Apartmani i privatni smještaj Kaprije

Kaprije je mali otok u razvedenom šibenskom arhipelagu, oko sat vremena plovidbe redovnom linijom iz Šibenika. Površina mu je 7 km2 i na njemu živi 150 stalnih stanovnika u jedninom naselju na otoku koje također nosi ime Kaprije. Otok je dobio ime po mediteranskoj biljci kaparu čiji pupoljci služe kao poznati mediteranski začin, a koji je nekada prekrivao cijeli otok. U 14. i 15. stoljeću otok je pripadao šibenskim plemenitaškim obiteljima,...

Sortiraj prema:

Apartman Monika - Kaprije

Kaprije

Od mora 30 m
Kapacitet 4 osoba

od 45 €

Apartman Vanka vale

Kaprije

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

od 40 €

Apartman Monika - Kaprije ( Kaprije)

Dvosoban apartman na otoku Kapriju kraj Šibenika, za četiri osobe, 30 m od mora, u samom centru mjesta, klimatiziran, balkon s prednje strane koji gleda na prekrasnu Kaprijsku luku i terasom sa stražnje strane apartmana. Kuća je okružena okucnicom i vrtom, te rostiljom. Apartman uključuje dvije sobe, wc (tuš, ogledalo, ručnike i sušilo za kosu.). Kuhinja (kuhinja sadrži sve potrebne objekte za hranu za pripremu), kuhinja stol i stolice, klima uređaj, TV, radio. Dolazak na otok ne predstavlja problem jer, kao dobri domaćini, mi ćemo Vas dočekati! Vaša misija je samo dolazak do Šibenika, a ostalo je naša odgovornost. Ukoliko dolazite vlastitim automobilom, mi ćemo Vam predložiti siguran garažni parking prostor u Šibeniku, te mogućnost ostavka automobila na prostoru gradskog parkinga, sve u cilju vašeg što bezbrižnijeg odmora. Tada ćemo zajedno na brod za Kaprije s kojeg ćemo vam pokazati sve prekrasne otoke šibenskog arhipelaga, a po dolasku na otok ćemo vas odvesti u vaš apartman. Jedino prijevozno sredstvo za Kaprije je brod, postoje dvije brodske linije.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Monika - Kaprije

Od mora 30 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 45 €

Apartman Vanka vale ( Kaprije)

Apartmani Vanka vale, nalaze se na samoj obali. Raspolažemo s smještajnim jedinicama 2+1, odnosno 2+2 osobe. Apartmani se nalaze izvan mjesta u okolišu idealnom za miran odmor. Do mjesta vodi šetnica uz more. Gostima su na raspolaganju bicikli, ležaljke, vanjski tuš i roštilj. Na otok nije moguće doći automobilom, te nudimo organizaciju parkinga i transfera do broda. Otok je povezan Šibenik s 4 brodske linije dnevno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Vanka vale

Od mora 10 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 40 €

Turistički vodič Kaprije

Kaprije  - Grb Kaprije je mali otok u razvedenom šibenskom arhipelagu, oko sat vremena plovidbe redovnom linijom iz Šibenika. Površina mu je 7 km2 i na njemu živi 150 stalnih stanovnika u jedninom naselju na otoku koje također nosi ime Kaprije. Otok je dobio ime po mediteranskoj biljci kaparu čiji pupoljci služe kao poznati mediteranski začin, a koji je nekada prekrivao cijeli otok. U 14. i 15. stoljeću otok je pripadao šibenskim plemenitaškim obiteljima, kao i većina drugih otoka šibenskog arhipelaga. Otok su prvi naselili Šibenčani i stanovnici okolice Šibenika bježeći i sklanjajući se od napada Turaka u 16. i 17. stoljeću. Tada je sagrađena i kaprijska crkva Sv.Petra. Prestankom turskih opasnosti dio izbjeglica se vraća u Šibenik, a dio njih nastavlja živjeti i razvijati ovo prekrasno malo mjesto. Kaprije su jedno naselje na otoku sa poštom, ambulantom, trgovinom, nekoliko šarmantnih barova i desetak restorana sa svježom ribom i vrhunskim specijalitetima koje posebno cijene nautičari. Većina mještana još uvijek se bave tradicionalnim zanimanjima poljoprivredom, ribarstvom i pomorstvom, osobito vinogradarstvom i maslinarstvom. U zadnje vrijeme se na otoku sve više razvija i turizam, a njegovi ljubazni domaćini će Vam pružiti kvalitetnu uslugu privatnog smještaja u apartmanima i sobama i učiniti će sve kako biste se osjećali kao doma. Automobili nisu dopušteni na otoku, tako da je istinski odmor od buke, smoga i velikih gužvi zagarantiran. Uvala Kaprija smještena na jugozapadnom dijelu otoka prirodno je zaštićena od gotovo svih vjetrova i popularno je odredište mnogih jedriličara koji nakon cjelodnevnog krstarenja po susjednim Kornatima uplovljavaju i bacaju sidro kako bi ovdje bezbrižno prenoćili. Kontaktirajte vlasnika apartmana na Kapriju i uštedite do 40%. Apartmani, sobi i privatni smještaj otok Kaprije. Dobrodošli na Kaprije!

Kaprije Vremenska prognoza