Your browser does not support JavaScript! Izrada web stranica za privatne iznajmljivače | ApartmanInfo

Izrada web stranica za iznajmljivače!

Izrada vizualno upečatljivih web stranica koje služe kao uspješna prezentacija i promocija vaših smještajnih kapaciteta!
Osigurajte kvalitetnu prezentaciju uz vrhunsku on-line brošuru i direktni prodajni kanal za vaše smještajne jedinice
Web stranica ako je kvalitetno izrađena je dugoročna i jeftina investicija, a ne trošak u iznajmljivanju privatnog smještaja!


Izrada vizualno upečatljivih web stranica za iznajmljivače

Nudimo širok spektar usluga prilikom izrade web stranica

Web dizajn

Osiguravamo čist i funkcionalan dizajn koji u potpunosti koristi najnovije tehnologije, čime se osigurava odlično korisničko iskustvo.

Responsive dizajn

Vaša web stranica treba savršeno izgledati na svim uređajima od pametnih telefona, tableta, laptopa pa sve do stolnih računala.

SEO optimizacija i web marketing

Korištenje "on page" i "off page" optimizacije prilikom izrade web stranice koji dugoročno poboljšavaju poziciju web stranice na tražilicama.

Grafički dizajn

Širok spektar usluga grafičkog dizajna web stranica i prilagođenog dizajna logotipa i vizualnog identiteta web stranice.

Društvene mreže

Integracija društvenih mreža (facebook, twitter, google+) sa vašim web stranicama u cilju veće prisutnosti na internetu.

Prilagođene iznajmljivačima

Posebno prilagođene web stranice za iznajmljivače privatnog smještaja koje donose mnoštvo direktnih upita gostiju i rezervacija.

Pogledajte neke od naših izdvojenih radova

Izrada web stranice za apartmane Marčelja u Mandrama

Apartmani Marčelja Mandre


Izrada web stranice za apartmane Villa Maria u Primoštenu

Villa Maria Primošten


Izrada web stranice za apartmane Kanica u Kanici (Rogoznica)

Apartmani Kanica Rogoznica


Izrada web stranice za apartmane Kod Šime u Trogiru

Apartmani Kod Šime Trogir


Izrada web stranice za apartmane Galbiani u Šibeniku

Apartmani Galbiani Šibenik


Izrada web stranice za apartmane Park u Vodicama

Apartman Park Vodice


Web stranice prilagođene za iznajmljivače privatnog smještaja

Dragi iznajmljivači i vlasnici privatnog smještaja, kako najbolje prezentirati Vašu ponudu na sve većem i zahtijevnijem tržištu privatnog smještaja u Hrvatskoj? Odgovor je vlastitom web stranicom. Imati vlastitu web stranicu je velika prednost jer u svakom trenutku imate kontrolu nad svojim sadržajem i vaša web stranica konstantno radi za vas i prodaje Vaš smještaj 24 sata na dan. Kako bi web stranica dobro obavljala svoj posao vrlo je bitno da je dobro i profesionalno izrađena. Što podrazumijevamo pod kvalitetnu izradu web stranice za iznajmljivača? Najbitnije je da je web stranica jednostavna, pregledna, prilagođena svim uređajima (tzv. responsive dizajn), sa što više korisnih informacija o Vašem smještaju i mjestu, te na kraju da je optimizirana za tražilice (ključne riječi, h1 naslovi, meta opisi, struktura URL-a, alt oznake, sadržaj, linkovi...). Web stranica ako je kvalitetno izrađena je dugoročno vrlo jeftina investicija koja donosi mnoštvo direktnih upita gostiju i direktnih rezervacija (bez posrednika agencija i naplata provizija). Nastojimo da svaka web stranica koju izradimo ispunjava ciljeve i potrebe naših klijenata. Predani smo cilju da Vam pružimo potpunu i kvalitetnu uslugu, stoga posvećujemo puno pozornosti i najsitnijim detaljima. Detaljnije o tome Zašto je kvalitetna web stranica neophodna za sve uspješne privatne iznajmljivače, pročitajte na našem blogu u sklopu ApartmanInfo kluba iznajmljivača.


