Apartmani i privatni smještaj Marušići

Marušići su prekrasno malo turističko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se oko 12 kilometara jugoistočno od grada Omiša i dio je poznate Omiške rivijere. Mjesto se nalazi na strmim padinama omiške Dinare, te u njemu živi oko 200 stalnih stanovnika, koji se uglavnom bave turizmom, vinogradarstvom i maslinarstvom. Duž čitave obale se protežu prekrasne šljunčane plaže, te male skrivene uvale idealna skrovita kupališta...

Sortiraj prema:

Apartmani Lizatović

Marušići

Od mora 80 m
Kapacitet 28 osoba

od 50 €

Apartman Vlasta

Marušići

Od mora 80 m
Kapacitet 6 osoba

od 40 €

Apartman Mila Marušići

Marušići

Od mora 150 m
Kapacitet 4 osoba

od 35 €

Apartmani Lizatović ( Marušići)

U naselju Marušići - Omiška rivijera - kroz koji prolazi magistralna cesta SPLIT - OMIŠ - MAKARSKA - DUBROVNIK u neposrednoj blizini mora smještena je kuća za odmor. Ispod kuće nalaze se plaže. Kuća raspolaže sa 5 apartmana: 4 apartmana (4+1) cca. 45 m2 i 1 apartman ( prizemlju) za 4+2 osoba. Svi apartmani imaju dvije sobe, kompletno opremljenu kuhinju, wc sa tušom, i terase sa pogledom na more i otok Brač. Pored apartmana imamo roštilj koji možete koristiti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmani Lizatović

Od mora 80 m
Kapacitet 28 osoba

Cijena od 50 €

Apartman Vlasta ( Marušići)

Apartman Vlasta nalazi se u mirnom dalmatinskom mjestu Marušići. Apartman se nalazi u lijepoj borovoj šumi, daleko od buke automobila i prometa. Do mora je 80 metara zračne udaljenosti i dolazi se stepenicama (120 stepenica). Tim putem možete doći do četiri plaže, te postoji i tuš na plaži. Apartman Vlasta ima svoj parking, koji se nalazi odmah iznad apartmana. U apartmanu su 4 sobe, kuhinja, kupaona, 2 wc-a, balkon sa pogledom na more i vanjska terasa. Oko apartmana je velika okućnica i mogućnost prostora za igru djece. Apartman sadrži dva roštilja i parking koji se nalazi iznad apartmana i zaključava se. Također postoji dodatni WC u sklopu kuće kojem se prilazi izvana. Isto tako u apartmanu je pušenje dozvoljeno!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Vlasta

Od mora 80 m
Kapacitet 6 osoba

Cijena od 40 €

Apartman Mila Marušići ( Marušići)

Marušići su malo hrvatsko selo smješteno na obroncima planine Dinare, na istočnom dijelu Omiške rivijere Jadranskog mora, 13 km južno od Omiša, 36 km od Splita i 18 km od Makarske. Prema popisu stanovništva iz 2001. godine, Marušići su imali 203 stanovnici. Glavne gospodarske djelatnosti sela su turizam, vino, maslina i voće. Selo ima crkvu, mlin za masline, trgovinu i nekoliko restorana

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Mila Marušići

Od mora 150 m
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 35 €

Turistički vodič Marušići

Marušići  - Grb Marušići su prekrasno malo turističko mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se oko 12 kilometara jugoistočno od grada Omiša i dio je poznate Omiške rivijere. Mjesto se nalazi na strmim padinama omiške Dinare, te u njemu živi oko 200 stalnih stanovnika, koji se uglavnom bave turizmom, vinogradarstvom i maslinarstvom. Duž čitave obale se protežu prekrasne šljunčane plaže, te male skrivene uvale idealna skrovita kupališta za obitelji i parove. Čitava obala je obrasla gustom mediteranskom vegetacijom i borovom šumom koja pruža zaštitu od sunca tijekom vrućih ljetnih dana. Tu se nalazi i predivna uvala Borak, sa nekoliko pješčanih plaža i izvorom pitke vode koja je pravi mamac za sve znatiželjne turiste i prolaznike. Marušići su idealno mjesto za sve one koji preferiraju miran obiteljski odmor, daleko od popularnih turističkih destinacija, te gužvi. U mjestu se nalazi trgovina, restoran, caffe bar, te mnoštvo atraktivnih apartmana i soba unutar privatnog obiteljskog smještaja iz kojih se pružaju nezaboravni vidici na panoramu Jadranskog mora i otoka Brača. Ljubitelji aktivnog odmora će uživati u svim aktivnostima koje nude grad Omiš i prekrasni kanjon rijeke Cetine. Posjetite Marušiće, ovo slikovito malo i mirno turističko mjesto, te provedite odmor uz obilje sunca i kristalno čisto more. Pretražite povoljni privatni smještaj u Marušićima. Kontaktirajte direktno vlasnike apartmana, soba i kuća za odmor, te uštedite i do 40% na skupim agencijskim provizijama. Dobrodošli u Marušiće!

Marušići Vremenska prognoza