Oglašavanje apartmana, soba i ostalog privatnog smještaja u Hrvatskoj!

Promocija turističke ponude apartmana i privatnog smještaja na katalogu ApartmanInfo.hr + 11 regionalnih kataloga!

Pročitajte više

Besplatna registracija + Besplatni Osnovni oglas

brza i besplatna registracija za sve privatne iznajmljivače u svega nekoliko klikova mišem
objavite besplatni osnovni oglas u nekoliko minuta i budite online na svih 12 regionalnih kataloga
osigurajte direktni kontakt s gostima i popunite smještajne kapacitete bez provizija i naknada

Ono što radimo

Glavne značajke i prednosti oglašavanja na Apartmaninfo.hr katalogu privatnog smještaja

Direktni kontakt s gostima, bez provizije

Omogućujemo direktni kontakt s gostima bez naplate skupih i nepotrebnih agencijskih naknada i provizija. Preuzmite poslovanje u svoje ruke i budite neovisni.

Učinkovita prezentacija na 12 regionalnih kataloga

Vaš oglas će biti preveden i prikazan na 12 potpuno zasebnih regionalnih portala u 12 europskih zemalja od kuda dolazi više od 80% svih gostiju i turista u Hrvatsku.

Visoka posjećenost, te veliki broj upita i rezervacija

Visoka posjećenost jamči veliki broj direktnih upita i rezervacija, a broj pregleda i poslanih upita te posjećenost nezaustavljivo raste iz godine u godinu.

5 godina uspješne promocije turističkih kapaciteta

Već dugi niz godina uspješno promoviramo privatni smještaj u Hrvatskoj, a stečeno iskustvo i znanje koristimo za daljnje unaprjeđenje svih naših usluga.

Fotogalerija do čak 100 fotografija visoke rezolucije

Oglas sadrži i do 100 fotografija visoke rezolucije + video prezentacija smještaja koja omogućuje najkvalitetniju prezentaciju vašeg smještaja.

Detaljan opis vašeg objekta preveden na 11 jezika

Oglas sadrži detaljni opis smještajnog objekta u kojem možete navesti cjelokupnu ponudu, dodatne usluge, napomene i sve prednosti koje pruža vaš smještaj

Oglašavanje do 10 smještajnih jedinica

Unutar 1 oglasa (smještajni objekt) je moguća detaljna prezentacija do 10 smještajnih jedinica koja uključuje zasebnu fotogaleriju, detaljni cjenik i kalendar zauzetosti.

Točna lokacija vašeg objekta na karti

Na oglasu je prikazana točna lokacija vašeg smještaj na karti kako bi potencijalni gosti dobili što točniju informaciju i kako bi vas lakše pronašli.

Kontakt podaci + link na web stranicu

Oglas sadrži kontakt obrazac putem kojeg gosti šalju direktno upit na vašu email adresu + detaljne kontakt podatke (adresa, broj telefona, Facebook...).

Vlastiti sustav za administraciju oglasa

U potpunosti upravljate svojim oglasom te u svakom trenutku možete ažurirati podatke i fotografije ili unijeti novu First ili Last minute ponudu.

Besplatna pomoć i podrška 365 dana u godini

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, pitanja ili mogućih problema tu smo za vas i uvijek vam stojimo na raspolaganju bilo putem email-a ili telefona

Konstantna ulaganja u razvoj i promociju kataloga

Ponosni smo što konstantno ulažemo kako u kvalitetu naših usluga tako i u promociju našeg kataloga na svim važnijim europskim tržištima.

Zašto oglašavati?

Zašto oglašavati smještaj na Apartmaninfo.hr katalogu privatnog smještaja?

