Your browser does not support JavaScript! MyRent - Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače - Klub iznajmljivača

MyRent - Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače


10.09.2016. / 0 Komentara / u: Preporuke i popusti / od: ApartmanInfo

MyRent je Channel manager i sustav za vođenje rezervacija za privatne iznajmljivače i sve one koji se bave najmom smještaja (apartmani, sobe, vile, kuće…) MyRent omogućuje iznajmljivačima obavljanje djelatnosti na jednostavan i efikasan način. Nudi jednostavan prikaz rezervacija kroz razne kalendar ili tablične preglede. Sva evidencija dolazaka je na jednom mjestu sa svim relevantnim podacima o gostima. MyRent je rješenje namijenjeno svim iznajmljivačima s ciljem značajnog smanjenja potrebne administracije. Osmišljen je kao sustav koji pomaže u obavljanju svakodnevnih obveza prilikom najma. Sustav je razvijen kao Cloud rješenje i dostupan je 24h na dan. MyRent je također i Channel manager koji povezuje vaše smještajne kapacitete s više od 90 aktivnih prodajnih kanala odnosno web portala / stranica, kao što su: bookig.com, airbnb.com, expedia.com itd… Cilj sustava je maksimalno pojednostaviti cjelokupni proces najma te automatizirati sve što se može i omogućiti cjelokupni pregled poslovanja, na jednom mjestu, bilo kada, od bilo kud te pružiti točne i potrebne informacije u realnom vremenu. Vizija myRent-a je postati prepoznatljivo i kvalitetno rješenje od strane korisnika, te nastavljati dalje optimizirati procese prilikom najma, pružajući korisnicima najbolji omjer uloženo – dobiveno.


Funkcije

Funkcije myRenta sežu u svaki dio poslovanja kako bi svaki pojedini proces mogli optimizirati, pratiti, analizirati te na kraju poboljšati.

Osnovne funkcionalnosti:
1. Chanell management
2. Evidencija gostiju
3. Izdavanje faktura - fiskalizacija
4. eVizitor - Prijava gostuju
5. Komunikacija sa gostom (personalizacija)
6. Pristup podaci od bilo kuda i bilo kada
7. Pohrana dokumentacije
8. Statistika, analitika…


Sinkronizacija

myRent pruža konekcije i veze sa svim većim booking portalima (AirBNB, Booking.com, HomeTravel…) te sa državnim institucijama: eVizitor, fiskalizacija. Sinkronizacija je u potpunosti automatizirana te maksimalno prilagođena jednostavnosti korištenja. Sve rezervacije se trenutno i bez dodatnog rada sinkroniziraju sa raznim booking portalima bez posredovanja. Riješite se stresa, brige i overbookinga…dopustite da myRent radi za Vas!


Evidencija gostiju

Evidentirajte goste brzo, lako i jednostavno! myRent će Vam pružiti mogućnost da popunite samo one podatke koje fale, a sve ostalo će sustav sam odraditi. Također, razlog „zašto myRent“, je taj što smo razvili inovativan pristup i komunikaciju sa gostom te smo u mogućnosti pripremiti sve podatke za eVizitor i prije nego što korisnik dođe ☺.


Pogodnosti

• Sa myRentom svi vaši podaci su dostupni bilo kada i bilo gdje 
• Uz myRent nema nikakvih dodatnih troškova (računala, licence, serveri...)
• myRent sam šalje podatke prema booking portalima, eVizor, fiskalizacija
• Svi podaci na jednom mjestu i lako dostupni za analizu i evidenciju
• myRent u potpunosti zamjenjuje papir i papiriće, sve što Vam treba, možete evidentirati
• myRent sam komunicira sa gostima: šalje potvrde rezervacije, podsjeća ih na dolazak…
• myRent je jednostavan i dostupan na svim uređajima: računalo, tablet ili mobitel

Iskustvo

myRent nije samo mjesto gdje vodite najam vašeg apartman već je myRent sposoban učiti i prikazivati važne informacije. Tako u myRentu možete naći popis svih booking portala na jednom mjestu. myRent ne pruža samo popis booking portala, već će myRent pružati mjesečne statistike svojim korisnicima. Sam sustav će Vam dati uvid u popularnost i isplativost pojedinog prodajnog kanala. Osim toga, kroz myRent možete vrlo lako pristupiti eVizitoru i drugim sličnim portalima bez da pamtite lozinke ili imate TAN liste. Nema potrebe više pamtiti silne lozinke, dovoljna Vam je samo jedna lozinka…myRent lozinka…


Slušamo Vas!

myRent je maksimalno okrenut svojim korisnicima te naše korisnike maksimalno potičemo na dijalog, razgovor ali i prigovor. Da, prigovor! Želimo čuti potrebe naših korisnika, ideje kako bi zajedno mogli napraviti što bolji i funkcionalniji sustav. Kako je myRent cloud rješenje, svaka dobra ideja doprinosi unapređenju samog sustava. Ne samo da će Vaša ideja biti implementirana, već sve ostale „dobre“ ideje koje će drugi korisnici predložiti će Vam isto biti dostupni na raspolaganju. Vjerujemo da ćemo na taj način i s takvim pristupom biti u mogućnosti pružiti našim gostima bolju i kvalitetniju uslugu.


Kontakt

myRent.net
Klaićeva 14, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 (1) 4826 435
info@my-rent.net
www.my-rents.com

Oznake: myrent, channel manager, vođenje rezervacija

Bilo bi nam drago da podijelite svoje ideje i misli u komentarima ispod.

Oglasni prostor