Sve prednosti vlastitih web stranica

 • Moderan dizajn - Atraktivan dizajn koji se prilagođava svim uređajima od pametnih telefona pa do stolnih računala
 • Profesionalna prezentacija - Detaljan grafički i tekstualni prikaz Vašeg objekta, mjesta u kojem se nalazi, te svih smještajnih jedinica
 • Optimizirano za tražilice - Naše web stranice su pripremljene i ispunjavaju sve kriterije za ostvarivanje odličnih pozicija na tražilicama
 • Višejezičnost - Mogućnost prijevoda na 8 jezika koji pokrivaju sva najvažnija europska i svjetska tržišta od kuda dolazi više od 90% svih gostiju
 • Satelitska karta - Precizna lokacija Vašeg objekta na satelitskoj karti + unos podataka u Google business direktorij
 • Kontakt obrazac - Svi upiti zainteresiranih gostiju dolaze direktno na Vaš e-mail bez posrednika i plaćanja agencijskih provizija

Do kvalitetne web stranice u 4 jednostavna koraka


Multipage templates (Višestranični predlošci) - idealni za objekte koji imaju više od 2 smještajne jedinice


One page templates (Jednostranični predlošci) - idealni za objekte koji imaju do 2 smještajne jedinice

Najlakše ćete se predstaviti gostima kvalitetnim i profesionalnim fotografijama, jer kao što svi znamo slike govore više od tisuću riječi. Obratite pažnju da slikate po sunčanom vremenu čitavi objekt, te okućnicu, te da je interijer čist, uredan i namješten, da je stol postavljen, da su postavljeni ukrasni detalji poput cvijeća... Prikupite kvalitetne fotografije visoke rezolucije svake smještajne jedinice, te naravno pogled na more ili okućnicu iz svake od smještajnih jedinica.
Osigurajte opisne tekstove Vašeg objekta, uvodni tekst dobrodošlice, opisni tekst mjesta ili grada, kratki opis svake smještajne jedinice te dodatne napomene. Uz klasičan opis vašeg apartmana koliko ima soba, koje je veličine i koje sve uređaje posjeduje, obavezno istaknite sve prednosti koje Vaš smještaj nudi (primjerice da ima prekrasan pogled na more ili da je prvi red do mora ili da je udaljen od mora i da nema pogled ali zato je okružen zelenilom, mirom i tišinom).

Primjeri kvalitetnih i profesionalnih fotografija eksterijera i interijera iznajmljivača na ApartmanInfo katalogu privatnog smještaja

primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja
primjer kvalitetne fotografije smještaja

Nekoliko savjeta za pravilan odabir naziva domene:

- Naziv domene na engleskom jeziku jer veliku većinu gostiju čine stranci, od kojih se većina služi engleskim jezikom
- U nazivu domene, ako je moguće i ako je slobodna, koristiti ključne riječi te ih odvojiti crticom (npr. apartments-primosten.com)
- Naziv domene kratak jednostavan i ako je moguće ne dulji od dvije ključne riječi
- Preporučujemo .com nastavak domene, pošto je to univerzalni nastavak domene, te je vrlo lako pamtljiv

Nekoliko primjera dobrih naziva domena iznajmljivača na ApartmanInfo katalogu privatnog smještaja

- www.villa-kornati.com
- www.apartments-primosten.net
- www.gackarooms.com.hr
- www.apartments-biba-hvar.com
- www.zagreb-apartment.net
- www.apartments-baskavoda.com
- www.apartment-park-vodice.com

Ispunite formular i naručite vlastitu web stranicu

Za sva pitanja vezana za izradu web stranice, stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas s povjerenjem i zatražite neobvezujuću ponudu.
Molimo Vas da ispunite kontakt formular, te ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