Ako ste vlasnik privatnog smještaja i imate rješenje o kategorizaciji, pridružite nam se i oglasite svoj apartman, sobu ili kuću za odmor na našem portalu. Naš cilj i naša vizija je okupiti iznajmljivače privatnog smještaja u Hrvatskoj, kako bi olakšali gostima pretragu smještaja za odmor, a iznajmljivačima punjenje smještajnih kapaciteta te omogućili samostalnost i neovisnost u poslovanju od velikih stranih agencija koje naplaćuju vrlo visoke provizije. Poslujte bez stresa kojeg donosi rad s raznim agencijama koje uglavnom imaju nepovoljne uvjete poslovanja za iznajmljivače. Ostvarite rezervacije tijekom cijele godine i popunite kapacitete i do nekoliko mjeseci prije početka sezone. Gost koji uplati depozit kako bi potvrdio rezervaciju je siguran gost.

 • Nudimo vam oglašavanje apartmana, soba, kuća za odmor, privatnih kampova, hostela, robinzonskog turizma i seoskog (agro) turizma odnosno cjelokupnog privatnog smještaja u Hrvatskoj
 • Ostvarite direktan kontakt s potencijalnim gostima, bez visokih agencijskih provizija čime vaš smještaj postaje znatno konkurentniji na turističkom tržištu
 • Dobivate vlastite web stranice na internet adresi www.apartmaninfo.hr + na 11 drugih regionalnih kataloga kojima svi mogu vrlo lako pristupiti i vidjeti vašu ponudu
 • Do vašeg oglasa se dolazi putem brze i jednostavne tražilice ili putem izbornika na početnoj stranici po regijama: Istra, Kvarner...
 • Vaš oglas je aktivan 24 sata na dan i to 365 dana u godini
 • Internet je najrašireniji i najpopularniji medij za pretragu smještaja (broj internet korisnika u svijetu i u Hrvatskoj rapidno raste svake godine).
 • Registracija je BESPLATNA, BRZA i JEDNOSTAVNA, kao i kreiranje i upravljanje vašim oglasom
 • Imate potpunu kontrolu nad svojim oglasima i možete se prijaviti u svoje korisničko sučelje u bilo koje vrijeme
 • Uvijek dostupna podrška i pomoć. Na sve upite naših oglašivača odgovaramo najkasnije kroz 24 sata, a uglavnom je to 60 minuta tijekom dana
 • Pratite naš blog za iznajmljivače privatnog smještaja prepun korisnih informacija ideja i savjeta za uspješnije i samostalnije poslovanje
 • Osnovni oglas je u potpunosti BESPLATAN, zato isprobajte i sigurno nećete požaliti

Radi se o dugoročno najuspješnijem i najodrživijem modelu poslovanja privatnih iznajmljivača, gdje privatni iznajmljivači prezentiraju svoje smještajne objekte i jedinice na specijaliziranim web stranicama i portalima, te direktno komuniciraju s gostima i sve uvjete rezervacije i cijenu smještaja formiraju u dogovoru s gostima. Ovakav način poslovanja daje veliku slobodu i samostalnost iznajmljivačima, jer mogu konkurirati cijenom (ne naplaćuju se visoke agencijske provizije), mogu samostalno puniti čitavu sezonu, predsezonu i post-sezonu, te maksimalno iskoristiti smještajne kapacitete (bez rupa od nekoliko dana koje su česte u poslovanju s raznim agencijama) i ono što je najvažnije uvijek su u direktnom kontaktu s gostima za sva njihova pitanja i potrebe (što najčešće uz kvalitetnu uslugu rezultira njihovim ponovnim dolaskom, odnosno stalnim gostima koji su najpoželjniji).

