Apartmani i privatni smještaj Drvenik Mali

Drvenik Mali je maleni slikoviti otok u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se oko 10 nautičkih milja jugozapadno od grada Trogira, te 1 nautičku milju zapadno od Drvenika Velog, od kojeg ga dijeli tjesnac Drvenička vrata. Drvenik Mali ima površinu od svega 3,40 km2, a najviši vrh Glavica se nalazi na zapadu otoka i visok je samo 79 metara. Otok je nastanjen na središnjem i istočnom dijelu gdje živi svega oko 50 stalnih stanovnika....

Izdvojena ponuda apartmana i privatnog smještaja - Drvenik Mali

Sortiraj prema:

Kuća za odmor Vila SanAdrija

Drvenik Mali

Od mora 150 m
Kapacitet 6 osoba

od 150 €

Kuće za odmor Veronika

Drvenik Mali

Od mora 200 m
Kapacitet 5 osoba

na upit

Apartman Vela Rina

Drvenik Mali

Od mora 30 m
Kapacitet 4 osoba

od 65 €

Kuća za odmor Vila SanAdrija ( Drvenik Mali)

Kuća se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagavaonom i dvije kupaone. Najljepši dio kuće je natkrivena terasa sa otvorenim kaminom. Podobna je za boravak 6+2 osobe. Kuća pogodna za dvije obitelji. Drvenik Mali okružen čistim morem je otok u blizini Trogira povezan je sa Gradom Trogirom trajektnom linijom koja prometuje 3 puta dnevno. Drvenik Mali je otok mira, tišine, jedinstvenih prirodnih ljepota i izuzetno čistog mora. Ovo je savršeno odredište za odmor daleko od civilizacije te je pravi izazov za sve moderne Robinsone. Ukoliko tražite bogatu bujnu mediteransku vegetaciju, izvorni ambijent i autentičnu otočnu atmosferu Drvenik Mali je pravi izbor za Vas. POSJETITE MOJU STRANICU NA FACEBOOKU VACATION CROATIA ISLAND DRVENIK MALI............

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Vila SanAdrija

Od mora 150 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 150 €

Kuće za odmor Veronika ( Drvenik Mali)

Na Drveniku Malom smjestila se ova predivna kuća koja Vas poziva na zasluženi odmor sa obitelji ili prijateljima. Idealna je za one koji bježe od gradske gužve i žele svoj mir. Okružena prirodom, ugodne je vanjštine i ugodnog interijera. Veličina kuće je 50 m2, i u njoj imate sve što Vam je potrebno (kuhinja, blagovaonica, kupatilo, 2 sobe). Kuća je predviđena za 5 osoba. U dvorištu se nalazi roštilj i natkrivena terasa za ugodna večernja druženja.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuće za odmor Veronika

Od mora 200 m
Kapacitet 5 osoba

Cijena na upit

Apartman Vela Rina ( Drvenik Mali)

Drvenik Mali je mali otok trogirskog arhipelaga udaljen 8NM od starog grada. Izuzetno je atraktivan zbog pješčanih plaža, kristalno čistog plavog mediteranskog mora i obilja vegetacije. Trogir je povezan redovitim trajektom i do četiri puta dnevno tijekom sezone. - Vela Rina je najveća uvala na otoku smještena u smjeru jugozapada, s najljepšim pješčanim plažama poput poznatih oceanskih laguna. Privlačan je nautičarima i posjetiteljima zbog svoje blizine i očuvanja flore i faune. Tako blizu gradskog spomenika UNESCO-a, a toliko daleko od gradske buke idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u moru, suncu i tišini. - Položaj apartmana: 30 m od mora, usred pješčane plaže, kuća s prizemljem (80 kubnih) i katom (90 četvornih metara) s vrtom do mora (300 četvornih metara) USLUGA: I: jedan stan (45 kvadrata) ili cijeli kat (90 kvadrata) s balkonima podijeljen u dva odvojena stana - DODATNA PONUDA: - Mogućnost najma čamca (4m) ili glisera - Mogućnost rezervacije veza u zaštićenoj luci i sidrišta u uvali ispred kuće - Mogućnost organizacije izleta automobilom ili brodom - Sadržaji na otoku: - 3 restorana / konobe (prvi u uvali Vela Rina, drugi u uvali Borak) - 1 trgovina (/ bez mesara i prodavača ribe)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Vela Rina

Od mora 30 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 65 €

Turistički vodič Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Grb Drvenik Mali je maleni slikoviti otok u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se oko 10 nautičkih milja jugozapadno od grada Trogira, te 1 nautičku milju zapadno od Drvenika Velog, od kojeg ga dijeli tjesnac Drvenička vrata. Drvenik Mali ima površinu od svega 3,40 km2, a najviši vrh Glavica se nalazi na zapadu otoka i visok je samo 79 metara. Otok je nastanjen na središnjem i istočnom dijelu gdje živi svega oko 50 stalnih stanovnika. Stanovništvo se osim turizmom još bavi ribarstvom i poljoprivredom, osobito uzgojem maslina i rogača. Čitavi otok je okružen prekrasnim šljunčanim i pjeskovitim uvalama i plažama, te kristalno čistim modrim morem. Osim nasada maslina i rogača, Drvenik Mali obiluje niskom mediteranskom vegetacijom i ljekovitim mediteranskim biljem. Na otoku nema asfaltirane ceste, te je zabranjeno prometovanje automobilima. Sve ovo čini Drvenik Mali pravom malom oazom netaknute prirode koja je ostala dobro očuvana i koja nije devastirana modernom gradnjom. Sa kopnom je povezan trajektnom linijom s Trogirom i Donjim Segetom, a osim trgovine, restorana i caffe bara tu se nalaze i brojni apartmani, sobe i kuće za odmor u sklopu privatnog obiteljskog smještaja. Posjetite Drvenik Mali, ovu oazu mira, tišine i izvorne mediteranske ljepote, te provedite odmor uz netaknutu prirodu, sunce, toplinu i čisto more. Pretražite jeftini privatni smještaj na otoku Drveniku Malom. Kontaktirajte direktno vlasnike apartmana, soba i kuća za odmor, te uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli na otok Drvenik Mali!

Drvenik Mali Vremenska prognoza