Your browser does not support JavaScript! Kuća za odmor Sandi & Vili - Svetvinčenat | ApartmanInfo
Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska Kuća za odmor Sandi & Vili, Svetvinčenat - Hrvatska

Kuća za odmor Sandi & Vili Kategorizacija Kuća za odmor Sandi & Vili

Kapacitet objekta
3 osoba
Udaljenost od mora
> 10000 m
Cijena od: 40 €
Kategorizacija Kategorizacija Kuća za odmor Sandi & Vili
Kapacitet

3 osoba
Površina objekta

48 m2
Površina okućnice

200 m2

Udaljenosti od objekta

more

> 10000 m
plaža

> 10000 m
centar

1500 m
trgovina

1500 m
restoran

900 m

Opis smještaja


Ruralna kuća za odmor Sandi&Vili sagrađena je 1937. godine u malenom selu Dokići u središnjoj Istri. U potpunosti je renovirana 2013. godine poštujući uvjete ambijentalne i tradicijske arhitekture i gradnje. Opremljena je renoviranim starim namještajem i novim, ručno izrađenim od drva i kamena. Okružena je ograđenim dvorištem u kojem rastu stabla masline i miriše lavanda, a hladovinu osigurava vinova loza. U selu trenutno žive samo dvije osobe što Vam garantira miran odmor okružen tišinom, daleko od gradske buke i gužve. Možete uživati u društvu čiste, netaknute prirode: mnogobrojnih biljaka (kadulja, majčina dušica, trputac), stoljetnih stabala (hrast, lipa, murva, jasen) i životinja (fazan, zec, prepelica). Obroke možete pripremati u staroj krušnoj peći ili otvorenom roštilju koji se nalaze u dvorištu kuće. U kući za odmor Sandi&Vili možete uživati tijekom cijele godine: ljeti u prirodnoj hladovini, a zimi uz pucketanje vatre iz kamina.

Opremljenost


  • TV
  • Posteljina
  • Ručnici
  • Parking
  • Dozvoljeno pušenje
  • Roštilj
  • Štednjak
  • Hladnjak

Smještajne jedinice


Smještajna jedinica Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* predsezona u € Cijena* sezona u € Cijena* post-sezona u €
Kuća za odmor 2+1 48 1 40 50 40

*Cijena se odnosi na smještajnu jedinicu za 1 noć u eurima

Plaćanje i napomene


Boravišna taksa je uključena u cijenu smještaja!

Da bi Vaša rezervacija bila osigurana potrebno je uplatiti 20% od pune cijene unaprijed kao depozit izravno vlasniku smještaja, a preostalih 80% po dolasku u smještajnu jedinicu.

Posljednjeg dana boravka, gost je dužan napustiti smještaj do 10:00 sati, kako bi od 16:00 sati bio osiguran prihvat sljedećeg gosta.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Kuće za odmor Sandi & Vili

Profilna slika Željko Išić

Verificirani korisnik Željko Išić

Oglašivač od 2014

Kontakt obrazac
(kontaktirajte direktno vlasnika smještaja)

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.


Oglasni prostor