Kako u svakom poslu tako i u poslu iznajmljivanja apartmana i privatnog smještaja najbitnije je profesionalno i kvalitetno predstaviti svoj proizvod kupcima. Kako kvalitetno predstaviti svoj apartman, sobu ili kuću za odmor? Najlakše ćete se predstaviti gostima kvalitetnim i profesionalnim fotografijama, jer kao što svi znamo slike govore više od tisuću riječi. Naravno ako si ne možete priuštiti profesionalnog fotografa možete i sami odraditi fotografiranje jer većina današnjih pametnih telefona imaju vrlo dobre kamere. Obavezno obratite pažnju da slikate po sunčanom vremenu, da vaša naslovna fotografija najbolje prezentira vaš objekt (bilo da je to pogled na more ili bazen u sklopu kuće ili uređeni vrt a iza njega vaš objekt...), da je interijer čist, uredan i namješten, da je stol postavljen, da su postavljeni ukrasni detalji poput cvijeća... Druga bitna stavka u prezentaciji je detaljan opis vaše ponude. Kada postavljate svoj oglas i pišete opis ponude i smještaja, obavezno ponudite što više korisnih informacija gostima. Uz klasičan opis vašeg apartmana koliko ima soba, koje je veličine i koje sve uređaje posjeduje, obavezno istaknite sve prednosti koje vaš smještaj nudi (primjerice da ima prekrasan pogled na more ili da je prvi red do mora ili da je udaljen od mora i da nema pogled ali zato je okružen zelenilom, mirom i tišinom). Svaki proizvod ima svog kupca, tako će uvijek biti gostiju koji će baš preferirati onu posebnost i prednost koju vi nudite. Naravno uz isticanje svih prednosti koje ima vaš smještaj, potrebno je istaknuti sve prednosti, atrakcije i sadržaje vašeg mjesta (bilo da su to plaže, kulturne znamenitosti ili pak biciklističke staze i netaknuta priroda).

Za uspješno punjenje smještajnih kapaciteta ne samo u sezoni, nego i van sezone, te za maksimizaciju prihoda i dobiti, potrebno je uložiti mnogo vlastitog truda, od ulaganja u kvalitetu, ažurnost, pravilne politike cijena, izrade vlastite web stranice, prisutnosti i aktivnosti na društvenim mrežama pa sve do korištenja besplatnih alata iz Google-ove lepeze vrlo korisnih usluga. Oglasni on-line kanali su vrlo važni, međutim oni dobivaju puni smisao tek u kombinaciji sa svim ostalim marketinškim aktivnostima i konstantnim ulaganjima u podizanje kvalitete koje je nužno za svakog privatnog iznajmljivača kako bi uspješno poslovao.

Primjeri oglasa

Primjeri uspješnih oglasa na ApartmanInfo.hr katalogu privatnog smještaja!

Naši korisnici o nama...

Oglašena sam na vašem portalu već duže i to BESPLATNO.... Ove godine sam mislim od 4 upita NAPRAVILA 3 REZERVACIJE... Svake godine odabirem maksimalno 2 portala koja platim, i uglavnom mi sa plaćenih portala dođe najmanje upita a u 99% slučajeva niti rezervacija. Tako sam ove godine UGODNO iznenađena, glede vašeg portala, što me ponukalo da razmišljam da u 10 mj kad vršim odabir koji portal ću platiti, da odaberem vašu PONUDU za istaknuti oglas. Ugodan dan želim cijeloj ekipi ovog portala.

Već zadnje dvije sezone kod Vas imamo uplaćeni izdvojeni oglas s kojim smo prezadovoljni i koji nam je donio dosta upita i nekoliko rezervacija. Bilo bi i puno više rezervacija da nam booking ne napuni većinu termina, ali sada razmišljamo da polako zatvaramo termina ne booking-u jer nam je preskupo plaćati toliko visoke provizije, a i većina rezervacija su svega po par dana... Veselimo se budućoj suradnji i definitivno preporučamo prijateljima! Želimo Vam ugodan dan!

