Apartmani i privatni smještaj Čiovo - Okrug Donji

Okrug Donji je slikovito malo turističko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestilo se na zapadnoj obali otoka Čiovo, 8 kilometara jugozapadno od povijesnog grada Trogira. Otok Čiovo je mostom spojen s kopnom i to kroz samu povijesnu jezgru Trogira, stoga su sva mjesta na Čiovu vrlo pristupačna turistima jer se ne naplaćuje mostarina. U Okrugu Donjem živi oko 300 stanovnika, a administrativno pripada općini Okrug, odnosno...

Sortiraj prema:

Apartmani Anamaria

Čiovo - Okrug Donji

Od mora 250 m
Kapacitet 6 osoba

od 87 €

Apartmani Ivan

Čiovo - Okrug Donji

Od mora 70 m
Kapacitet 21 osoba

od 30 €

Apartmani Aranzina

Čiovo - Okrug Donji

Od mora 50 m
Kapacitet 14 osoba

od 35 €

Apartmani Anamaria ( Čiovo - Okrug Donji)

Objekt se nalazi 200 metara udaljeno od plaže. Plaža se ističe ljepotom i čistoćom mora. Na plaži je također nalazi kafić Stari porat u kome se uvijek možemo dobro osviježiti. Trgovina je nekih 80 metara od objekta. Također je tu grad Trogir koji je poznat po svojim starinama i manifestacijama koje se događaju u tijeku ljetnih razdoblja. U mjestu Okrugu Donjemu i Gornjemu su poznate dalmatinske ribarske noći. Apartman se nalazi u dijelu mjesta koji je odvojen od buke i galame te je idealan za odmor. Zato dođite u apartman Anamaria nećete požaliti

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Anamaria

Od mora 250 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 87 €

Apartmani Ivan ( Čiovo - Okrug Donji)

Uživajte u nezaboravnom pogledu, opustite se u mirnom i romantičnom okruženju i nahranite svoju dušu. Blizina mora, osiguran parking, bez skrivenih troškova! Dođite i uživajte!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Ivan

Od mora 70 m
Kapacitet 21 osoba

Cijena od 30 €

Apartmani Aranzina ( Čiovo - Okrug Donji)

Prekrasna vila 30 m od plaže, 5 km od UNESCO grada Trogira i 10 km od Splita. Okruženi šumom s borovima, možete čuti pjev ptica, daleko od prometa i buke, mirno i tiho.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Aranzina

Od mora 50 m
Kapacitet 14 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič - Čiovo - Okrug Donji

Čiovo - Okrug Donji  - Grb Okrug Donji je slikovito malo turističko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestilo se na zapadnoj obali otoka Čiovo, 8 kilometara jugozapadno od povijesnog grada Trogira. Otok Čiovo je mostom spojen s kopnom i to kroz samu povijesnu jezgru Trogira, stoga su sva mjesta na Čiovu vrlo pristupačna turistima jer se ne naplaćuje mostarina. U Okrugu Donjem živi oko 300 stanovnika, a administrativno pripada općini Okrug, odnosno Okrugu Gornjem. Mjesto je kao stvoreno za idealni obiteljski odmor zbog svojih predivnih šljunčanih plaža i kristalno čistog mora. Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u brojnim aktivnostima poput ronjenja, skijanja na vodi, leta padobranom, fitnessa i tenisa. Osim brojnih aktivnosti, tu se nalazi i zanimljiva ponuda barova na plaži s dobrom glazbom. U mjestu se nalazi i nekoliko rastorana i konoba, gdje s ukusnim ribljim i dalmatinskim specijalitetima uz domaći pršut, sir, vino i dalmatinsku pjesmu. Poput svih malih dalmatinskih mjesta, tijekom ljeta se organiziraju poznate ribarske fešte i klapske pjesme. Svi oni željni pravog noćnog provoda. mogu se zabaviti i dobro provesti u obližnjem Trogiru i Splitu. Pozivamo vas da posjetite otok Čiovo i Okrug Donji, ovo malo i mirno mjesto sa brojnim prekrasnim malim plažama i uvalama okruženih zelenom mirisnom mediteranskom vegetacijom. Pretražite jeftine apartmane, sobe i kuće za odmor u Okrugu Donjem. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja i uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Okrug Donji!

Čiovo - Okrug Donji Vremenska prognoza