljaka od kojih je najviši Hum na 417 m nadmorske...

Sortiraj prema:

Apartmani Livia

Lastovo

Od mora 10 m
Kapacitet 12 osoba

na upit

Sobe Brezak

Lastovo

Od mora 1 km
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartmani Madirazza

Lastovo

Od mora 10 m
Kapacitet 25 osoba

na upit

Apartmani Livia ( Lastovo)

Apartmani Livia su smješteni uz more s terasom okrenutom prema moru. Obala ispred apartmana s malim privezom, udaljena je 5 metara od apartmana. Ispred apartmana nalaze se osigurana parkirališna mjesta. Apartmani su ekskluzivno uređeni! Možete koristiti grill na vanjskoj terasi i okušati se u spremanju lastovskih ali i drugih jela. Uz grill na terasi se nalazi i pripadajući stol.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Livia

Od mora 10 m
Kapacitet 12 osoba

Cijena na upit

Sobe Brezak ( Lastovo)

Nalazimo se u staroj jezgri otoka Lastova. Smještaj se nalazi u privatnoj kući okružen zelenilom.zaseban ulaz ,na katu su dvije dvokrevetne sobe ,kuhinja sa kuhalom za vodu ,tosterom i mikrovalnom , koju koriste obje sobe ..velika terasa nadkrivena prirodnim hladnom od vinove loze.Svaka soba ima svoju kupaonu.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Brezak

Od mora 1 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Apartmani Madirazza ( Lastovo)

Želite li svoj odmor provesti uz šum mora, cvrkut ptica i miris bora apartmani Madirazza su idealni za Vas. Nalaze se u jednoj od najljepših uvala na otoku Lastovu - Pasadur, na samo pet metara udaljenosti od mora. U blizi se nalaze kafić, hotel i restoran. Objekt se sastoji od sedam jedinica. Svi apartmani imaju klima uređaj, TV, kuhinju, balkon/terasu pristup internetu i parking. Najveći apartman može primiti pet osoba, te ima terasu veličine 70 m2. Ostali apartmani mogu primiti od dvije do četiri osobe. Na raspolaganju Vam je zajednički roštilj. Također nudimo korištenje pansiona, kupovinu domaćeg voća i povrća, ribe, vina te maslinovog ulja. Upoznajte otok Lastovo izletima brodom, podmorje ronjenjem, također možete iznajmiti čamac, bicikl, auto, skuter...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Madirazza

Od mora 10 m
Kapacitet 25 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Lastovo

Lastovo  - Grb Lastovo je jedan od najskrivenijih i najzanimljivijih otoka i arhipelaga na Jadranu, a smjestio se na samom jugu Hrvatske u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Arhipelag Lastovo se sastoji od 46 otoka koji broji 792 stanovnika, te ima ukupnu površinu od oko 53 četvorna kilometra. Najveći otok arhipelaga, kao i najveće mjesto se zovu Lastovo. Obala Lastova je uglavnom strma a sam otok je prepun brežuljaka od kojih je najviši Hum na 417 m nadmorske visine. Okolno more je vrlo duboko, a podvodni život je najbogatiji u cijelom Jadranu, te se mogu naći jastozi, rakovi, hobotnice i mnoge visoko cijenjene ribe, kao što je škrpina... Na južnoj obali otoka je velika, duboka uvala Skrivena luka koja pruža zaštitu od bure i zapadnih vjetrova. Druga glavna luka se nalazi na zapadnoj strani otoka u Ublima gdje se nalazi glavna trajektna luka za otok. Unatoč velikim požarima oko 60% Lastova je pokriveno šumama crnike, alepskog bora i mediteranske makije. Klima ima sve karakteristike mediteranske klime, sa blagim i vlažnim zimama, te toplim, dugim i suhim ljetima. Otok prima oko 2700 sati sunca godišnje, što ga svrstava među jedne od najsunčanijih mjesta na Jadranu i ugodnom destinacijom za sve turiste željne odmora u suncu, netaknutoj prirodi, miru, tišini i čistom moru. Poput mnogih mediteranskih otoka, ekonomija na Lastovu je bazirana oko poljoprivrede i turizma. Otok je postao vrlo atraktivan za turiste dijelom i zato što je u velikoj mjeri ostao nerazvijen, a priroda očuvana. Rezervirajte apartman u privatnom obiteljskom smještaju i otkrijte ovaj skriveni dragulj Mediterana. Privatni smještaj na otoku Lastovo. Dobrodošli!

Lastovo Vremenska prognoza