Prezentacija vašeg smještajnog objekta na svih 14 regionalnih kataloga:

Proces objave oglasa

Do profesionalnog oglasa u svega desetak minuta

Cjenik

Odaberite plan oglašavanja za vaše smještajne kapacitete

Osnovni
 • Prezentacija na 12 kataloga
 • Galerija fotografija (do 100 slika)
 • Prezentacija do 10 smještajnih jedinica
 • Detaljni cjenik i kalendar zauzetosti
 • Točna lokacija na karti
 • Kontakt podaci + link na web stranicu
 • Društvene mreže (integracija )
 • Komentari gostiju
 • 1 oglas (1 smještajni objekt)
Plus
 • Prezentacija na 12 kataloga
 • Galerija fotografija (do 100 slika)
 • Prezentacija do 10 smještajnih jedinica
 • Detaljni cjenik i kalendar zauzetosti
 • Točna lokacija na karti
 • Kontakt podaci + link na web stranicu
 • Društvene mreže (integracija )
 • Komentari gostiju
 • do 2 oglasa (2 smještajna objekta)
 • Izdvojena pozicija u gradu (1 oglas)
 • Prve pozicije na listi oglasa
 • Usluga SMS obavještavanja
 • Besplatna podrška
Pro
 • Prezentacija na 12 kataloga
 • Galerija fotografija (do 100 slika)
 • Prezentacija do 10 smještajnih jedinica
 • Detaljni cjenik i kalendar zauzetosti
 • Točna lokacija na karti
 • Kontakt podaci + link na web stranicu
 • Društvene mreže (integracija )
 • Komentari gostiju
 • do 5 oglasa (5 smještajnih objekata)
 • Izdvojena pozicija u gradu (1 oglas)
 • Izdvojena pozicija u regiji (1 oglas)
 • Prve pozicije na listi oglasa
 • Usluga SMS obavještavanja
 • Objava na društvenim mrežama
 • Besplatna podrška

Cijena za Plus i Pro oglas vrijedi godinu dana (365 dana).

Napomena:
Osnovni oglas je u potpunosti besplatan. Sve što je potrebno je da se registrirate te unesete sve potrebne podatke i fotografije kako bi oglas bio aktivan na svih 12 regionalnih kataloga.
Osnovni oglas može u svakom trenutku postati Plus i Pro oglas te obrnuto nakon isteka Plus i Pro, oglas može opet prijeći u Osnovni (besplatni).
Molimo pročitajte dolje u Često postavljenim pitanjima sve detalje vezano za oglase te sve prednosti i karakteristike Naprednog i Profesionalnog oglasa.

Cjenik dodatnog oglašavanja (na izdvojenim/istaknutim i prvim pozicijama)

Grad
 • Oglas se prikazuje na izdvojenoj poziciji pripadajućeg grada
 • 30 raspoloživih mjesta
 • Trajanje: 365 dana
Regija
 • Oglas se prikazuje na izdvojenoj poziciji pripadajuće regije
 • 30 raspoloživih mjesta
 • Trajanje: 365 dana
Kategorija
 • Oglas se prikazuje na izdvojenoj poziciji pripadajuće kategorije
 • 30 raspoloživih mjesta
 • Trajanje: 365 dana
Naslovnica
 • Oglas se prikazuje na izdvojenoj poziciji na naslovnoj stranici
 • 15 raspoloživih mjesta
 • Trajanje: 365 dana

Napomena:
Cijena izdvojenog oglašavanja vrijedi za 1 godinu oglašavanja (365 dana), a u cijenu ulazi izdvojena pozicija na svih 12 regionalnih kataloga.
U svakom trenutku možete naručiti izdvojeni oglas pod uvjetom da imate objavljen oglas na ApartmanInfo.hr katalogu.
Nakon što naručite izdvojeni oglas na vaš email će stići ponuda za plaćanje, a nakon zaprimljene uplate odabrana usluga će biti aktivirana na sljedećih godinu dana.

FAQ

Često postavljana pitanja

Je li Osnovni oglas zaista besplatan i ima li skrivenih naknada i provizija?

