Your browser does not support JavaScript! SolutionBox – Kreativna inovacija za uspješniji turizam - Klub iznajmljivača

SolutionBox – Kreativna inovacija za uspješniji turizam


18.11.2016. / 0 Komentara / u: Preporuke i popusti / od: ApartmanInfo

SolutionBox je rješenje za pravog domaćina. Web aplikacija koja obogaćuje turističku ponudu u gradovima, hotelima, hostelima i privatnim smještajima. Na dlanu turista/gostiju automatski prikazuje informacije o mjestu u kojem se nalaze te ih upućuje na zanimljiva i poželjna mjesta, automatiziranom navigacijom. Pružiti svom gostu nešto više – kao što je upoznavanje sa lokalnim sadržajima, gdje dobro ručati ili večerati, koje plaže su odlične za njih, kome se obratiti u slučaju kvara automobila, kakvo će vrijeme sutra biti, koja mjesta obavezno moraju posjetiti te još više od toga! SolutionBox upravo nudi to!
Web aplikacija, automatski se otvara po povezivanju na Vaš WiFi te nudi Vaše osobne preporuke, servisne informacije, zabavni sadržaj, dućane, događanja,... Sve na jednom mjestu.


SolutionBox

Mogućnosti


Detaljan pregled plaža i restorana - Uz galeriju slika, možete vidjeti točno što nudi koje mjesto. Svaka lokacija može se pogledati u 360° iz prvog lica te se jednim gumbom poziva navigacija.
Prikaz događaja i zabave - Lokalni događaji, zanimljive destinacije poput akvaparka, biciklističkih staza, šetnjica,... sve to na dlanu Vašeg gosta.
Interaktivna karta s preporukama - Sve Vaše preporuke i zanimljivosti na jednom mjestu kao interaktivna Google Maps karta.
Vremenska prognoza i tečaj Eura - Kako bi planirali svoju slijedeću aktivnost, gostima se prikazuje i vremenska prognoza, a za lakše snalaženje imaju prikaz i tečaja Eura.
Servisne informacije - Svi bitni kontakti na jednom mjestu, od turističkih informacija do slučajeva hitnoće.


Prednosti


Automatsko pokretanje - Bez instalacije, pri povezivanju na Vaš wireless, ova web-aplikacija pokreće se automatski.
Jedan-klik navigacija - Sve Vaše preporuke popraćene su jednostavnom navigacijom.
Rad bez interneta - Jednom pokrenut SolutionBox može naknadno raditi i bez pristupa Internetu na svim modernim uređajima.
Radi na svim uređajima - od prijenosnih računala do tableta i mobitela, SolutionBox iskorištava maksimalni potencijal svakog uređaja i svih veličina ekrana.


Mišljenja i iskustva


SolutionBox služi upotpunjavanju, tj. obogaćivanju turističke ponude u privatnom smještaju, te kao takav u praksi se pokazao kao kvalitetan pristup gostima, a rasteretila je iznajmljivače čestih upita s njihove strane. Ovo je jedno moderno rješenje koje ostavlja pozitivniji dojam na goste jer im služi za kvalitetnije provođenje vremena u mjestu u kojem odsjedaju, a na račun tog pozitivnog dojma Vašu ponudu ocjenjuju većom ocjenom.Gdje naručiti svoj SolutionBox?


ApartmanInfo.hr poklanja svojim prijateljima promotivni kod APTINFO-X17-BOX s kojim možete naručiti svoj SolutionBox za samo 1.700,00 kn do 31. sječnja 2018.


Naručite svoj SolutionBox!

Oznake: solutionbox, web aplikacija, turistička ponuda

Bilo bi nam drago da podijelite svoje ideje i misli u komentarima ispod.

Oglasni prostor