Apartmani i privatni smještaj Korčula - Vela Luka

Vela Luka je gradić i sjedište istoimene općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj pitoreskni grad je smješten na zapadnoj strani otoka Korčule u dnu duboko usječenog i prostranog zaljeva. Vela Luka se razvila početkom 19. stoljeća zahvaljujući dubokoj i zaštićenoj uvali u kojoj je smješteno brodogradilište pod nazivom Greben i nekoliko manjih industrijskih pogona. Svoje ime duguje čakavskom nazivu za veliku luku. Sa svojih 4300...

Sortiraj prema:

Apartmani D&A

Korčula - Vela Luka

Od mora 250 m
Kapacitet 8 osoba

od 55 €

Kuća za odmor Romea

Korčula - Vela Luka

Od mora 60 m
Kapacitet 4 osoba

na upit

Apartmani D&A ( Korčula - Vela Luka)

U novoizgrađenoj vili u Veloj Luci iznamljujemo dva potpuno opremljena apartmana.Apartmani se nalaze u prizemlju i imaju vlastiti parking unutar objekta.Apartman 1 koji je registriran za 6 osoba ukupne površine 50 m2 ima dvije spavace sobe sa bracnim krevetom.U dnevnom boravku se nalazi kauč za razvalačenje na koji mogu spavati dvije odrasle osobe.Kuhinja je dobro opremljena a u kupaonoci se nalazi tuš kabina.Apartman ima i vlastitu terasu sa garnitutom za sjedenje.Vila se nalazi 200 m od lječilišta Kalos.Apartman 2 koji je registriran za 4 osobe ukupne površine 40m2 ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom.U dnevnom boravku se nalazi kauč za razvalačenje na koji mogu spavati dvije odrasle osobe.Kuhinja je dobro opremljena a u pkupaonoci se nalazi tuš kabina.Apartman ima i vlastitu terasu sa garnitutom za sjedenje.Vila se nalazi 200 m od lječilišta Kalos.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani D&A

Od mora 250 m
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 55 €

Kuća za odmor Romea ( Korčula - Vela Luka)

Kuća se nalazi u uvali Stračinčica, 7 kilometara od Vele Luke. Od glavne ceste do naše kuće imate makadamski put od 500 m. Kuća je na osami, imate veliku terasu s prekrasnim pogledom na zaljev, pravo mjesto za opuštanje. Od kuće do mora ima 50 m hoda, gdje imate privatno mjesto za kupanje, a za hladovinu imate suncobran od palmi. Za dobrodošlicu imate domaći liker od višanja, kao i domaće vino i maslinovo ulje. Dobrodošli na Korčulu!

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Romea

Od mora 60 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena na upit

Turistički vodič Korčula - Vela Luka

Korčula - Vela Luka  - Grb Vela Luka je gradić i sjedište istoimene općina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj pitoreskni grad je smješten na zapadnoj strani otoka Korčule u dnu duboko usječenog i prostranog zaljeva. Vela Luka se razvila početkom 19. stoljeća zahvaljujući dubokoj i zaštićenoj uvali u kojoj je smješteno brodogradilište pod nazivom Greben i nekoliko manjih industrijskih pogona. Svoje ime duguje čakavskom nazivu za veliku luku. Sa svojih 4300 stanovnika Vela Luka je po veličini drugo mjesto na jadranskim otocima, te sigurno sidrište i luka za nautičare. Uz mnogobrojne apartmane u privatnom obiteljskom smještaju, Vela Luka ima nekoliko hotela i medicinski centar pod nazivom Kalos (za reumatske bolesti i rehabilitaciju). Gospodarstvo se uglavnom bazira na poljoprivredi, ribarstvu i turizmu. Jedna od najvećih atrakcija nedaleko od Vele Luke je Vela spila, špilja koja se nalazi na južnom obronku brda Pinski rat, na 130 m iznad uvale Kale, a jedna je od najznačajnijih arheoloških pretpovijesnih lokaliteta na području Europe. Blaga sredozemna klima, čisto more, zanimljiva i bogata kulturna baština, razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji te nadasve ljubazni i gostoljubivi domaćini čine Velu Luku atraktivnim turističkim odredištem. Apartmani Vela Luka. Jeftini privatni obiteljski smještaj - Vela Luka - otok Korčula. Dobrodošli!

Korčula - Vela Luka Vremenska prognoza