Osnovni oglas je u potpunosti besplatan, kao i registracija na ApartmanInfo.hr katalogu. Nema skrivenih naknada ni provizija, a svi upiti gostiju stižu putem kontakt obrasca na vašu email adresu i dalje cijenu, naplatu i sve uvjete rezervacije dogovarate direktno s gostima. Naša uloga i zadaća je da omogućimo najkvalitetniju prezentaciju privatnog smještaja u Hrvatskoj te direktnu komunikaciju između privatnih iznajmljivača i potencijalnih gostiju. Naplaćujemo PLUS i PRO oglas, te izdvojeno oglašavanje kao i druge usluge namjenjene za privatne iznajmljivače kao što su izrada web stranica, savjetovanje, brendiranje, prijevodi...

Plus oglas za razliku od Osnovnog omogućuje znantno bolju vidljivost prvenstveno zbog izdvojene pozicije na stranici grada (mjesta), ali i zbog prvih pozicija na listi smještaja. Znatno bolja vidljivost, istaknuta pozicija i prve pozicije na listi smještaja donose znatno veći broj klikova na oglas, a time i broj upita i direktnih rezervacija. Pro oglas uz sve prednosti Plus oglasa donosi još i izdvojenu poziciju na naslovnoj stranici što uvelike povećava vidljivost broj klikova na oglas te broj upita i direktnih rezervacija.

Svi izdvojeni oglasi se nalaze na istaknutim pozicijama koje omogućuju bolju vidljivost, veći broj pregleda oglasa i klikova potencijalnih gostiju te znatno veći broj direktnih upita i rezervacija. Jedina razlika između ponuđenih izdvojenih oglasa je na kojoj stranici se nalaze. Najvidljiviji, a ujedno i najskuplji je izdvojeni oglas na naslovnoj stranici. Zatim izdvojeni oglas na stranici kategorije smještaja (apartmani, kuće za odmor, sobe...), izdvojeni oglas na stranici regije (Istra, Kvarner i Gorski kotar, Zadar i okolica...) i na kraju izdvojeni oglas na stranici grada (mjesta) u kojem se vaš oglas nalazi.

Svi plaćeni oglasi su aktivni idućih godinu dana (365 dana), a prije isteka ćete dobiti automatsku ponudu za produljenje usluga. Ukoliko ne izvršite uplatu, plaćena usluga se automatski deaktivira i vaš oglas ostaje aktivan, ali prelazi u Osnovni oglas (više nije istaknut i ne nalazite se na prvim pozicijama na listi smještaja međutim i dalje primate upite gostiju)

Za prijavu u korisničko sučelje molimo slijedite sljedeći link. Ukoliko ste izgubili ili se ne sjećate lozinke i pristupnih podataka, molimo da kliknete na link Zaboravili ste lozinku?, gdje možete zatražiti novu lozinku. Nakon uspješne prijave u korisničko sučelje kliknite na Pregled i uređivanje objekata te samo slijedite detaljne upute za izmjenu podataka i fotografija. Napominjemo da je vrlo važno imati ažurne i ispunjene oglase u kojima ćete pružiti što više informacija potencijalnim gostima (što više fotografija, detaljna prezentacija svake smještajne jedinice, detaljni cjenik, kalendar zauzetosti, detaljni opis, First & Last Minute ponude...).

Tijekom trajanja pretplate za sve plaćene oglase i izdvojene oglase omogućujemo i besplatnu podršku koja uključuje pomoć pri izmjeni podataka i unosu novih slika, otklanjanja mogućih grešaka... Mi smo tu zbog vas i za sve nejasnoće, pitanja i probleme slobodno nam se obratite putem kontakt formulara ili nas nazovite.

Registracija

Registrirajte korisnički račun!

Ispunite polja ispod i kliknite na gumb "Registrirajte se". U roku od nekoliko minuta dobit ćete na vašu e-mail adresu sve detalje i lozinku za prijavu. Kada se prijavite jednostavno započnite kreiranje vlastitog oglasa, a nakon objave počnite primati upite zainteresiranih gostiju za vaš smještaj.

Ne znate svoj OIB? Kliknite ovdje
Pročitao/la sam i slažem se s uvjetima i pravilima oglašavanja na apartmaninfo.hr katalozima.