Apartmani i privatni smještaj Korčula - Vela Luka

Vela Luka je gradić i sjedište istoimene općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj pitoreskni grad je smješten na zapadnoj strani otoka Korčule u dnu duboko usječenog i prostranog zaljeva. Vela Luka se razvila početkom 19. stoljeća zahvaljujući dubokoj i zaštićenoj uvali u kojoj je smješteno brodogradilište pod nazivom Greben i nekoliko manjih industrijskih pogona. Svoje ime duguje čakavskom nazivu za veliku luku. Sa svojih 4300...

Sortiraj prema:

Apartman Dea Caeli

Korčula - Vela Luka

Od mora 10 m
Kapacitet 10 osoba

od 75 €

Kuća za odmor Pržnjak

Korčula - Vela Luka

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

na upit

Apartmani A&D

Korčula - Vela Luka

Od mora 250 m
Kapacitet 10 osoba

od 40 €

Apartman Dea Caeli ( Korčula - Vela Luka)

Ovaj elegantan i luksuzno opremljen apartman se smjestio u centru Vela Luke. Imate prekrasan panoramski pogled, a smještena je uz lokalnu prometnicu, a u prizemlju nalazi se poslovni prostor (dućan). Terasa je povezana s apartmanom pored ali odvojena sa sanducima za cvijeće. Mjesto Vela luka svojim gostima u toku ljeta nudi brojne zabavne manifestacije koje svakako vrijedi pogledati. Također preporučamo izlet i kupanje na otoku Proizdu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Dea Caeli

Od mora 10 m
Kapacitet 10 osoba

Cijena od 75 €

Kuća za odmor Pržnjak ( Korčula - Vela Luka)

Kuća na pustom otoku, u neposrednoj blizini mora, svega par metara udaljena od mora, sa prekrasnim pogledom. Nalazi se na otočiću Veli Pržnjak, južno od Vele Luke (otok Korčula). Udaljenost od trgovine, banke i centra Vele Luke iznosi 7 km. Kuća se sastoji od 2 spavaće sobe, kupaone koja ima toplu vodu na solarni bojler, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka koji ima kutnu garnituru i moze poslužiti za ležaj jos dvoje. Veliku terasu sa roštiljem. U cijenu uračunat i čamac 5 m sa vanbrodskim motorom. tko želi uživati bez buke automobila i brzog tempa u miru i tišini. Možete nas naći na Facebook stranici. Apartman Prznjak

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Pržnjak

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena na upit

Apartmani A&D ( Korčula - Vela Luka)

U novoizgrađenoj vili u Veloj Luci iznamljujemo dva potpuno opremljena apartmana.Apartmani se nalaze u prizemlju i imaju vlastiti parking unutar objekta.Apartman 1 koji je registriran za 6 osoba ukupne površine 50 m2 ima dvije spavace sobe sa bracnim krevetom.U dnevnom boravku se nalazi kauč za razvalačenje na koji mogu spavati dvije odrasle osobe.Kuhinja je dobro opremljena a u kupaonoci se nalazi tuš kabina.Apartman ima i vlastitu terasu sa garnitutom za sjedenje.Vila se nalazi 200 m od lječilišta Kalos.Apartman 2 koji je registriran za 4 osobe ukupne površine 40m2 ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom.U dnevnom boravku se nalazi kauč za razvalačenje na koji mogu spavati dvije odrasle osobe.Kuhinja je dobro opremljena a u pkupaonoci se nalazi tuš kabina.Apartman ima i vlastitu terasu sa garnitutom za sjedenje.Vila se nalazi 200 m od lječilišta Kalos.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani A&D

Od mora 250 m
Kapacitet 10 osoba

Cijena od 40 €

Turistički vodič Korčula - Vela Luka

Korčula - Vela Luka  - Grb Vela Luka je gradić i sjedište istoimene općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj pitoreskni grad je smješten na zapadnoj strani otoka Korčule u dnu duboko usječenog i prostranog zaljeva. Vela Luka se razvila početkom 19. stoljeća zahvaljujući dubokoj i zaštićenoj uvali u kojoj je smješteno brodogradilište pod nazivom Greben i nekoliko manjih industrijskih pogona. Svoje ime duguje čakavskom nazivu za veliku luku. Sa svojih 4300 stanovnika Vela Luka je po veličini drugo mjesto na jadranskim otocima, te sigurno sidrište i luka za nautičare. Uz mnogobrojne apartmane u privatnom obiteljskom smještaju, Vela Luka ima nekoliko hotela i medicinski centar pod nazivom Kalos (za reumatske bolesti i rehabilitaciju). Gospodarstvo se uglavnom bazira na poljoprivredi, ribarstvu i turizmu. Jedna od najvećih atrakcija nedaleko od Vele Luke je Vela spila, špilja koja se nalazi na južnom obronku brda Pinski rat, na 130 m iznad uvale Kale, a jedna je od najznačajnijih arheoloških pretpovijesnih lokaliteta na području Europe. Blaga sredozemna klima, čisto more, zanimljiva i bogata kulturna baština, razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji te nadasve ljubazni i gostoljubivi domaćini čine Velu Luku atraktivnim turističkim odredištem. Apartmani Vela Luka. Jeftini privatni obiteljski smještaj - Vela Luka - otok Korčula. Dobrodošli!

Korčula - Vela Luka Vremenska prognoza