Apartmani i privatni smještaj Imotski

Imotski je maleni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Smjestio se u dalmatinskom zaleđu iza planine Biokovo uz granicu sa Bosnom i Hercegovinom. U Imotskom živi oko 10000 stanovnika koji se uglavnom bave uzgojem kivija, maslina, vinove loze i smokava te proizvodnjom pršuta. Nalazi se na nadmorskoj visini od 260 metara gdje se nalazi Imotsko polje do 440 metara gdje se nalazi grad Imotski. Ima vrlo ugodnu mediteransku klimu zbog blizine Jadranskog...

Sortiraj prema:

Apartman Modro jezero

Imotski

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

od 25 €

Kuća za odmor Villa Ognjistar

Imotski

Od mora 25 km
Kapacitet 8 osoba

od 130 €

Apartman Modro jezero ( Imotski)

Apartman se nalazi u centru Imotskog. Udaljenost od mora je svega 20 minuta vožnje automobilom. U blizini se nalazi prekrasno Modro jezero u kojem se moguće kupati i osvjeziti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartman Modro jezero

Od mora 10 km
Kapacitet 4 osoba

Cijena od 25 €

Kuća za odmor Villa Ognjistar ( Imotski)

ODMOR U SAVRŠENOM MIRU I PRIRODI! Vila se nalazi u Zmijavcima, u blizini Makarska Rivijera. Rustikalna vila s bazenom nalazi se na mirnom mjestu u Dalmaciji i nudi vam opuštajući odmor uz bazen s pogledom na netaknutu prirodu. Smješteno je na prostranoj privatnoj parceli od 2000 m i nudi uređeni vrt s vrtnom garniturom, bazen s ležaljkama i dječjim igračkama i roštilj. Djeci su najveće veselje domaće životinje koje se nalaze u blizini kuće u zatvorenom prostoru.

Kategorizacija Kategorizacija - Kuća za odmor Villa Ognjistar

Od mora 25 km
Kapacitet 8 osoba

Cijena od 130 €

Turistički vodič Imotski

Imotski  - Grb Imotski je maleni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Smjestio se u dalmatinskom zaleđu iza planine Biokovo uz granicu sa Bosnom i Hercegovinom. U Imotskom živi oko 10000 stanovnika koji se uglavnom bave uzgojem kivija, maslina, vinove loze i smokava te proizvodnjom pršuta. Nalazi se na nadmorskoj visini od 260 metara gdje se nalazi Imotsko polje do 440 metara gdje se nalazi grad Imotski. Ima vrlo ugodnu mediteransku klimu zbog blizine Jadranskog mora i Makraskog primorja koje je lako dostupno zbog tunela kroz Biokovo. U neposrednoj blizini Imotskog se nalaze dva bisera prirode Crveno i Modro jezero. Modro jezer je pogodno za kupanje, međutim nekada zna i presušiti. Iznad jezera se nalazi tvrđava Topana iz 10. stoljeća s koje se pruža prekrasan pogled na čitavu Imotsku krajinu. Crveno jezero dobilo je ime po boji stijena koje ga okružuju, a specifično je po tome što minimalna dubina iznosi 233 metra, a za visokog vodostaja i preko 300 metara, što ga čini jednim od najdubljih krških jezera na svijetu. Centar Imotskog je prepun kamenih kuća, ulica i stepenica, koje povezuju stariji i noviji dio grada. U zadnje vrijeme se razvija turizam zahvaljujući blizini poznate Makarske i Omiške rivijere. Polako se nude apartmani, sobe i stare tradicionalne kamene kuće za odmor s bazenom. Želite li provesti odmor u miru i tišini te okruženi veličanstvenom prirodom onda je Imotski i Imotski kraj pravo odredište za Vas. Kontaktirajte direktno vlasnike privatnog smještaja i provedite nezaboravan odmor u mističnom i slikovitom zaleđu Dalmacije. Dobrodošli u Imotski!

Imotski Vremenska prognoza