Your browser does not support JavaScript! Kuća za odmor Rici - Marčana | ApartmanInfo
Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska Kuća za odmor Rici, Marčana - Hrvatska

Kuća za odmor Rici Kategorizacija Kuća za odmor Rici

Kapacitet objekta
6 osoba
Udaljenost od mora
> 10000 m
Cijena od: na upit
Kategorizacija Kategorizacija Kuća za odmor Rici
Kapacitet

6 osoba
Površina objekta

100 m2
Površina okućnice

2500 m2

Udaljenosti od objekta

more

> 10000 m
plaža

> 10000 m
centar

150 m
trgovina

150 m
restoran

10 m

Opis smještaja


Villa RICI - Loborika. Nalazi se u selu Loborika, u blizini Pule. Villa Rici dom je naših predaka, ime je dobila po vlasnikovom pradjedu koji je sa svojom mnogobrojnom obitelji u njoj živio. Dvije spavaće sobe opremljene kupaonama, prostran dnevni boravak, kuhinja, blagavaona te natkrivene terase s kojih se pruža pogled na travnjak okružen maslinama jamče idealno mjesto za odmor. Odlučite li objedovati na svježem zraku, natkrivena terasa uz roštilj u blizini bazena pravo je mjesto za uživanje u gurmanskim delicijama. Restoran koji je u neposrednoj blizini vile u vlasništvu je vlasnika vile. Ova vila nudi mir, jednostavni pristup moru te zahvaljujući blizini ceste Istarskog ipsilona brz dolazak do svih Istarskih gradova.

Opremljenost


  • Klima uređaj
  • TV
  • Bazen
  • Posteljina
  • Ručnici
  • Parking
  • Kućni ljubimci dobrodošli
  • Roštilj
  • Štednjak
  • Hladnjak

Smještajne jedinice


Smještajna jedinica Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* predsezona u € Cijena* sezona u € Cijena* post-sezona u €
Kuća za odmor 4+2 100 2 na upit na upit na upit

*Cijena se odnosi na smještajnu jedinicu za 1 noć u eurima

Plaćanje i napomene


Boravišna taksa je uključena u cijenu smještaja!

Da bi Vaša rezervacija bila osigurana potrebno je uplatiti 20% od pune cijene unaprijed kao depozit izravno vlasniku smještaja, a preostalih 80% po dolasku u smještajnu jedinicu.

Posljednjeg dana boravka, gost je dužan napustiti smještaj do 10:00 sati, kako bi od 16:00 sati bio osiguran prihvat sljedećeg gosta.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Kuće za odmor Rici

Nažalost nema slike vlasnika smještaja

Fuma Grubešić Travalja

Oglašivač od 2014

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.


Oglasni prostor