Nuruči vlastitu web stranicu

Cjenik

Pripremili smo posebnu ponudu za izradu web stranica za iznajmljivače privatnog smještaja u Hrvatskoj. Za vas smo pripremili 2 opcije; Godišnju pretplatu i Jednokratnu Izradu samo web stranice. Najbolja vrijednost je godišnja pretplata od 390 kn u koju je uključena izrada čitave web stranice, troškovi domene i web hostinga, te tehnička podrška tokom čitavog trajanja usluge. Zašto se najviše isplati upravo ova opcija? Samo troškovi web hostinga i naziva domene prelaze 400 kn godišnje. Cijena web hostinga (zakupa prostora za vašu web stranicu na serveru) košta od 295 kn godišnje (webhosting-wmd.hr) pa do 350 kn godišnje (avalon.hr). Tu treba pridodati i trošak zakupa ime domene koji košta od 50 kn godišnje za .com.hr pa do 90 kn godišnje za .com domene. Sada dolazi do izražaja prednost godišnje pretplate, kod koje osim navedenih usluga dobivate praktički potpuno besplatno najmodernije web stranice, te tehničku podršku, tako da vaš jedini posao je da ažurno odgovarate na sve upite zainteresiranih gostiju. Kod Jednokratne Izrade web stranice, dobivate odabrani dizajn, te potpuno izrađenu i funkcionalnu web stranicu, sa svim vašim podacima, a web hosting i domenu sami naknadno birate i plaćate.

Godišnja Pretplata Najbolja vrijednost
390 Kn godišnje
 • Višejezičnost (Hrvatski jezik Engleski jezik Njemački jezik)
 • Galerija fotografija potpuno responsive fotogalerije
 • Google maps točna lokacija na google karti
 • Društvene mreže integracija sa društvenim mrežama
 • SEO potpuno optimizirane stranice za tražilice
 • Responsive potpuno prilagođene stranice mobilnim uređajima
 • Hosting besplatni hosting
 • Vlastita domena besplatna vlastita domena
 • Podrška besplatna podrška tijekom trajanja pretplate
 • Naruči!
Jednokratna Izrada
990 Kn jednokratno
 • Višejezičnost ( )
 • Galerija fotografija potpuno responsive fotogalerije
 • Google maps točna lokacija na google karti
 • Društvene mreže integracija sa društvenim mrežama
 • SEO potpuno optimizirane stranice za tražilice
 • Responsive potpuno prilagođene stranice mobilnim uređajima
 • Hosting zakupite sami uz našu preporuku
 • Vlastita domena zakupite sami uz našu preporuku
 • Podrška besplatna tijekom prvih 30 dana
 • Naruči!

Napomena: Sve web stranice su prevedene na engleski i njemački, odnosno dolaze na 3 osnovna jezika (hrvatski, engleski i njemački). Ako želite dodati još neki od jezika, plaća se jednokratna nadoplata od 100 kn za svaki dodatni jezik.
Prilikom odabira paketa Godišnje Pretplate ne potpisuju se nikakvi ugovori, te u svakom trenutku možete odustati od usluge ili premjestiti uslugu web hostinga na drugog pružatelja web hosting usluga bez ikakve dodatne naknade.

Naručite vlastite web stranice

Ispunite obrazac ili nas nazovite na broj telefona 098 9140 708 i naručite Vaše web stranice, koje će biti aktivne u roku nekoliko dana!


Pratite nas
ApartmanInfo Facebook ApartmanInfo Twitter Apartmaninfo Google+

ApartmanInfo Logo
© 2012 - 2017 Zephyr d.o.o.
Sva prava pridržana
Pravila o privatnosti | Sitemap


Newsletter

Kontaktirajte nas
Početna | Apartmani u Hrvatskoj | Sobe | Kuće za odmor | Apartmani Vir | Smještaj Dubrovnik | Trogir apartmani | Klub iznajmljivača
Šibenik | Sobe Pula | otok Vis | Apartmani Podgora | otok Korčula | Smještaj u Biogradu | otok Lošinj